Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disq -- 27 Mart 2013; 21:46:14 >
  • Arkadaşlar harshkernel yüklerken ekstra bir şey yapmamız gerekiyor sanırım. CM 10.1 nightly ve franco kernel 34 yüklüydü. Recovryden flashladım telefon açılmadı. Sonra tekrar r34ü flashladım düzeldi.

Bunu yüklemek için önce cm ile uyumlu hale getirmem gerekiyor anladığım kadarıyla. O işi de bu dosya yapıyor sanırım. Emin olmak adına soruyorum. Flashlama sırası nasıl olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Birini tam olarak deneyemeden diğeri çıkıyor. Kernel manyağı oldum arkadaş

Harsh kernel yorumları da muhteşem. Hatta biri ekran görüntülerini de koymuş ki, gördüklerimin arasında en iyis.

31 saat bekleme,

5.5 saat ekran süresi,

WiFi neredeyse devamlı açık. Ama hiç uyanmamış neredeyse.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36662729&postcount=365

Yükledim bakalım nasılmış

Ayrıca franco r34 üstüne falan yüklerseniz google yazısında kalıyor cihaz, açılmıyor yani. Bu yüzden Harsh'da belirtmiş, modifiye edilmemiş RAMDİSK'e sahip kernel üzerine yükleyin diye. Bu kernellerden biride orjinal JOP40D kerneli zaten, önce bunu flaşlayın, ardından Harsh'ın kernelini flaşlayın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

Arkadaşlar harshkernel yüklerken ekstra bir şey yapmamız gerekiyor sanırım. CM 10.1 nightly ve franco kernel 34 yüklüydü. Recovryden flashladım telefon açılmadı. Sonra tekrar r34ü flashladım düzeldi.

Bunu yüklemek için önce cm ile uyumlu hale getirmem gerekiyor anladığım kadarıyla. O işi de bu dosya yapıyor sanırım. Emin olmak adına soruyorum. Flashlama sırası nasıl olacak ?

Aynen hocam. Faux'un başlığında da reset kernel diye bir kernel var, atın cihaza hep dursun. Franco'dan herhangi birine geçerken önce bunu, sonra asıl flaşlayacağınız kerneli flaşlayın. Bende de aynısı motley den harsh'a geçerken oldu. Aslında franco'dan oluyordu ama demek ki motley'de de oluyor.

Reset kernel;
    http://faux.androidro.ms/mako/mako_421_reset_kernel.zip

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Yükledim bakalım nasılmış

Ayrıca franco r34 üstüne falan yüklerseniz google yazısında kalıyor cihaz, açılmıyor yani. Bu yüzden Harsh'da belirtmiş, modifiye edilmemiş RAMDİSK'e sahip kernel üzerine yükleyin diye. Bu kernellerden biride orjinal JOP40D kerneli zaten, önce bunu flaşlayın, ardından Harsh'ın kernelini flaşlayın arkadaşlar

Deneyelim hocam, BT devamlı açık, internet (Wifi veya 2G hep açık) 25 saat bekleme ve 5 saat ekran süresi elde ettiğim anda durucam :)

• Aynen hocam valla, düzgün bi batarya süresi yakalayalım artık yaa, gına geldi bu kernellerden. Bi yandan hergün rom, bari kerneller sağlam olsunda birinde bi süre kalalım artık...
  • slide2wake'i apk yaptılar iyimi Hayırlı olsun millet, ama pro sürüm paralı, farkı neyse artık...

XDA Developers
    [APP/MOD] TouchControl (Nexus 4)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101488

EDIT: Sadece Stok Kernelle çalışıyor, denendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 16 Ocak 2013; 16:32:30 >

• quote:

Aynen hocam. Faux'un başlığında da reset kernel diye bir kernel var, atın cihaza hep dursun. Franco'dan herhangi birine geçerken önce bunu, sonra asıl flaşlayacağınız kerneli flaşlayın. Bende de aynısı motley den harsh'a geçerken oldu. Aslında franco'dan oluyordu ama demek ki motley'de de oluyor.

Reset kernel;

Beceremedim hocam bir türlü sizin verdiğiniz Reset Kernel i flashladım ardından harsh'ın konuda verdiği SMOOTHNESS olarak paylaştığını flashladım telefon açıldı ama sürekli maalesef com.android.phone çalışmayı durdurdu ve com.android.nfc çalışmayı durdurdu şeklinde uyarı verdi. Aynı şekilde harsh'ın verdiği Reset kernelle de denedim onla da olmadı. Francoyu yükledim bende geri düzeldi. wipe falan mı yapmam gerek acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

quote:

Reset kernel;

Beceremedim hocam bir türlü sizin verdiğiniz Reset Kernel i flashladım ardından harsh'ın konuda verdiği SMOOTHNESS olarak paylaştığını flashladım telefon açıldı ama sürekli maalesef com.android.phone çalışmayı durdurdu ve com.android.nfc çalışmayı durdurdu şeklinde uyarı verdi. Aynı şekilde harsh'ın verdiği Reset kernelle de denedim onla da olmadı. Francoyu yükledim bende geri düzeldi. wipe falan mı yapmam gerek acaba ?

