Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

Paranoid Android 2016 romlarını çıkardı içinde Nexus 4 te var.

https://plus.google.com/+ParanoidAndroidCorner/posts/WcCp3J7Vj1A

http://get.aospa.co/official

Kullaninca goruslerinizi yazar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bende de şuan nexus 4 var ama telefon sürekli kapanıyor ne yapacağımı şaşırdım en fazla 1 saat açık kalıyor telefon yardımcı olursanız çok makbule geçer
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum şu an hellspawn r12 5.3 ile. Herhangi bir bug a rastlamadım ama xposed bootloop hatası veriyormuş. pil gayet iyi. ama root için supersu 2.74 flashlamaniz lazım ve pil gayet iyi. düşünmeden flashlayın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrikiller18

Ben kullanıyorum şu an hellspawn r12 5.3 ile. Herhangi bir bug a rastlamadım ama xposed bootloop hatası veriyormuş. pil gayet iyi. ama root için supersu 2.74 flashlamaniz lazım ve pil gayet iyi. düşünmeden flashlayın derim ben.

Xposed la bootloop oluyorsa hic yuklemeyeyim ben o zaman hocam

• Beyler chrome sekme ayarları 1,2,3,4 şeklinde oldu. Bunu eski haline çevirebilir miyiz? Ayarlarda göremedim

• Arkadaşlar acil. Telefonun arka kapağı kırıldı en uygun nasıl yapabilirim? Garanti bitti ancak ücretli değişim için aramayı düşünüyorum. İçinizde mutlaka kırmış an vardır. Ne yapmamamı onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Arkadaşlar acil. Telefonun arka kapağı kırıldı en uygun nasıl yapabilirim? Garanti bitti ancak ücretli değişim için aramayı düşünüyorum. İçinizde mutlaka kırmış an vardır. Ne yapmamamı onerirsiniz?

Beklersen aliexpressden getirt, bekleyemezsen lg serviste 70tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Arkadaşlar acil. Telefonun arka kapağı kırıldı en uygun nasıl yapabilirim? Garanti bitti ancak ücretli değişim için aramayı düşünüyorum. İçinizde mutlaka kırmış an vardır. Ne yapmamamı onerirsiniz?

AliExpress den aldınız mı siz daha önce arka kapak? NFC ve kablosuz şarj çalışıyor mu? NFC benim için olmazsa olmaz.

• quote:

quote:

quote:

AliExpress den aldınız mı siz daha önce arka kapak? NFC ve kablosuz şarj çalışıyor mu? NFC benim için olmazsa olmaz.

Almadim ama bulunur calisan, yardimci olurum istersen onumuzdeki hafta

• quote:

quote:

quote:

quote:

AliExpress den alışveriş yaptım daha önce önemli olan NFC nin çalışması

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AliExpress den alışveriş yaptım daha önce önemli olan NFC nin çalışması

Daha once alisveris yaptiysan bulursun o zaman hocam

• Arkadaslar ben bu telefonu almayı düşünüyorum ikinci el bir tane buldum bizim burda sizce iyi bir telefon mu ben sadece oyun oynarım kamera ile işim olmaz bana performans versin yeter zaten overclock kernel kurarım alır almaz :) sıfır telefon alacak kadar param yok yok işte bunu al bu eski falan gibi şeyler demeyin, powerbank var onunla kullancam telefonu. dediğim gibi mobilite önemli değil benim için, performans önemli :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizse dahi max 200 lira verilir. Telefon kötü değil ama eskidi artık. Malum elektronik cihazların belirli bir ömrü var, He bozulmazsa daha 2 sene de götürür mü evet götürür bilen bilir.
  • Hocam telefon temiz, ama 200 lirayada anca ekran bozuk vs bulunuyor, benim bulduğum 300 tl üstüne pil vs alırım en kötü 400 olur, powerbank var şarj konusunda sıkıntı çıkarmaz. Zaten bayramda alacağım, şu an sadece araştırma yapıyorum, lakin bu fiyatlara ( 300-400 ) daha iyi bir model bulamadım. Aynı güçteki diğer modeller ( xperia z, optimus g vs ) çok fahiş fiyatlardan satılıyor, insan görünce satıcıyı boğası geliyor, xperia z zaten eski bir telefon adam sırf adı var diye 650 istiyor hocam, yok böyle bir gariplik. Nexuslarda da durum pek parlak değil, adam cyanogenmod kurmayı öğrenmiş diye telefonu 450-500'e satabiliyor ve millet alıyor da. En acıklısıda hocam, m4 aqua vb güçteki telefonlar xperia z optimus g , g2 vb telefonlar ile aynı fiyatta satılıyor. Adama diyorsun, birinde adreno 405 var 700 tl, sende adreno 320,330 var seninkide 700 tl. Adam diyor almayacaksan git. Bizim halk teknoloji cahili hocam, çürük telefonlara bile bir milyar verir elinde olsa.

