Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus 4'mü teknosa'da 1399 TL ? Ben göremedim. Link atar mısınız ?

Edit: Gerçekten satışta arkadaşlar. Çok hayret ettim ama gelmiş telefon. Garantili olduğunu düşünürsek fiyat iyi denebilir. Daha da düşecektir tahminim. Buyrun link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesilhan-27 -- 17 Ocak 2013; 13:38:15 >

• Sonunda şükür kavuşturana :)
  • Arkadaşlar Codefirex için türkçe paket hazırladım.İndirme linki aşağıda mevcut faydalanmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.

Türkçe Menü Ekran Görüntüleri

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

ROM Güncelleme Değişiklikleri

SR3:

Built with cfX-Toolchain 4.7-2013.1
    Built with Graphite Optimizations enabled globally
    Hot Reboot added in power menu
    Updated to ICU4c 49.2
    STLPort updated and merged with AOSP master
    Performance improvement in DiskLruCache.readJournalLine()
    Lots of other small optimizations
    Lots of translations thanks to Pnoire and the entire crowdin community
    CFXSettings: Display: Can choose between TabletUI (combined bar), PhabletUI, or PhoneUI at any DPI
    CFXSettings: Display: Can disable compatibility mode for TabletUI
    Add USB mass storage notification to tablet status bar
    BT connections fixed for some car kits
    Browser crashing fixed for some browsers
    Hide lockscreen clock if DeskClock or Chronus is shown
    Swipe on the bottom notification bar to switch between QS and Notifications
    Camera: pulled in all CM10.1 additions
    Camera: add touch-to-focus timeout duration settings
    Camera: add volume button zoom controls
    CFXSettings: fix app picker "white on white" bug
    CFXSettings: Lockscreen: add carousel widget animation setting
    CFXSettings: Interface: Navbar: add ability to change combined bar navbar width (for accomodating buttons better)
    Settings: remove unmount/mount button until unmount
    Settings: add button for new APNs now appears in the action bar (like wifi)
    Settings: Add fastscroll to the manage application screen
    Settings: Add wifi help url to fix the wifi help button
    Settings: show cfX modversion

ToolChain Güncelleme Değişiklikleri:

cfX-Toolchain 4.7-2013.1:

Cloog updated to 0.18.0
    Ppl updated to 1.0

cfX-Toolchain 4.7-2012.12-2:

Gdb updated to linaro-7.5-2012.12-1
    Mpc updated to 1.0.1

cfX-Toolchain 4.7-2012.12:

Disabled simulator target and tui
    Graphite enabled
    Linaro gcc-4.7-2012.12
    Linaro gdb 7.5-2012.09
    Binutils 2.22
    Gmp 5.0.5
    Mpfr 3.1.1
    Cloog 0.17.0
    Mpc 1.0

UYARI :Cihazınız Unlock ve Root'lu değilse yüklemeye kalkışmayın

YENİ CodeFireX İndirme Linki = Cfx_mako-4.2-SR3.zip

YENİ Gapps Paketi İndirme Linki = 4.2 Gapps 2012-12-12

CodeFireX ROM Temiz Kurulum

1- Zip dosyalarını indirip SD KART a kopyalayın
    2- Telefonu RecoveryMOD da açın
    3- Wipe Data Factory Reset ve Wipe Dalvik Cache yapın
    4- Önce Rom dosyasını sonra Gapps dosyasını yükleyin

YENİ CodeFireX Türkçe Paket İndirme Linki = Cfx-Turkce-Paket-SR3

CodeFireX ROM Türkçe Paket Kurulumu

1- Zip dosyasını indirip SD KART a kopyalayın
    2- Telefonu RecoveryMOD da açın
    3- Wipe işlemi yapmadan zip dosyasını yükleyin ve cihazı açın

Rom ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 17 Ocak 2013; 15:10:44 >

• @Dexxter

Yine döktürüyorsun,eline sağlık.Nexus4 aldığımda deneriz artık..

Yalnız dikkatimi bir şey çekti,power menüdeki icon büyüklükleri ve şekilleri (vivid sanırsam) güzel,aynı şekilde üst menüdekiler de öyle olsaymış diye içimden geçmedi değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 17 Ocak 2013; 15:17:05 >
  • az önce teknosan aradılar sayfalarında ürünü sepete ekleyip almadığımı anlamışlar ve ürünü satışını tamamlamak için görüşmek istediklerini söylediler şuan stokta yani ürün yanlız yurt dışından akrabamın geliceğini söyledim eğer akrabam alamazsa ve ürün kalırsa belki alabilirim ama fiyat yüksek bakalım beklemekte yarar var gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupac31 -- 17 Ocak 2013; 16:08:45 >
  • tekrar merhaba,
    1.5 yıldır LG Optimus Black kullanıyordum, yanlışım yoksa ekran parlaklığı 700 nit... Nexus 4 aldıktan sonra her ikisinin de ekran ışığını en üst seviyede açtım ve sonuç; hüsran, Nexus 4 gerçekten çok sönük kalmış ve videolarda dendiği gibi siyah renkler nerdeyse gri gibi malesef... LG'nin ekran teknolojisine hayranımdır, hem televizyon hem de telefon olarak tek geçerim, yanlışım yoksa iPhone'un ekranını da sharp ile birlikte LG üretiyor ama bu kez düşük kalmış sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerska

