Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farkli bir sey yok normalde nasil kuruyorsaniz oyle yapacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Biraz daha oturmasini bekleyin ama degerler cok az

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Farkli bir sey yok normalde nasil kuruyorsaniz oyle yapacaksiniz

Normalde twrp ile kuruyorum :) ama sanırım sen linki açıp bakmadın metot farklı anlatılmış bilgisayardan kurulum gerekiyor o sebeple sordum. Çünkü twrp ile flashlanmıyor.

• Legendery kullanıcısına yanıt
    Linki actim nougat oldugunu gordum fakat ben hep pcden yukledigim icin farketmemisim. Twrpden flashlanacagini dusunmustum. Nexus root toolkitle yukleyebilirsiniz o zaman

Kolay gelsin

• quote:

Linki actim nougat oldugunu gordum fakat ben hep pcden yukledigim icin farketmemisim. Twrpden flashlanacagini dusunmustum. Nexus root toolkitle yukleyebilirsiniz o zaman

Kolay gelsin

cevabın için teşekkür ederim :) biraz daha detay girebilir misin bu program pcde kurulu şuanda

• Legendery kullanıcısına yanıt
    Su an tam hatirlamamakla birlikte launch utilities tarzi bir sey olmasi lazim oradan romu falan secip onaylayacaksiniz .

• Nexus 4 üme android 6 sürümünü yükledim rootladım romu kurdum. Ama hala kamera çalışmıyor. Yenisini aldım hala tık yok kameraya bağlanılamıyor hatası var. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı. kaç gündür o forum bu forum dolaşıyorum sonuç yok. Arka kamera flashıda çalışmıyor el fenerini kurduğumda bi tuhaf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

kullandıktan sonra sonuçları yazarsanız iyi olur

Bugun takdim simdilik 1.30 saat ekran alfim %60 batarya var biraz daha kullanayim yazarim

Hocam batarya nasil? Orijinal mı?

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya iyi tavsiye ederm en az 2000 mahdegeri var ancak halen yam oturdugunu söyleyemem ancak bataryası bitik olanlar 12dolar civarina alabilir diye dusunuyorum.

hocam yam oturduğu derken ne kastettiniz anlayamadım birde nereden aldınız? Linkini atar mısınız?
    Sanırım tam oturduğunu söyleyemem demek istiyor arkadaş.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    evet haklısın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

hocam yam oturduğu derken ne kastettiniz anlayamadım birde nereden aldınız? Linkini atar mısınız?

Yazım hatalarından dolayı özür dilerim malum mobil iş güç arasında pek kontrol edememisim.
    Ben aliexpresden aldım markası Nohon
    Sanırım 12 dolar civarina bulunabiliyor
    Dolar dahada artmadan alin tavsiye ederim

hocam yuvaya tam oturmadı demeniz beni düşündürdü açıkcası

Eski batarya günde kaç saat gidiyordu şimdiki durum kaç oldu?
    Hocam bu yanlis anlama sanirim benden kaynakli batarya tam oturmadi dedim yani demek istedigim birkac gün gectikden sonra daha dogru degerler verir diye dusunmemdi yani batarya takilmasi gereken yerede tam oturuyor verdigi degerleride cok begendim eskisinden bariz fark var suan bakiyorum sizin icin sarjim tam %51 de 3g wifi karisik 1.saat 46 dk ekran suresi almisim yani yogun kullanimfa 3 saat ekran verir eskiden 2 aliyordum

link atarmısınız hocam
  • Bu arada Hepsiburada nexus 4 pil var ama herhangi bir yorum yok. Samsung batarya yorumlarını okudum çoğu orijinal memnun kaldık diyor. Yarısı çakma yarısı orijinal olduğunu düşünmüyorum. Sizce Nexus 4 Bataryası için de aynı orijinallik söz konusu mudur?
  • quote:

link atarmısınız hocam

Umarim olmustur
    NOHON New Original Battery For LG Nexus4 Google4 E960 E975 E973 LS970 BLT5 F180 BL-T5 BL T5 2100mAh Replacement Phone Batteries
    http://s.aliexpress.com/JZjqQrYz
    (from AliExpress Android)

• quote:

Bu arada Hepsiburada nexus 4 pil var ama herhangi bir yorum yok. Samsung batarya yorumlarını okudum çoğu orijinal memnun kaldık diyor. Yarısı çakma yarısı orijinal olduğunu düşünmüyorum. Sizce Nexus 4 Bataryası için de aynı orijinallik söz konusu mudur?

Lg yetkili servisi haric Lg batarya kesinlikle orj olacagini sanmiyorum.
    Bende ya bunu alacaktim yada yakinimdaki lg servisinden 90 tl ye orj batarya alcaktim.
    Bunu aldim memlunum

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Bu arada Hepsiburada nexus 4 pil var ama herhangi bir yorum yok. Samsung batarya yorumlarını okudum çoğu orijinal memnun kaldık diyor. Yarısı çakma yarısı orijinal olduğunu düşünmüyorum. Sizce Nexus 4 Bataryası için de aynı orijinallik söz konusu mudur?

Lg yetkili servisi haric Lg batarya kesinlikle orj olacagini sanmiyorum.
    Bende ya bunu alacaktim yada yakinimdaki lg servisinden 90 tl ye orj batarya alcaktim.
    Bunu aldim memlunum

hocam cok iyi yere değindin ben de tam servisi arayıp fiyat sorucaktım. Aslında 90 tl verip kafa olara rahatlamak en iyisi. sonucta bunu ben daha uzun vadeli kullanmak istiyorum. Seninkini alsam bu sefer orijinali ile daha iyisi olabilir miydi diye düşeneceğim hep.. Bakalım.. Orj alırım gibi

• 
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.