Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samtiger

Arkadaşlar merhaba,
    İki konuda yardım isteyecegim.yardimci olursanız sevinirim.

1- mobil veri açınca internete bağlanamiyorum. İnternet ayarları için sms istiyorum ama mesaj gelmiyor. Ne yapmam gerek?

2- selfie çubuğunu bu telefonda nasil çalıştırıyoruz? Kabloyu takiyorum ama ne normal kamerada ne de retricada felan dugmeye basınca çekmiyor. Ne ayarı yapmak lazım?

Bilen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eşimin telefonunda stock cm 12 nightly sürümü var şarjı falan da baya gidiyor ama 1 senedir telefonda aynı rom hantallaştı.

cm 13e güncellemek istiyorum ama o da şarjı çabuk bitmesin böyle iyi diyor. cm12yi mi sıfırlasam yoksa cm 13 mü kursam tereddüt ediyorum

içinizde cm13 kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Direk factory format at begenemzsen zaten cm13 denersin.

• Benim 3 yillik emektarin alt tarafindaki sanal tuslarin calismamasi nedeniyle marketten sanal tus programi yuklemistim en son arada bir kendi kendine tuslara basma problemi ciktigindan lg oled tvnin hediyesi olarak verilen lg g4u kullanmaya baslamistim o da 5-10 gun icinde kendi kendine kapanio bir daha acilmadi (bootlop denilen sorun) servisten donmesini ya da iadeyi bekleyemeyecegimden htc10 aldim tek gayet guzel. Amiral gemi alacak olanlar dusunsunler. Ses sistemi ve kulakliklari super. Cok hizli sarj oluyor, sarji uzun gidiyor. 1 gunu rahat cikariyor ve cihaz stabil.

• Xda da yeni purenexus versiyonu paylaşıldı. İçinde cm den snap camera ve revival custom kernel ile geliyor. Ayrıca layers programı bittiği için substratum theme engine sistemine geçildi. Değişiklikler listesinde eski cihazlar için google kamera düzeltmesi denmiş yani google kamera v3 versiyonlarında video modu nihayet çalışıyor olabilir. Bilgilendireyim dedim sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 için google android 7.0 güncellemesi verecek galiba. Lg g2 android 5.0.2 aldı nexus 4 hala güncelleniyor bu nasıl iş anlamadım.

• Ne 7.0i,6.0 marshmallowu bile vermedi.Tabi rom destegi efsane orasi ayri.Custom romlarla benim stock nexus6dan hizli su an.Sarj ve aera haric efsane telefon,herkes iyi baksin telefonuna,zor valla nexus4ten ayrilmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Ne 7.0i,6.0 marshmallowu bile vermedi.Tabi rom destegi efsane orasi ayri.Custom romlarla benim stock nexus6dan hizli su an.Sarj ve aera haric efsane telefon,herkes iyi baksin telefonuna,zor valla nexus4ten ayrilmak.

Hocam webtekno'dan okuduğum haberde nexus 4 de alacak diyordu. Ondan yazdım. G2'ye de 6.0 gelmedi. Yapacak birşey yok kullanıyoruz yinede. Haber yanlışmış demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Ne 7.0i,6.0 marshmallowu bile vermedi.Tabi rom destegi efsane orasi ayri.Custom romlarla benim stock nexus6dan hizli su an.Sarj ve aera haric efsane telefon,herkes iyi baksin telefonuna,zor valla nexus4ten ayrilmak.

Hocam webtekno'dan okuduğum haberde nexus 4 de alacak diyordu. Ondan yazdım. G2'ye de 6.0 gelmedi. Yapacak birşey yok kullanıyoruz yinede. Haber yanlışmış demekki.

6.0 vermeden 7.0i vermwz hocam. Ayeica adamlar artik niye destek versin. Sadece yeni cihazlara ozellikler gelir ki millet yeni telefonları alamaya meillensin. Simdi nexus4e de 7.0 gelirse yeni telefonu kim alir ki?

• Arkadaslar 3 yili askin suredir kullaniyorum artik pil isi iyice canimi sikmaya basladi.Hele hele telefonu biraz kurcaladiktan sonra ates gibi yanmaya baslasin video bile ezlemeden sadece int gezerek 1,5 saat bile gitmiyor %100 sarjda bile.Telefon anormal sekilde isiniyor patlayacak diye korkuyorum Su yaziyi yazarken %3 sarj gittiGuzel telefondu bu problemleri olmasaydi.Hic formatlamadigim halde 3 senede hala hic bir kasma yok.

