Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

En yüksek 1000TL'ye 16GB Nexus 4'leri yakında getiriyorum arkadaşlar, merak etmeyin ve takipte olun

merakla bekliyoruz
    bu arada cihazı alan arkadaşlar, garantilik bir durum olduğu takdirde nasıl bir yola başvuracaklar acaba . gerçekten de meraktan soruyorum.

Cihazlar gelince o detaylarıda yazıcam hocam

hocam bende bir nexus4 var ancak eğer dediğiniz fiyattan getirirseniz bir tane daha düşünüyorum

• Arkadaşlar telefonun şarjında inanılmaz gelişmeler oldu bende. Stock rom kullanıyorum henüz rom işlerine girmedim bilerek. 2 Ocak'ta gelen telefonum şu an itibariyle beklemediğim kadar iyiye gitti. Telefon ilk geldiğinde açıkçası şarj durumu beni çok üzmüştü. Her şarj sonrası en fazla 14 saat felan kullanabiliyordum. Şu an en az 1 gün 16 saat gidiyor. Wifi gece gündüz açık, her şarj sonrasında minimum 2 saat konuşma, geceleri bazen wifi iyi çekmiyor bende 2g'yi açıyorum ve tüm senkronizasyonlar açık halde. Ekran parlaklığı otomatik'de bu arada. Açıkçası ne zaman şarj ettiğimi unutmaya başlıyorum maşallah diyeyim Şu da yine aynı kullanımla rekorum:

http://img448.yukle.tc/images/2503Screenshot_2013-01-14-12-35-43.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesilhan-27 -- 19 Ocak 2013; 18:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

Arkadaşlar telefonun şarjında inanılmaz gelişmeler oldu bende. Stock rom kullanıyorum henüz rom işlerine girmedim bilerek. 2 Ocak'ta gelen telefonum şu an itibariyle beklemediğim kadar iyiye gitti. Telefon ilk geldiğinde açıkçası şarj durumu beni çok üzmüştü. Her şarj sonrası en fazla 14 saat felan kullanabiliyordum. Şu an en az 1 gün 16 saat gidiyor. Wifi gece gündüz açık, her şarj sonrasında minimum 2 saat konuşma, geceleri bazen wifi iyi çekmiyor bende 2g'yi açıyorum ve tüm senkronizasyonlar açık halde. Ekran parlaklığı otomatik'de bu arada. Açıkçası ne zaman şarj ettiğimi unutmaya başlıyorum maşallah diyeyim Şu da yine aynı kullanımla rekorum:

http://img448.yukle.tc/images/2503Screenshot_2013-01-14-12-35-43.png

Demek ki pil bir kaç tam dolum boşalım sonrasında gerçek performansına ulaşıyor. Sevindirici gelişme...

• Pil olayına çok sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr
    Demek ki pil bir kaç tam dolum boşalım sonrasında gerçek performansına ulaşıyor. Sevindirici gelişme...

Evet aynen öyle kendine geldi pil. Ama dediğim gibi bu kadar beklemiyordum. Şimdi de rom felan kurarak stabiliteden uzaklaşmak istemiyorum. Bilemiyorum yeni romlarda aklımı karıştırmıyor değil yani
  • @enesilhan-27

elde ettiğiniz süre kullanıma göre çok başarılı, ekranın kaç dk açık kaldığını da eklerseniz daha belirleyici olur şarj performansı açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

@enesilhan-27

elde ettiğiniz süre kullanıma göre çok başarılı, ekranın kaç dk açık kaldığını da eklerseniz daha belirleyici olur şarj performansı açısından

O gün ekran süresine bakmayı unuttum. Ama sanırım 4 saat gibi bir süre açık kalmıştı.
  • quote:

quote:

@enesilhan-27

O gün ekran süresine bakmayı unuttum. Ama sanırım 4 saat gibi bir süre açık kalmıştı.

