Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadığım şehirde LG servis bulunmadığı için hiç sorma fırsatım olmadı, ama araştırdıklarıma göre LG servise gidenlerden 110 TL istiyorlarmış. Zaten telefonun garantisi doldu, servise gitmektense netten sipariş etmek daha pratik ve ucuz gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonun sarji azalinca telefonun sinyal gidiyor,hat çekmiyor.ve kapaniyor aniden. Acaba rom değiştirsem duzelir mi? Deneyen var mi?

Birde suan en iyi rom hangisi tavsiye?

• Arkadaşlar çok uzun süredir nexus 4 rom root işlerini bıraktıgım ıcın bazı şeyleri unutmusum . Telefonu anneme veriştim ve cihaz açılmıyor google yazısında kalıyor

TWCM var ve cihaz root lu idi sorum su icindeki resımlerı ve bazı dosyaları nasıl alırım .

Yenı sıfır kurulum yapsam cihaz tamamıyle sılınecek nexus toolkit 2 var pc de
  • quote:

Orijinalden alıntı: renovatio361

Yaşadığım şehirde LG servis bulunmadığı için hiç sorma fırsatım olmadı, ama araştırdıklarıma göre LG servise gidenlerden 110 TL istiyorlarmış. Zaten telefonun garantisi doldu, servise gitmektense netten sipariş etmek daha pratik ve ucuz gibi geldi bana.

Nexus4 ü 2013 sonu yada 2014 sonu kullandım

Servis 50 tl idi

• O kadar para biriktirdim bu namussuz için, ama nakit ihtiyacım geldi. Bende nokia n97 mini aldım.

Son sözüm ;

" Ey nexus 4. Bir gün benim olacaksın. "
  • Arkadaşlar xda da Fake Nexus romunun nougat icin yeni versiyonu yayınlandı. Şimdilik 2 adet bug var.
    1- videolar 60 fps te görüntülenmiyor ara sıra kasılmalar olabiliyor.
    2- kamera ilekaydedilen videolar telefona kaydolmuyor.
    Şimdilik alpha aşamasında olduğu için 1-2 nadir lag olabiliyor ama gayet akıcı.pil ise yine marshmallow gibi. Lollipop stock romu kullanan be bootloader kilidi açık olanlar pc den direk yükleyebilir. Eğer başka bir rim kullanıyorsanız bütün verilerinizi silmeniz gerek. Ben denedim bu yazdığım hatalar dışında günlük kullanıma uygundur. İsteyen yüklesin ayrıca zaclimon yeni versiyonlar çıkardıkça rom da güncellenecektir. (Uzun yazdım üşenmedim ilginçtir😂😂😂)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Arkadaslar telefonun sarji azalinca telefonun sinyal gidiyor,hat çekmiyor.ve kapaniyor aniden. Acaba rom değiştirsem duzelir mi? Deneyen var mi?

Birde suan en iyi rom hangisi tavsiye?

O kronik bir sorun anladığım kadarıyla rom atınca düzelir mi denemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Arkadaşlar çok uzun süredir nexus 4 rom root işlerini bıraktıgım ıcın bazı şeyleri unutmusum . Telefonu anneme veriştim ve cihaz açılmıyor google yazısında kalıyor

TWCM var ve cihaz root lu idi sorum su icindeki resımlerı ve bazı dosyaları nasıl alırım .

Yenı sıfır kurulum yapsam cihaz tamamıyle sılınecek nexus toolkit 2 var pc de

TWCM'yi bilmiyorum ancak bootloader a alıp adb ile TWRP'yi kurun telefona. Ardından recovery moda girip usb ile bilgisayara bağlarsanız istediğiniz dosyayı alabilirsiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim nexus 4 telefonumla ilgili bir sorum olacak bilgisi olan varmıdır acaba..telefonun arka kapak cam kırıldı ve bir kısmı döküldü arka kapak altındaki devre dışardan gözüküyor..telefonum şuan şarj olmuyor ve açılmıyor haliyle sorun arka kapağın kırılıp dökülmesinden kaynaklanıyor olabilirmi..arka camın kırılıp kapağa yapışık olan devrenin hasar görmesi telefonun şarj olmasını yada çalışmasını engellermi..bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.Saygılar.
  • Arkadaşlar merhaba. Ankara'da önerebileceğiniz ekran değişimi yapabilecek bir telefon tamircisi var mı? Yetkili servis dışında hızlıca halledebileceğim kaliteli bir yer arıyorum.
  • Arkadaslar su 3200 moah nexus 4 bataryalari hkknda bilgisi olan var mi nasildir ki sizce?

Edit: 2500 moah da var onlar birsz daha guvenlj gibi. Kullanan hic oldu mu bunlari?

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 9 Eylül 2016; 1:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipdream

Arkadaşlar merhaba. Ankara'da önerebileceğiniz ekran değişimi yapabilecek bir telefon tamircisi var mı? Yetkili servis dışında hızlıca halledebileceğim kaliteli bir yer arıyorum.

Kardeş Gençlik Parkı karşısındaki Ego parkının tam arkasında bir iş hanı var alt katta aksiyon iletişim var. Ekran 140 takmasınada 20 lira verirsin Balıkçıoğlunda 220-250 TL diyolardı. Geçen hafta orda taktırdım.
  • Arkadasla orjinal pil nereden bulabilirim bilgisi olan var mi

• Düşünen varsa cihazımı satıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar orijinal batarya nereden alabilirim an itibari ile almayı dusunuyorum

• Ben az once nohon marka ali expresden siparis verdim
    Lg servisi 90 tl istedi batarya icin

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Ben az once nohon marka ali expresden siparis verdim
    Lg servisi 90 tl istedi batarya icin

İlk çıktığında herşey dahil 50 TL idi.

Çok pahalıymış :((

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Evet lg servisinin verdigi fiyat pahali geldigi icin aliexpresten nohon marka siparis vermek durumunda kaldim
    Bende isterdim orj batarya kullanmak ancak 90 tl cok fazla geldi 4yillik telwfona bu yatirim fazla dedim.umarim bu nohon uzmez beni patlamasinda bide.son olan patlama haberlerinden sonra valla cok zir siparis verdim.

• S4 için bu marka pil aldım. Orjinale yakın fiyat ve yorumu iyi.

2600mAh 12$

orjinali yerine göre = 65/75 TL idi zaten

Şimdi LG E975 var çok memnunum, K3 NOTE altım onunda pil 2900mAh ve orj yedek de var elimde 24 saat full sıkıntım olmuyor.

• Sevindim su 4 yillik pili bende degistirip 7.1 romu caktim mi nexus 4 de daha 2 sene gider.
    Bu vergilerle bu fiyatlarla cep tel almak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.