Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de kırılmaz cam / ekran koruyucu. Yardımcı olmak isteyen arkaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Benim sim kart yuvası yeri bozuldu. Sim kartı çıkartmak için kullanılan aleti (ufak ataç gibi olan) simkart giriş yerindeki ufak deliğe sokuyorum ama orası açılmıyor. Nasıl açabilirim?

10 dakika uğraştım olmadı. Buraya yazdıktan 10 saniye sonra çıktı. Gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 17 Aralık 2016; 21:25:42 >
  • Bugun bir nexus 4 alarak bu aileye katıldım.Düşüncemde lenovo zuk z2 vardı ancak düşündüm şöyle bir dedim ne gerek var o kadar para vermeye 230tl ye kutulu faturalı normal temizlikde bir cihaz aldım ve nitrogen os 7.1.1 romunu kurdum ilk izlenim beni üzmeyeceğine benziyor ancak belki bir batarya değişimi cihaz için iyi olabilir diye de düşünüyorum.Bu aliexpressde ki yüksek kapasiteli piller hakkında bilgisi olan var mı ? Yada kullanan yada buradan orjinal batarya mı taktırmalıyım ?
  • takip
  • Willian kullanıcısına yanıt
    Aliexpressdeki yuksek kapasitelileri onermiyorum, benim aldığım bir pil vardı memnundum bir arkadaşa da aldirmistim o da memnundu hatta fakat gecen bir arkadaş sorduğunda baktım mağazayı kapatmış satici. Yeni urun geldiyse bilemem.incelemek lazim.
    Bunun dışında 70tlye bir arkadaş orijinal serviste taktirmisti konuyu incelerseniz görebilirsiniz, çok da memnundu irtibata geçin isterseniz

Edit:yuksek kapasite lilerin %99u söylendiği kapasitede değil zaten 1850-2000 civarı oluyorlar o 3200mah yazanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 28 Aralık 2016; 9:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barlashan kullanıcısına yanıt
    Bumper bir ara ben de bayağı aramistim fakat bulamamıştım. Kırılmaz cam ve kılıf da aliexpressden onerebilirim eğer isterseniz link atarim

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim. Peki siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam başka cihaza geçtim ben fakat benim orijinal pilim çok çok kötüydü o yüzden biraz daha iyiydi. 4 saat falan anca alıyordum hocam.

4 saat ise gayet iyi bi değermiş bakalım bugün kaç saat bir değer alacağım cihazı sevdim ama yani cihaz alacak param varken bunu aldık inşallah pişman etmez. Oyun oynamıyorum WhatsApp haber sosyal medya takılıyorum.

http://www.bataryashop.com/lg-nexus-4-e960-mucize-batarya-deji

şu pil hakkında görüşleriniz nedir hocam ? Bu deji markasını övüyorlar çünkü bayağı da.
    Hocam daha önce hic duymadim, hic de kullanmadim. Bilgim yok maalesef. Kullananlara sormak lazim

Eyvallah hocam telefoncu bir arkadaş vardı da o bunu al çok iyi bir marka dedi. Eyvallah sağolun hocam ilgi ve alakanız için.

Dedigim gibi bilgim yok hocam. Rica ederim istediginiz zaman kapimi calabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Bumper bir ara ben de bayağı aramistim fakat bulamamıştım. Kırılmaz cam ve kılıf da aliexpressden onerebilirim eğer isterseniz link atarim

Aliexpress'ten sorun yaşayanlar oluyor diyorlar ama yine de yazarsanız sevinirim :)

• Şarjı iyi giden en stabil rom hangisi 5 6 7 farkettmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda_18

Şarjı iyi giden en stabil rom hangisi 5 6 7 farkettmez

cm 14 kullanıyorum 4 yıllık batarya da wifi ile 3.20dk ekran süresi aldım.
  • Arkadaşlar bugün ortaya çıkan soruna göre bildirim ışığı yeşil renkteyken düşük ışıkta oluyor bazen de o değişiyor sanırım led de sorun var. Led'i tek başına değiştirebiliyor muyuz yoksa ekranla beraber mi değişmesi gerekiyor ?

edit : cevabı buldum led, şarj portunun bir parçasıymış ve o şekilde değişiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 22 Ocak 2017; 20:18:18 >
  • Merhaba sevgili Nexuscular, 4 yıllık emektar Nexus'umun ekranının (dokunmatik çalışan kısımlar) son hali resimdeki gibi. Yere düştükten sonra bazı kısımlar gitmişti, son haftalarda bir daha düştü ve ekranın neredeyse yarısı çalışmaz hale geldi.

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

Dokunmatik panelinin değişmesi gerekiyor sanırım. Servislerde ne kadar fiyat çıkarıyorlar, gittigidiyor/aliexpress den ekran alıp kendim değiştirebilir miyim, bir de değiştirenler varsa son durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

Merhaba sevgili Nexuscular, 4 yıllık emektar Nexus'umun ekranının (dokunmatik çalışan kısımlar) son hali resimdeki gibi. Yere düştükten sonra bazı kısımlar gitmişti, son haftalarda bir daha düştü ve ekranın neredeyse yarısı çalışmaz hale geldi.

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

Dokunmatik panelinin değişmesi gerekiyor sanırım. Servislerde ne kadar fiyat çıkarıyorlar, gittigidiyor/aliexpress den ekran alıp kendim değiştirebilir miyim, bir de değiştirenler varsa son durum nedir?

Onceki mesajlarda yazmis olmam lazim forum ici arama yapin bulamazsaniz yazayim mobilim su an

Hocam galaxy alpha ve iPhone 5s'e almıştım günü rahat kurtarıyorlardı 5ste hatta 6 saat ekran almayı başarmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.