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 17 Ocak 2013; 19:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiredamuz

tekrar merhaba,
    1.5 yıldır LG Optimus Black kullanıyordum, yanlışım yoksa ekran parlaklığı 700 nit... Nexus 4 aldıktan sonra her ikisinin de ekran ışığını en üst seviyede açtım ve sonuç; hüsran, Nexus 4 gerçekten çok sönük kalmış ve videolarda dendiği gibi siyah renkler nerdeyse gri gibi malesef... LG'nin ekran teknolojisine hayranımdır, hem televizyon hem de telefon olarak tek geçerim, yanlışım yoksa iPhone'un ekranını da sharp ile birlikte LG üretiyor ama bu kez düşük kalmış sanki

Merhaba hocam,

Ben de 6 ay kadar Optimus Black kullandım. Onun ekran parlaklığı şimdiye dek üretilmiş hiçbir telefonda yoktur. Direk yaz güneşi altında iPhone bile zor okunurken OB'nin ekranı sanki içerideymişsiniz gibi gösterir. N4'te kullanamadıklarından değil, pil canavarları zaten. Bilmiyorum ama tahminim 400 küsür nit'tir herhalde N4 ekranı en fazla. Eğer 700 nit olsaydı ve öyle kullansaydık, kullanamazdık

Ben ekranını gayet beğeniyorum. Bir süre AMOLED ekranlar hoş gelebiliyor sıcak renklerden dolayı, ama gerçek renkleri arıyor insan belli bir zaman sonra.

• haklısınız, ob ile kıyaslamak olmaz parlaklık açısından... nexus'umu biraz kişiselleştirdim, şimdilik böyle oldu, so how do you like that?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiredamuz -- 17 Ocak 2013; 21:12:31 >

• Bende özelleştirdim ve şu an herşeyiyle çok memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron790 -- 17 Ocak 2013; 20:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790
    Bende özelleştirdim ve şu an herşeyiyle çok memnunum..
    https://www.box.com/s/zmi1mlunyphbajh67bkp

Hocam bu romaur romdan memnun musun ? Yani birkaç mesajında hata olduğunu ve hatanın xperi klavyeden olduğunu söylüyordun. Eğer klavyesi gerçekten xperia telefonlardaki gibiyse ve hava durumu widgeti yine xperia'dakilerle birebir aynıysa bende bu romu kurmayı düşünüyorum. Cevabını bekliyorum hocam.
  • Hocam ilk yüklediğimde hata aldım sitede 3 tane dosya var biri rom biri black theme diğeride fix yazan 3 dosya...

Bunlarla beraber yüklediğimde hata aldım. Bende sadece romu ve theme yazanı yükledim şu an sorunsuz kullanıyorum...

Xperia klavye kullanamıyorum durduruluyo bende zaten swiftkey kullanıyorum

Ayrıca ses kalitesi bana yeniden müzik dinlettirmeye başladı...

Kısacası ben memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

Nexus 4'mü teknosa'da 1399 TL ? Ben göremedim. Link atar mısınız ?

Edit: Gerçekten satışta arkadaşlar. Çok hayret ettim ama gelmiş telefon. Garantili olduğunu düşünürsek fiyat iyi denebilir. Daha da düşecektir tahminim. Buyrun link:http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon?from=suggestion&term=nexus

sonunda inşallah devamı gelirde şu yurtdışından getirip de 1600 1700 çekenlerin elinde patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

quote:

Edit: Gerçekten satışta arkadaşlar. Çok hayret ettim ama gelmiş telefon. Garantili olduğunu düşünürsek fiyat iyi denebilir. Daha da düşecektir tahminim. Buyrun link:http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon?from=suggestion&term=nexus

sonunda inşallah devamı gelirde şu yurtdışından getirip de 1600 1700 çekenlerin elinde patlar

Onların hiçbirinin ellerinde patlamaz en kötü ihtimal 1000 liraya yine satarlar ve yine kar ederler

• Merhaba ,benim nexus 4 sarja takinca kirmizi bildirim isigi yanmiyor,msj gelincede yanmiyor.sadece mail gelince beyaz isik yanip sonuyor.sorun yazilimsalmidir,yoksa donanimsalmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

quote:

Onların hiçbirinin ellerinde patlamaz en kötü ihtimal 1000 liraya yine satarlar ve yine kar ederler

zaten benim kastım da o yoksa hiçbiri zarar etmez zaten. ki teknosa garantili 1300 tl ye satarsa onlarda anca 1000 tl ye satabilir. ama inşallah teknosa geritmeye devam eder.

• En yüksek 1000TL'ye 16GB Nexus 4'leri yakında getiriyorum arkadaşlar, merak etmeyin ve takipte olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

En yüksek 1000TL'ye 16GB Nexus 4'leri yakında getiriyorum arkadaşlar, merak etmeyin ve takipte olun

bunu aşağıda linkini verdiğim konuya yazarsanız sizin için ve alacak arkadaşlar için daha faydalı olacaktır, burası kullanıcılar klubü :)

http://forum.donanimhaber.com/m_67180323/mpage_106/f_/key_//tm.htm#70448565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 18 Ocak 2013; 0:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

En yüksek 1000TL'ye 16GB Nexus 4'leri yakında getiriyorum arkadaşlar, merak etmeyin ve takipte olun

bunu aşağıda linkini verdiğim konuya yazarsanız sizin için ve alacak arkadaşlar için daha faydalı olacaktır, burası kullanıcılar klubü :)

http://forum.donanimhaber.com/m_67180323/mpage_106/f_/key_//tm.htm#70448565

Burayada duyuru yapayım dediydimdi hocam

Tamam dediğiniz yerede yazalım...

• quote:

Burayada duyuru yapayım dediydimdi hocam

Tamam dediğiniz yerede yazalım...

tamm hocam buradakilerin telefonu ellerinde o yüzden dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 18 Ocak 2013; 1:21:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.