Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosa muhabbeti nedir? Numunelik mi getirmişler telefonu? Link uçmuş...
  • Listeye benide ekleyebilirsiniz. ayın 14ünde elime geçti cihaz.

MicroSim kıtlığı var ankara turkcell bayilerinde bende gittim kestirdim sim kartı. Bazıları app' de sıkıntı yaşanıyor kestirince dediler ama şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Tek yaşadığım sorun (eski asus p526 kullanıcısıyım) pil sorunu. Bunun dışında birde hücresel bilgi sorunum var. Hatırlarsınız eskiden telefonumuzda TURKCELL yazısının altında hangi semtteysek onun yazmasını için hücresel bilgiyi açardık. Operatör isminin altında bulunduğunuz semt ismi yazardı.

Bu bana bildirim olarak geliyor. minik bir pencere açılıyor tamam diyince kapanıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim bilgisi olan var mı?

• güzel bir boot anmation,fotografı büyük şekilde açın hareketleniyor link
    XDA Developers
    [July 1][APP][BOOTANIMATIONS BIBLE] Nexus 4 home of the Boot Box project.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 18 Ocak 2013; 15:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

güzel bir boot anmation,fotografı büyük şekilde açın hareketleniyor linkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085023

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Dostum hangi klavyeyi kullaniyorsun su an? Tavsiyen var mi.
  • quote:

güzel bir boot anmation,fotografı büyük şekilde açın hareketleniyor linkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085023

• ekliyebilirsiniz. teknosadan sipariş verenlerden biriyim. teslimat 1-2 hafta gecikebilir diye aradılar ve telafisi içinde 100 lira hediye çeki verceklermiş. telefon 1299 a geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

ekliyebilirsiniz. teknosadan sipariş verenlerden biriyim. teslimat 1-2 hafta gecikebilir diye aradılar ve telafisi içinde 100 lira hediye çeki verceklermiş. telefon 1299 a geldi :)

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Dostum hangi klavyeyi kullaniyorsun su an? Tavsiyen var mi.

Standardı kullanıyorum :) Swipe vb. kullanmak istiyor gönül ama bir sürümünden beridir Türkçe karakterleri de çıkardılar ve iyice daraldı klavye. Bazen manuel yazmak gerektiğinde eziyet oluyor. Touchpal'da Türkçe karakterler yok ama o da swipe açısından Türkçe dilinde çoğunu algılamıyor, Swipe'tan 3 yıl geride. Swift denedim, herkes pek bir seviyor ama elle yazıyorum zaten. Üste önerilen kelimeye bakan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

quote:

ekliyebilirsiniz. teknosadan sipariş verenlerden biriyim. teslimat 1-2 hafta gecikebilir diye aradılar ve telafisi içinde 100 lira hediye çeki verceklermiş. telefon 1299 a geldi :)

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

teşekkür ederim.
  • quote:

Standardı kullanıyorum :) Swipe vb. kullanmak istiyor gönül ama bir sürümünden beridir Türkçe karakterleri de çıkardılar ve iyice daraldı klavye. Bazen manuel yazmak gerektiğinde eziyet oluyor. Touchpal'da Türkçe karakterler yok ama o da swipe açısından Türkçe dilinde çoğunu algılamıyor, Swipe'tan 3 yıl geride. Swift denedim, herkes pek bir seviyor ama elle yazıyorum zaten. Üste önerilen kelimeye bakan yok

dostum eskiden swype nin guzel surumleri vardi. onlar cihazın cozunurlukleriyle uyumsuz, yeni surumler de dediginiz gibi biraz sorunlu. gecen dediler touchpal iyi, yukledik fakat kelimeleri dengesiz algılıyor, ben de sevmedim.
    anlaşılan standart devam edecez simdilik, su an elimde g.nexus var, yakında buradayım inş.

• Brazilyaya satilmaya giden nexuslarda 4.2.2 oldugu soylentisi var, hayirlisi
    Edit : francodan once batmande hafif kasilmalar vardi r34de denedim bugun, qualcomun patchi saolsun duzelmis stabilite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 18 Ocak 2013; 23:47:21 >
  • quote:

Brazilyaya satilmaya giden nexuslarda 4.2.2 oldugu soylentisi var, hayirlisi
    Edit : francodan once batmande hafif kasilmalar vardi r34de denedim bugun, qualcomun patchi saolsun duzelmis stabilite

r34de şarj performansı nasıl hocam ?
  • Türkiye'ye gelen ikinci partilerde (bunu bir sayalım her ne kadar numunelik olsa da) büyük ihtimal 4.2.2 olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Brazilyaya satilmaya giden nexuslarda 4.2.2 oldugu soylentisi var, hayirlisi

r34de şarj performansı nasıl hocam ?

hiç kontrol etmiyorum, bana birgünü çıkartması yetiyor
  • quote:

Superb ürün mükemmel fiyat. Hayırlı olsun.
    Nexus, bağımlı kalınan bir ürün. Yenisini alamayınca yoksunluk sendromuna giriyor insan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam afedersiniz kimse üzerine alınmasın ama amerikada şu kadar türkiye de bu kadar diye üzülenlere bir kaç lafım olacak.

Siz hangi ürünü amerika fiyatından alabiliyorsunuz da bu cihazı o fiyata bekliyorsunuz??

En basit benzin bile kat kat fazla veriyoruz... Otomobil öyle bilgisayar öyle telefon öyle içki bile öyle...

Yani bunların hiçbiri karşılaştırılmazken niye nexus 4 bu fiyata çok deniliyor benim aklım almıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

@Dexxter

Yalnız dikkatimi bir şey çekti,power menüdeki icon büyüklükleri ve şekilleri (vivid sanırsam) güzel,aynı şekilde üst menüdekiler de öyle olsaymış diye içimden geçmedi değil..

Vivid değil hocam Touchwiz 5.Yapan arkadaş touchwize sadık kalıyor o yüzden farklı bir şeyler eklemiyor.Söylediğin gibi olsa çokta güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

En yüksek 1000TL'ye 16GB Nexus 4'leri yakında getiriyorum arkadaşlar, merak etmeyin ve takipte olun

merakla bekliyoruz
    bu arada cihazı alan arkadaşlar, garantilik bir durum olduğu takdirde nasıl bir yola başvuracaklar acaba . gerçekten de meraktan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

En yüksek 1000TL'ye 16GB Nexus 4'leri yakında getiriyorum arkadaşlar, merak etmeyin ve takipte olun

merakla bekliyoruz
    bu arada cihazı alan arkadaşlar, garantilik bir durum olduğu takdirde nasıl bir yola başvuracaklar acaba . gerçekten de meraktan soruyorum.

Cihazlar gelince o detaylarıda yazıcam hocam

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.