Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Bu arada Hepsiburada nexus 4 pil var ama herhangi bir yorum yok. Samsung batarya yorumlarını okudum çoğu orijinal memnun kaldık diyor. Yarısı çakma yarısı orijinal olduğunu düşünmüyorum. Sizce Nexus 4 Bataryası için de aynı orijinallik söz konusu mudur?

Lg yetkili servisi haric Lg batarya kesinlikle orj olacagini sanmiyorum.
    Bende ya bunu alacaktim yada yakinimdaki lg servisinden 90 tl ye orj batarya alcaktim.
    Bunu aldim memlunum

hocam cok iyi yere değindin ben de tam servisi arayıp fiyat sorucaktım. Aslında 90 tl verip kafa olara rahatlamak en iyisi. sonucta bunu ben daha uzun vadeli kullanmak istiyorum. Seninkini alsam bu sefer orijinali ile daha iyisi olabilir miydi diye düşeneceğim hep.. Bakalım.. Orj alırım gibi

Şimdi vercen bataryaya nerdeyse 100 lira
    Mi4 600-700 lira bence artik degmez N4 de yatirim yapmaya.30 40 bi nebze deger ama tabi sizin bilecwginiz is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    siz kaç liraya aldınız hocam?
  • quote:

siz kaç liraya aldınız hocam?

NLpost kargo ile 12 dolara gelmisti.

1 tane yorum var bir de orijinal renginden farklı beyaz renkte.İyi risk alıp almışsınız açıkcası :)
  • quote:

1 tane yorum var bir de orijinal renginden farklı beyaz renkte.İyi risk alıp almışsınız açıkcası :)

O yorumda benim
    Telin kamerasi yuzjnden oyle cikmis daha once saticiyla muhabbetim vardi kendisi guvenilirdir tavsiye ederim.

İngilizce akiyor hocam masallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

İngilizce akiyor hocam masallah

Hocam sormayın Türkçede akıyo sanirim bir sayfa geride yazdiklari anlamak icin bayagi cabaladik sanirim birazdaha dikkatli olmak Lazim
  • Arkadaşlar yazı boyutunda çok küçük seçeneği var mıydı ya sanki ben öyle hatırlıyorum. Suan küçük secili ama bana büyük gibi geliyor. Cok küçük yok muydu?

• telefonun dokunmatik ekranı sol taraf 2 satır dikey olarak boydan boya çalışmıyor, bir çok konu var bir çok şey denedim olmadı:)
    kronik sorun sanırım karşılaşıpta çözebilen varmı?

android 7.1 yükledim en son farkeden bir şey olmadı , kitkat vs bir çok rom denedim cık:)
  • Hocam dokunmatık bozulmus ekran degısmes gerekır sorun yuzlenen romlarda çift tıklama ile ekran acılması ıcın uygulamada zarar verıyor
    Daha once bu sepeblerden ekran degıstım musterılerıme

• craftsman70 kullanıcısına yanıt
    ekran mı değişmesi gerekiyor? üzerinde ki dokunmatik panel mi?
    yabancı forumlarda touch screen driver ını downgrade ederek çözenler olmuş... bende olmadı
    kronik bir sorunsa dokunmatik değiştikten sonrada tekrar edeceğini düşünüyorum.

zaten eski telefonum şu anki fikrim slimportla android tv olarak kullanmak:) bluetooth mouse ile kullanım ...

bu özelliklerde android tv çok para:)
  • Hocam dokunmatik panel degılde komple degısım oluyor eger orjınal roma donersenız kronık bı sorun olusmaz ancak anakarta olusmus bı sorun varsa kontrol etmek gerekır ama dedıgım gıbı rom ve yazılımlar donunmatıgı bozan etkenlerdır

• quote:

Orijinalden alıntı: craftsman70

Hocam dokunmatik panel degılde komple degısım oluyor eger orjınal roma donersenız kronık bı sorun olusmaz ancak anakarta olusmus bı sorun varsa kontrol etmek gerekır ama dedıgım gıbı rom ve yazılımlar donunmatıgı bozan etkenlerdır

Problem zaten orjinal romda çıktı, kronik bir sorun anladığım kadarıyla...
    genel dokunmatik hassasiyeti de çok kötüydü...

en son yüklediğim chroma 6.0.1 dokunmatik hassasiyeti sorunu ve dokunmatikde ki takılma sorunu düzeldi... (dokunmatik ekran kilitleniyor power ile açıp kapattığımda işlevselleşiyordu)

cm android 7.1 performansını beğenmedim, en performanslısı denediklerimin arasında chroma 6.0.1 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 18 Kasım 2016; 16:22:6 >

• Arkadas guzel sallamis hocam. Benim ekranim da orijinal rom kullanirken bozuldu. Bazi durumlarda yazilimla bir nebze olsun duzeltilebiliyor ama.benim tavsiyem ekran degismesi.
    Rom olarak purenexus deneyebilirsiniz cidden stabil bir romdur

• Nexus 4 orijinal şarj aleti nereden alabilirim ? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen ?
    Teşekkürler

• Arkadaşlar selam,

Uzun süre batarya araştırdım ama hangisinin orijinal olduğunu anlayamadım. Kararsız kaldım ben de içimi rahat ettirmek için.Lg yetkili sevisinden bataryayı değiştiriyorum fiyatı 80-100 arası olacağını söylediler. Cihazı aldığımda yorumları yazarım.
  • Herkese selam,

LG yetkili servisinden orijinal batarya taktırdım. 70tl tuttu. Batarya beklediğimden de iyi çıktı. Çok iyi gidiyor. Dün sabah 8de şarjdan çıkardım gece 2de şarjı %32ydi. Ve gün içerisinde aktif kullandığım halde.
    Benim asıl değiştirme sebebim şarjım azalınca telefonun birden sinyal kaybı olup kapanmasıydı. Çok şükür yeni batarya ile bu sorun çözüldü. Artık kapanmıyor.

Yeni batarya alacak arkadaşlara benden tavsiye yetkili servislerinden taktırın bataryanın orijinalliği konusunda içiniz rahat olsun. Eğer ben Aliexp'den felan alsaydım hep içimde orijinal olsa daha iyisi olur muydu kaygısı olacaktı.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Hangi ilçedekinde taktırdınız, mecidiyeköydekinde iki ay önce yoktu sorduğumda.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Ankara Fırat Elektronik.

Orda da yok dediler cihazı aldılar zaten 1haftayi geçebilir dediler. 4-5gun sonra aradılar cihazı aldım. Formatlanmisti bir de.

• Nexus 4 için önerebileceğiniz kılıflar var mı arkadaşlar? Bi ara bumper kılıflar çok kullanılıyordu mesela.
  • 
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.