• Almaman için bir neden de ben ekleyeyim.
    Güncelleme sonrası uygulama uyumluluğu denetlerken ulaşılan sıcaklıklara ait screenshot...
    Zamanının en iyi fiyat performans telefonuydu, hâlâ da kallanıyorum ama artık ömrünü doldurmak üzere.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirk Lee -- 19 Haziran 2016; 9:44:53 >

• Arkadaşlar paranoid android 10 gün sonra güncellendi. Şimdiye kadardenediğim en uzun pil süresine sahip. Xposed hatası giderilmiş ve rom cyanogenmod theme engine bulunduruyor. Aytıca aosp bazlı.

• Bilgisayara usb driver yükleyemiyorum. Telefondan usb hata ayıklama seçili, uygun driver'ı da indirdim ama aygıt yöneticisinden ünlemli Nexus 4ün sürücüsünü manüel olarak yükleme seçtiğimde, usb driver klasörünü seçip onaylıyorum ama yuklenemedi diyor. Neyi yanlış yapıyorum sizce? Mtp tikini kaldırdım yine aynı şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrikiller18

Arkadaşlar paranoid android 10 gün sonra güncellendi. Şimdiye kadardenediğim en uzun pil süresine sahip. Xposed hatası giderilmiş ve rom cyanogenmod theme engine bulunduruyor. Aytıca aosp bazlı.

Ne kadar ekran suresi aldiniz acaba ? Ben de rom/kernel yukleme arefesindeyim ama bir turlu isin icinden cikamadim. Acikcasi su an kullandigim romdan memnunum (dirty unicorns) uzun suredir de kullianiyorum kisisellestirmesi falan en iyi olan bana gore ama bazen performans dusuyor ve resetliyor cihaz kendini. Son resmi surumu denemedim daha gerci.

-daha once quantav16 + purenexus onermistiniz.
    -daha sonra dirty unicorns kullanmaya devam etmek istedim ,kernel olarak hellspawn r12 onerdiniz.
    -simdi paranoide en iyi pil suresi aldigim rom dediniz.

Hocam sizin baya rom/kernel gecmisiniz vae galiba o yuzden yardimci olursaniz sevinirim.

* İlk onceligim stabilite kesinlikle. Stabilitesi cok iyi olacaksa pil cok onemli olmayabilir.
    * xposed ile uyumlu olması şart
    * otg destegi sart degil ama olsa iyi olur.

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

• Hocam otg için kernel şart. Hellspawndan şaşmam o konuda. Rom olarak son zamanlarda PA ve Omni arasında geliyorum. Xposed ile hiçbir rom destek vermez herhangi bir sorun çıkarsa sorun xposed kaynaklıdır genelde romda sıkıntı yoktur. Ben en son ortalamanın biraz üstünde bir kullanımla 3 saat aldım. DU da stock kernel kullanıyorsanız du da durumlar nasıl? Ekran suresi falan?

• Thrikiller18 kullanıcısına yanıt
    Tasarruf modunda kullandiniz mi hocam hic ?
    Ekran suresi az kullanmayla 3 saat civari bu arada. Zorlarsam 4 saati goruyor ama zorlamak gerekiyor biraz

• 
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.