tamam hocam bu şekilde deneyeyim . |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (24. sayfa)
-
-
Merhaba hocam, konu burada çok paylaşıldı. Ben yine de danışayım istedim. Nays ile ödemeyle 2 TB aylık 29 lira verip ödeme yaptım. Alt düzeye geçme seçeneklerine şimdi ulaştım ve yıllık 115 liraya 200 GB alabilirim. Başlangıç tarihi: 19 Kas 2023 diyor. Benim sormak istediğim forumdakiler yeniden geriye dönük hesaplama yaptıklarında ve plan değişikliğinde 5 yıllık yapabiliyorlar. Ben hatalı bir yol mu izledim?..ne yapmam gerekiyor?..teşekkür ederim şimdiden
-
Iphone da ücretler usd olarak çıkıyor. Aylık 1.99 usd diyor. Neden usd çıkıyor anlamadım. Ödeme yöntemi normal turkiye karti ekli. Benzer sorunu yaşayan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani 5tb alip 100gb ye dönersek ne kadar sure satın almış oluruz hocam. 2tb den 200e düşünce 20kati ediyor ama 2 yil uzuyorsa mantigi kavrayamadim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
*"2028 sonrası minimum ücretsiz depolama 2tb mi falan olacaktı yanlışım yoksa"* dedin de nasıl olacak ? Haberin kaynağı falan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanbirer1998 -- 24 Ağustos 2023; 11:49:16 > -
Kaynak ne?
-
Şu an 200GB yıllık abonesiyim. 24 Kasım 2023'e kadar üyeliğim var. 5 TB yıllık (1449TL) alıp, 200GB'a geri dönersem üyeliğim kaç yılına göre uzatılmış olacak? 6 yıllık civarı oluyor sanırım doğru mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Eylül 2023; 18:52:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 gb den 200gb 3 gectim-yıllıık
tutarı cekti
simdi secenekerlde 100 gb gozukmuyor
ne yapabilirim?
-
Hala işe yarıyor, 2 yıl uzattım teşekkürler.
Teşekkürler, mesajım bulunsun.
Teşekkürler 6 senelik 100 GB aldım, hala geçerli yöntem,
Merhaba.
Google One üyeliğimi eşimle paylaşmak istiyorum. Örneğin 2TB alan aldıktan sonra bu alanı her ikimizin telefonlarımızdaki Google Photos uygulaması için ortak kullanabilir miyiz? Bunu deneyen var mı aramızda?
-
Yedekleme için ortak kullanabilirsiniz. Resimlerinizi görmek için paylaşım yapmanız gerekebilir.
-
Teşekkürler. Amacımız telefondaki fotoğrafları yedeklemek. Paylaşılan alana ben kendi telefonumdaki fotoğraları, eşim de kendi telefonundaki fotoğrafları yedekleyecek. Yazdığınızdan bunun mümkün olduğunu anlıyorum.
-
5 yıl süreli 2TB alabilen arkadaşlar var. Ancak anladığım kadarıyla önce 5TB alıp sonra 2TB'a düşürmüşler.
Ancak şu anda sistemde 5TB seçeneği yok.
Bunu yapabilme şansımız var mı?
-
Biri beni aydınlatabilir mi? Yıllık 100 gb ne demek? Satın aldık diyelim, 100 gb alanı 1 yılda video vs. ile doldurduk diyelim. Yenilemezsek 1 yıl dolduktan sonra dosyalarımıza erişemeyecek miyiz?
-
Evet herkes kendi yedeğini alır ve diğer kişiler yedeklerini göremez.
Arkadaşlar acil desteğe ihtiyacım var. Telefondan deneme üyeliği başlattım. Daha sonra plan değiştir kısmında aşağıdaki fiyatlar karşıma çıktı. İndirimler gözükmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X