cidden çok iyi hocam ben stock rom + franco r34 kernel kullanıyorum telefonu alalı 2 hafta oldu ancak rekorum 18 saat açık kalma süresi (4.5 saat ekran açık)

• quote:

cidden çok iyi hocam ben stock rom + franco r34 kernel kullanıyorum telefonu alalı 2 hafta oldu ancak rekorum 18 saat açık kalma süresi (4.5 saat ekran açık)

Evet bence de çok iyi. 1 hafta daha süre verin bence şarj için. Yalnız ben aldığım gibi kullanıyorum kernelde yüklemedim. Fabrikadan çıkışta içinde kernel varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesilhan-27 -- 20 Ocak 2013; 0:30:49 >
  • quote:

quote:

Evet bence de çok iyi. 1 hafta daha süre verin bence şarj için. Yalnız ben aldığım gibi kullanıyorum kernelde yüklemedim. Fabrikadan çıkışta içinde kernel varmı bilmiyorum.

fabrika çıkışı stock kernel var hocam google'n kernel yani ben bu şarj olayının güncellemeler ile düzeltileceğine inanıyorum 4.2.2 vb. bir güncelleme yakındır

• quote:

quote:

quote:

fabrika çıkışı stock kernel var hocam google'n kernel yani ben bu şarj olayının güncellemeler ile düzeltileceğine inanıyorum 4.2.2 vb. bir güncelleme yakındır

Ağzımız açık 4.2.2 yi bekliyoruz :-)
    Android 5.0 klp da neler gelecek çok merak ediyorum. 4 çekirdekli 2 gb ram li bir ürün için OS yazılacak bu sefer. Yeni neler gelir fikri olan var mı?

• Franco 46 ile kendi rekoruma gidiyorum sanirim.
    20 saat 20 dk oldu sarjdan cikarali,
    1 saat 20 dk ekran suresi full wifi acik ve %81 de ;) Ekran parlakligi da otomatikten biraz daha yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Franco 46 ile kendi rekoruma gidiyorum sanirim.
    1 saat 20 dk ekran suresi full wifi acik ve %81 de ;) Ekran parlakligi da otomatikten biraz daha yuksek

Hocam hayret ediyorum nasıl oluyor. :) Ekran açıkken neler yapıyorsunuz acaba arka planda veri çeken uygulamalarınız ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

quote:

Hocam hayret ediyorum nasıl oluyor. :) Ekran açıkken neler yapıyorsunuz acaba arka planda veri çeken uygulamalarınız ne durumda?

Hocam ekran acikken sadece internette geziniyorum. Youtube dan video izledigim de oluyor. 2 twitter, facebook, G+, 2 Gmail ve 5-6 tane pushbildirim veren app ler senkronize halde. Bu arada cok farketmez ama rom Xylon.

• bu franco bi harika dostum, 21 saat oldu 2.30 saat ekran acık kalması var sürekli wifi acık facebok cart curt takıldım 1 saate yakın
    şarj %50
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

bu franco bi harika dostum, 21 saat oldu 2.30 saat ekran acık kalması var sürekli wifi acık facebok cart curt takıldım 1 saate yakın
    şarj %50

stock la berabermi yoksa custom rom ilemi kullanıyorsun birde r34 ümü kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

bu franco bi harika dostum, 21 saat oldu 2.30 saat ekran acık kalması var sürekli wifi acık facebok cart curt takıldım 1 saate yakın
    şarj %50

stock la berabermi yoksa custom rom ilemi kullanıyorsun birde r34 ümü kullanıyorsun

aokp build1 r34
  • quote:

dostum senin rom nedir ? stock mu
  • Kılıf arayanlar benim Nillkin kılıfı satıyorum, kutusunda:http://forum.donanimhaber.com/m_70567701/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: disq

Kılıf arayanlar benim Nillkin kılıfı satıyorum, kutusunda:http://forum.donanimhaber.com/m_70567701/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Hocam benim SGP marka olanı daha Ebay'den gelmedi, sen niye satıyorsun merak ettim? Güzel değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.