Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar batarya alıp değiştirmek istiyorum ama nette bir dünya satan insan var. Orijinalliğine güvendiğiniz, aldığınız bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Arkadaşlar batarya alıp değiştirmek istiyorum ama nette bir dünya satan insan var. Orijinalliğine güvendiğiniz, aldığınız bir yer var mı?

Ben bi türlü güvenli binyer bulamadim gittim doğu banktan rastgele bi yerden aldım., Orjinal diyolar ama be kadar güvenilir bilemem. Bizim telefon samsungun s serisi gibi olmadığından turkiyede orjinal bi parçasını bulmak çokta kolay degil

• Arkadaşlar bu cihazdan babama alacağım kendisi sadece facebook ve whatsapp vs kullanıyor bu cihazı zamanında ben de kullandım çok seri bi telefondu fakat ben kullandığımda bi 3 yıl kadar oldu cihaz halen hızlı mı? başka cihaz olsa sormam fakat bu nexus halen hızlı olabilir o kadar seri olmasına gerek yok sonuçta sadece facebook ve whatsapp kullanacak. cevaplarsanız sevinirim.
  • Bu arada satmak isteyen var mı adanada.
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Cihaz stok halde de hala seri problem yok hatta rom/kernel yukleyerek hizina hiz katabilirsiniz ;)

Not: cihaz 3 yilini doldurdu. Hala kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Cihaz stok halde de hala seri problem yok hatta rom/kernel yukleyerek hizina hiz katabilirsiniz ;)

Not: cihaz 3 yilini doldurdu. Hala kullaniyorum

Teşekkürler.
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Hocam lg bayisi satmiyor mu? Yada teknik servis yerleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Hocam lg bayisi satmiyor mu? Yada teknik servis yerleri?

Hocam benim telefona telofunu aldığım yerdeki serviste çakma ekran takmışlar düşün durumu , ekran değiştikten sonra ilk ciddi darbede kırıldı zaten 1-1.5 ay içinde teknik servise 4-5 defa kapanma sorunu için gittiğim için ve garantisinin bitmesine az kaldığı için biktim artık orayla uğraşmak istemedim aksarayda sıradan bi tamirciye gittiğimde ogrendim bunu sana çıkma ekran takmışlar falan dedi ,tabi lgde belki vardır ama ben diğer elektronik marketlerde aksesuar şarj aleti v.s bulamadim açıkçası

Valla hocam bende bildirim geç gelme sorunu vs vardı geçen yaz servise verdim. Yapamadılar iki uç kez gitti geldi. En sonunda geldiğinde garantisi de bttiydi. Ve aldigimda cihaz bataryası %20lerr gelince kapaniyor. Eskiden böyl bir şey yoktu. Bana da mı çakma vs yada bozuk fln taktılar şüpheleniyorum. Bende orijinal almak istiyorum ama nerden alicam bilemiyorum

• quote:

Valla hocam bende bildirim geç gelme sorunu vs vardı geçen yaz servise verdim. Yapamadılar iki uç kez gitti geldi. En sonunda geldiğinde garantisi de bttiydi. Ve aldigimda cihaz bataryası %20lerr gelince kapaniyor. Eskiden böyl bir şey yoktu. Bana da mı çakma vs yada bozuk fln taktılar şüpheleniyorum. Bende orijinal almak istiyorum ama nerden alicam bilemiyorum

Bu telefonun genel sorunu o hocam ben o yuzden gittim işte servise sürekli, kırmızı ışık hatası falan alıyordum, şimdi kendim batarya alıp takiyoeum 2 kere batarya aldım(internet-sirkeci) hala aynı sorun, bu sonbaharda artık telefonu degistirecem mecbur bu şekilde gitmiyor , batarya çok hızlı tukeniyor

Birtane arkadas vardı burda batarya alarak bu sorunu cozdum demişti

• quote:

Birtane arkadas vardı burda batarya alarak bu sorunu cozdum demişti

Teknik servis notuna göre orda 1 kere batarya değiştirdiler,ben kendim 2 defa aldkm hala sorunlae devam ediyor :)

Aldıkların orjinal değilse sorun çözülmemiş olabilir.

• Arkadaşlar merhaba ,

Elimde 2013 yılında aldığım ve kullanmadığım bir Nexus 4 var , eşim kullanıyordu en son , ekranı kırıldı , arka kapak çatladı , batarya şarj tutmamaya başladı bizde attık bir kenara duruyor öyle.

Anneme telefon lazım oldu şimdi , telefonu tekrardan kullanmak istiyorum ama ekranlar Türkiye pazarında ateş pahası 150 liradan başlıyor. Dış ülkelerden Aliexpress'ten falan alsam onlar orjinal ekranmıdır acaba ?

Kısacası ekran tavsiye edebileceğiniz ortalama fiyatlı bir yer mevcutsa iletişime geçerseniz benimle sevinirim.
  • Nexus 4 ile 4g kullanabilen oldu mu arkadaslar ben yapamadim

• Su an sadece Turkcell ile ve belli bolgelerde kullanabilirsiniz

• Eğer 4G olsaydı bile batarya acayip afallardı 3G de zar zor yetiyor 4G de düşünemiyorum
  • Bana root konusunda yardımcı olabilecek sabırlı bir arkadaş varmı acaba
  • Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Pmden yazabilirsin

• Arkadaşlar merhaba,
    İki konuda yardım isteyecegim.yardimci olursanız sevinirim.

1- mobil veri açınca internete bağlanamiyorum. İnternet ayarları için sms istiyorum ama mesaj gelmiyor. Ne yapmam gerek?

2- selfie çubuğunu bu telefonda nasil çalıştırıyoruz? Kabloyu takiyorum ama ne normal kamerada ne de retricada felan dugmeye basınca çekmiyor. Ne ayarı yapmak lazım?

• 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.