• quote:

quote:

quote:

6.0 vermeden 7.0i vermwz hocam. Ayeica adamlar artik niye destek versin. Sadece yeni cihazlara ozellikler gelir ki millet yeni telefonları alamaya meillensin. Simdi nexus4e de 7.0 gelirse yeni telefonu kim alir ki?

Yanlış yazılmış bir haber demekki hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yazılmış bir haber demekki hocam.

Aynen hocam

• Arkadaşlar şarjı iyi uzun giden hatasız bir ROM var mi ?

• Hayırlı uğurlu olsun ilk 7.0 Rom çıktı. Baya taze bende hemen yedek alıp yükledim.

Sıcak sıcak ekran görüntüleri:

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam izlenimleri yazarmisin. Stock roma gore nasil sarj hata durumu vs?

• quote:

Hocam izlenimleri yazarmisin. Stock roma gore nasil sarj hata durumu vs?

Daha ilk sürüm çok çok çok yeni ve tabii ki hatalarla dolu. Kesinlikle günlük kullanım için uygun değil sadece şöyle bi göz atmak için kullanılabilir şimdilik. Çalışmayan onlarca şey var tabii ki. Şimdilik geçmek için çok erken. Ama bu da bizim için bu umut oldu

Daha yeni olmasına rağmen her hangi bi kasma yoktu baya CM13 gibi kullandım. Çift pencere kullanma özelliği çok hoş olmuş. Uygulamalar arası hızlıca geçme de eklenmiş ki bu zaten CM'de vardı. Bildirim paneli daha bi hoş olmuş.
    Diyecek bir şey yok zaten çıkmadan neredeyse her özelliğini ezberledik

Bakalım ben CM14 bekliyorum. Geliştirmeye başlanmış.

Sony Xperia M'e bile çıkarmışlar N'yi.

Nexus master race

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 27 Ağustos 2016; 10:33:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar nexus 4 ahalisi. Benim de bir nexus 4 var, 3 yıldır kullanıyorum rootsuz şekilde. Ancak artık telefon yavaştan yaşlanmaya yüz tuttu, bataryası beş saat civarı ancak dayanıyor, şarj yüzde 20 iken bir bakıyorum bir anda telefon çekmez oluyor ve açıp kapatınca şarjın tamamen bittiğini görüyorum. Ama yine de kasma problemi yok, şarja taktıktan sonra benim diyen oyunu sıkıntı yaşamadan açıyor. Bu nedenle satıp yeni bir telefon almayı da henüz istemiyorum. Batarya değişimi yapınca durumun değişeceğine inanıyorum. Bu nedenle internetten batarya sipariş edeceğim ve sizlere sorum, batarya seçerken nelere dikkat etmeli? Telefondaki bataryanın özelliklerini nerden görebilirim? Satın alacağım bataryanın orjinal batarya olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ve son olarak artık tam verim almak istiyorum ve bu nedenle telefonu rootlu kullanmak için ne yapmalı? Telefonu nasıl root edebileceğim konusunda bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renovatio361 -- 29 Ağustos 2016; 5:13:54 >

• renovatio361 R kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten aldığım bataryayı size de önerebilirim. (Uzun araştırmalar sonucu almistim). Ancak ben aldıktan sonra bi sureligine satici trye gonderimi kapatmisti. Su an durum ne bilmiyorum fakat trye gonderim kapaliysa bile sizin icin saticiyla konusabilirim.

Root icin de nrt den oncelikle driverlari yukleyerek ise baslayabilirsiniz :)

• Tabiki eğer dediğiniz gibi güvenilir ise aliexpres teki satıcıdan alabilirim. Peki ne kadar sürede sipariş elime ulaşır?

Root işlemini adım adım anlatma imkanınız var mı :) çünkü Root hakkında baya bşyler okudum ve telefonun gümleme ihtimali beni korkutuyor açıkçası :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renovatio361 -- 29 Ağustos 2016; 12:54:02 >
  • LG servis pil için ne kadar istedi ki ?

• 
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.