Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 2. yedek olarak düşünüyorum. Fiziksel olarak evde bir şey olursa diye. Çalınma ya da bozulma (+ doğal afet vs) durumuna karşılık ikinci bir yedek.

• pyro1 P kullanıcısına yanıt

nasıl daha güvenli hocam? 1 harddisk bozulunca ne yapacaksınız, mesela harddisk yere düşse?

veri kurtarmacılara bir torba para mı vereceksiniz? o verilerin başka bir yerde yedeği var mı?

güvenilir olmasını istiyorsanız o harddisktekileri başka bir ortamda daha yedeklemeniz lazım. biri bozulursa diğeri sağlam kalır.

bunun için en iyi yöntemde bulut. bizdede harddiskte var herşey ama harddisk ne zaman ölecek belirsiz. bir gün ansınız ölüp gidebilir.

yıllardır kullanıyorsanız ölüm daha da yakın olabilir.

• Evet hocam sizde haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de uzattım, teşekkürler.

• Bilgi için teşekkürler, 2028 e kadar uzattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo...

Bulut depolama macerasına 2017'de atıldığımda 15 GB bana okyanus gibi gelirken şimdilerde 2 TB bile daracık odadan farksız geliyor bana..

OneDrive ateş pahası bu arada. Yıllık bazda 419TL'ye 100 GB'a karşı Google Drive'da 289 TL'ye karşılık 2 TB alınır...

1 Ay ücretsiz deneme esnasında yıllık 200 GB aldım. Ay içinde 2 TB yapmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanbirer1998 -- 2 Temmuz 2023; 22:46:51 >
  • Nays kampanyası devam ediyor mu Temmuz ayı içerisinde deneyen oldu mu ?

• alt düzeye geçme kısmı çıkmıyor? devam ediyor mu bu açık ?

• 5 Yıllık 2 TB hayırlı uğurlu ola

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)
  • Arkadaşlar size 100 puanlık uzamanlı sorusu :) Ben bu yöntemler ile 10 yıl 100gb depolama aldım.Dün eşim de böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu söyledi.Sizce mevcut üyeliği yükseltip, aile paylaşımı mı yapsam?

Yoksa ona yeni bir mail açıp sıfırdan mı 100 veya 200 alsam, bilemedim.

• XII kullanıcısına yanıt
    Eger yeteceğini düşünüyorsaniz aile almaniz daha iyi olur. Ben 8 yil 200 gb aile üyeliği olarak kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerlensu K kullanıcısına yanıt

aile paylaşımı için sadece 2tb mı gerekli hocam?

100gb planı ona çevirsem ne kadar fark çıkar acaba?

• meier M kullanıcısına yanıt

200 gb aile için yeterli oluyırsa mantıklı hocam.

• cihanbirer1998 kullanıcısına yanıt

merhaba 5yıllık 2TB nasıl aldınız.

Anlatır mısınız

• XII kullanıcısına yanıt
    100 GB ikinize yetecek ise onu da aileye çevirebilirsiniz diye biliyorum. Onun haricinde sunduğunuz iki seçenek de maliyet olarak aynı. Ama 2 TB ı paylaşmak olsaydı soru, 2 TB ı ortak kullanın diyebilirdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 6 Temmuz 2023; 11:12:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

İlk başta 1 aylık ücretsiz deneme sürecinde 200 GB'a yükselttim. Sonra uygun bütçemle 5 TB'a yükselttim, sonra zor da olsa alt seçeneklere gelip 2 TB'ı seçtim.

Diğer şirketler bu fiyatlara su bile vermez. Vereceği de 100 - 500 GB arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanbirer1998 -- 6 Temmuz 2023; 16:8:10 >
  • 2tb için 5 yıldan daha fazla uzatmanın bir yolu olsa keşke :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.