Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
118
Favori
92.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir alttaki kullanıcının görselinde de görüldüğü üzere 2.89₺ aylık ücret. Siz aylık üye olmuşsunuz. Yıllık plana geçmeniz gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100 gb dan 2 TB a geçiş yaptım sonra tekrar 100 gb döndüm 1 Ocak 2029 a uzattı. sistem çalışıyor bilginize

• 100 Gb 58 tl ye yıllık üye oldum 2,89 TL ücret çekti

Sonrasında 2 TB a yıllık 289 TL ye yükselt dedim parayı karttan çekti

100 Gb'a geri dön dedim döndü ve abonelik 2028 E kadar 5 yıllık uzadı.

290 TL iade olacak mı yoksa 5 yıllık 290'a abone olduk tam anlayamadım:)

bu arada kart Nays olduğundan iade olacaksa bile olur mu emin değilim

• monodoks kullanıcısına yanıt

290 tl ye 5 yıllık abone oldun hocam işte sen nasıl bir olay bekliyordun :D

burada bir hile yok orada yazdığı rakamı ödüyorsun tek fark 1 yıllık almak yerine 5 yıllık alıyorsun.

290'ın %20 sini nays iade eder başka bir iade yok.

2-3 haftaya iade etmezse talep aç bu arada bana iade etmediler talep açınca geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Temmuz 2023; 16:3:0 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde üye oldum. Hesabın sonlanma tarihini 2028 olarak sadece ödeme anında gördüm. Ancak şu anda gelen mail de dahil hiçbir yerde böyle bir bilgi göremiyorum. Siz böyle bir yazı görüyor musunuz? Google 1 sene sonra aboneliği kapatsa biz neyle itiraz edeceğiz?

Bir de çok öneli değil ama 289,99 çekilecek diye belirtmesine rağmen, kartımdan 300,25 TL çekilmiş. Alacakların haberi olsun...

• myaccount.google.com/subscriptions

bu linki yapıştırın orada yazıyor.

nays kart ile ödediyseniz nays 289 çekiyor ama 300 çektim falan diyor gösterimde bir hata var orada.

• Hem hızlı cevabınız hem de konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim. Ben de tam "Abonelikler" sayfasında görülebiliyor diye bilgi verecektim.

İyi günler.

• eline sağlı güzel bilgilendirme

• bilgilendirme için teşekkürler

• 2 tb 5 yıllık için, 2 tb üyeliği ₺289,99/year alıp ardından 100 gb'a dönmek mi gerekiyor?

Tam olarak adımları nedir kafam karıştı

• Yani hali hazırda 290 TL olan 2 TB plana önden ödeme yaparak 290x5 1450 TL vererek alıyoruz. Aslında indirim yok, zamdan etkilenmeme var. 😂

Bende iyi bir indirim oluyor diye düşünüyorum 😊

• mcalisir kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, kullanacağından büyük bir paket alıyorsun, sonra paketi kullanacağın pakete düşürdüğünde aradaki fiyat farkını yıl olarak sana ekliyor. Bu işlemleri Nays kartınla yaparsan %20de geri ödeme alırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mevcuttaki abonelikten kalan süre ne oluyor?

Hali hazırda ödediğim planın 7-8 ayı var daha

• Mantığı aynı. Kalan günlerin TL olarak karşılığı yeni pakete eklenir.

• Bilgisayarda bir klasörü belli bir klasöre otomatik olarak upload yapan bir uygulama varmı?

Google Drive'ı kast etmiyorum kendi şifremizi girmeden 5-6 bilgisayara uygulama yükleyip belirli klasörü bizim hesabımızdaki bir klasöre upload yapan uygulama varmı?

5-6 bilgisayarın yedeğini almak için.

server1

server2

server3 klasörleri açıp mesela hosting'in yedeğini atacağım buraya gibi...

Eğer böyle bir program yoksa yazacağım isteyen olursa mail adresinide gönderirse atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerosmanoglu -- 29 Temmuz 2023; 20:30:23 >
  • Merhaba,

2TB için ödeme yapıp almak ve sonrasında 100GB'a düşürerek uzatmayı yapmak istedim ama 1 ay deneme süresi verdiği için ödeme yapamadım. Bunu nasıl çözebilirim ?

• Fotoğrafları vs yedeklemeyede yarıyor mu bu arkadaşlar iOS kullanıyorum da çok bilgim yok

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt

valla kafam yandı hocam bu konuda. 2 tb aldım, 100 gbye düşürdüm. kaç yıllık kaç gb depolamam olacak?

• omerosmanoglu O kullanıcısına yanıt

freefilesync olabilir. klasör ve senkronizasyon tipini ayarladıktan sonra batch job olarak kaydetip işletim sistemine göre ne zaman çalışacağını ayarlarsınız. ftp, google drive hesabına upload yapılacaksa donation sürümü daha iyidir aynı anda daha çok dosya upload eder.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.