< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (20. sayfa)
-
-
Aynı işlemi tekrarlayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kafama takılan 2 soru var.
- sorum 100 gb aldık 2027 yılına kadar atıyorum 2023 yılının sonunda doldu. Bunun üzerine yedekleme yapamayacakmıyız. 2024 yılına geçtiğimizde tekrar 100 gb olmayacak mı?
- sorum üyeliğimiz bitti paramız yok yenileyemedik. Yedeklerimizin hepsi silinecek mi bunları göremeyecekmiyiz.
-
- 100 GB dolduktan sonra üzerine yedekleme yapamazsınız. Ömür boyu toplam 100GB hakkı almış oluyorsunuz ödeme yaptığınız sürece.
- Üyeliği bitirirsen bir süre tanımlanır size. Mail falan atar sürekli, yedeklerinizi alın şu tarihten sonra erişemezsiniz diye. O tarihe kadar da almazsan erişememeye başlarsın.
Ek olarak eğer 100 GB satın alıp mesela 70 GB doldurdun, sonra vazgeçtin artık kullanmaktan ve yedeklerini bilgisayarına kaydedip para ödememeyi seçtin. Diyor ki 15 GB olana kadar dosyalarını da sil yoksa mail de kullanamazsın. :D Önceki 70 GB'ı boşaltman da gerekiyor bilginiz olsun.
-
100gb'ın 100'ünüde doldurduysan bir daha 100 vermeyecekler sana o 100gb 2027ye kadar duracak.
100gblik harddiskin oldugunu düşün.
yedek silinmiyormuş ama yeni abonelik alana kadar erişemiyormuşsun. 2 yıl içinde almazsan datan siliniyormuş.
o 2 yıl içinde data silebilirsin veya indirebilirsin. editleyemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 9 Temmuz 2023; 15:28:36 > -
Nasıl yaptınız , 2028 e kadar oluyor
-
Ben ilk önce 2 tb yıllık aldım 289 ₺ ye, sonra 5 tb yıllık a yükselttim 1449 ₺ ye , sonra 2 tb yıllık a düşürdüm. 2029 a kadar uzadı.Yarın ki KDV mevzusundan aldım ben de hemen.Google hazır kdv den fiyat değişirken , döviz kurunu da yansıtırsa fiyat uçar diye.Youtube u da yıllık aldım 300 e.Bu fiyata bu imkan zor bulunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makina Mimarı -- 9 Temmuz 2023; 23:23:30 > -
200gb 2030 Ocak ayına kadar uzattım, Teşekkür ederim.
-
Fiyatlar bende 100 GB 20$ olarak gözüküyor.
Sizde TL olarak daha uygun galiba
Nedeni ne olabilir?
-
uygulama üzerinden değil de web üzerinden bakın
-
Merhaba, ben alırken önce aylık 2.89-TL kesti. Yıllık plan bir ay sonra başlayacak. Yine bu yöntemi kullanabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yıllık satın al şimdi.
-
Mevcut planda şuan 1 yıl gözükmüyor yalnız. 1 ay sonra 58.TL cekip o tarih itibariyle 1 yıl başlayacak
ne demek istediğini tam anlayamıyorum ama eğer 3-4 senelik üyelik yapmak istiyorsan 1 ay sonrayı falan beklemene gerek yok.
şuan 100 gb 1 aylık varsa 2 tb 1 yıllık alacaksın. sonra tekrar 100gbye düşüreceksin.
ilk girdiğimde banada önce 1 aylık aldırdı ama ben 1 ay beklemedim direkt yıllık pakete geçtim. 1 ay hakkın kaybolmuyor.
-
Teşekkürler, oldu
Bunun Google One ile alakası nedir acaba?quote:
Orijinalden alıntı: hDundar
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sekmeleri karıştırmışım, no panic.
-
200 gb ti 4 senelik aldim;) 115 tl ye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X