JOP40D Stok kerneli dene hocam, bende sorunsuz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar, ben de aranıza katıldım, nexus bugün elime geçti, henüz kayıt yaptırmadığım için uçak modunda sürekli, bi süre tablet gibi kullanmayı planlıyorum, yıllar önce nexus one ile buralarda geziyorduk, şimdi yine yeni yeniden nexus ile döndüm, haydi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiredamuz -- 16 Ocak 2013; 18:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiredamuz

merhabalar, ben de aranıza katıldım, nexus bugün elime geçti, henüz kayıt yaptırmadığım için uçak modunda sürekli, bi süre tablet gibi kullanmayı planlıyorum, yıllar önce nexus one ile buralarda geziyorduk, şimdi yine yeni yeniden nexus ile döndüm, haydi hayırlısı...

hayırlı olsun hocam, nexus mu yoksa nexus4 mü aldınız?
  • quote:

JOP40D Stok kerneli dene hocam, bende sorunsuz oldu

Yok hocam öyle de olmadı. Aynı uyarıları veriyor CM ile ilgili heralde anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiredamuz

merhabalar, ben de aranıza katıldım, nexus bugün elime geçti, henüz kayıt yaptırmadığım için uçak modunda sürekli, bi süre tablet gibi kullanmayı planlıyorum, yıllar önce nexus one ile buralarda geziyorduk, şimdi yine yeni yeniden nexus ile döndüm, haydi hayırlısı...

Hayirli olsun. Listeye eklerim...
  • Çok şükür LG birdaha Nexus falan üretmeyecekmiş
  • quote:

Çok şükür LG birdaha Nexus falan üretmeyecekmiş

Yapma ya nerden bu haber ? ? Umarım doğru değildir...
  • Arkadaşlar bu hspa+ açmak için birşeyler yapiyormuyuz 3g nin full çektiği yerde turkcell dual carrierde en fazla 4mbit görüyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Hocam haber XDA'dan da, neden üzüldünüz orasını anlayamadım? Nexus 4'ün hala ülkemizde satışa çıkamamış olması LG'nin suçu değilmi sizce? Bence bu bile yeter yani LG'nin birdaha Nexus üretemeyeceğine sevinmek için

• quote:

quote:

quote:

Hocam haber XDA'dan da, neden üzüldünüz orasını anlayamadım? Nexus 4'ün hala ülkemizde satışa çıkamamış olması LG'nin suçu değilmi sizce? Bence bu bile yeter yani LG'nin birdaha Nexus üretemeyeceğine sevinmek için

Link var mı?
    Bulamadım haberi.
    Ürün kaliteli ve tasarımı çok hoş. Ondan uzulmustur...

• quote:

Orijinalden alıntı: disq

fotoğrafları simage kodunda paylaşırsanız forum daha kullanışlı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

quote:

quote:

Link var mı?
    Bulamadım haberi.

Lg eski lg olsa üzülmezdim ama adamlar kendi kadrolarını yeniliyorlar. Ve şunu çok iyi tecrübe ettim ki gerçekten çok sağlam telefon yapıyorlar.

Ve bence panel üretimi konusunda 1 numaralar. Ekranları çok hoşuma gidiyor.

Kaldi ki nexus 4 tasarım ve cam oluşu artı ekranı falan çok hoşuma gitti o yüzden bi daha lgnin nexus çıkarmasını isterim şahsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

quote:

quote:

Link var mı?
    Bulamadım haberi.

Haberi bulamıyorum, XDA'nın sayfası durduk yere sürekli kendini yeniliyor ya deli etti, okumama fırsat vermiyor başlıkları tövbe tövbeeee. Bu nedir böyle yaa...

Arkadaşlar şu ''android.process.media'' kapatma fix'ini uygulayan varmı hiç aranızda? Yani sistem sürekli cihaza eklenen yeni medyalar varmı diye tarama yapıyormuş, bu yüzdende belirgin seviyede pil tüketiyormuş, bu scriptlede onu kapatıyormuşuz. Deneyen?

Konu linki:
    XDA Developers
    [SCRIPT] KILL android.process.media FOR SAVING BATTERY
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050252

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.