Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
118
Favori
90.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tamam hocam bu şekilde deneyeyim .

• Merhaba hocam, konu burada çok paylaşıldı. Ben yine de danışayım istedim. Nays ile ödemeyle 2 TB aylık 29 lira verip ödeme yaptım. Alt düzeye geçme seçeneklerine şimdi ulaştım ve yıllık 115 liraya 200 GB alabilirim. Başlangıç tarihi: 19 Kas 2023 diyor. Benim sormak istediğim forumdakiler yeniden geriye dönük hesaplama yaptıklarında ve plan değişikliğinde 5 yıllık yapabiliyorlar. Ben hatalı bir yol mu izledim?..ne yapmam gerekiyor?..teşekkür ederim şimdiden

• Iphone da ücretler usd olarak çıkıyor. Aylık 1.99 usd diyor. Neden usd çıkıyor anlamadım. Ödeme yöntemi normal turkiye karti ekli. Benzer sorunu yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani 5tb alip 100gb ye dönersek ne kadar sure satın almış oluruz hocam. 2tb den 200e düşünce 20kati ediyor ama 2 yil uzuyorsa mantigi kavrayamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

*"2028 sonrası minimum ücretsiz depolama 2tb mi falan olacaktı yanlışım yoksa"* dedin de nasıl olacak ? Haberin kaynağı falan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanbirer1998 -- 24 Ağustos 2023; 11:49:16 >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

Kaynak ne?

• Şu an 200GB yıllık abonesiyim. 24 Kasım 2023'e kadar üyeliğim var. 5 TB yıllık (1449TL) alıp, 200GB'a geri dönersem üyeliğim kaç yılına göre uzatılmış olacak? 6 yıllık civarı oluyor sanırım doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Eylül 2023; 18:52:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 gb den 200gb 3 gectim-yıllıık

tutarı cekti

simdi secenekerlde 100 gb gozukmuyor

ne yapabilirim?

• Hala işe yarıyor, 2 yıl uzattım teşekkürler.

• Teşekkürler, mesajım bulunsun.

• Teşekkürler 6 senelik 100 GB aldım, hala geçerli yöntem,

• Merhaba.

Google One üyeliğimi eşimle paylaşmak istiyorum. Örneğin 2TB alan aldıktan sonra bu alanı her ikimizin telefonlarımızdaki Google Photos uygulaması için ortak kullanabilir miyiz? Bunu deneyen var mı aramızda?

• sudkaldo kullanıcısına yanıt

Yedekleme için ortak kullanabilirsiniz. Resimlerinizi görmek için paylaşım yapmanız gerekebilir.

• sistem_oto S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Amacımız telefondaki fotoğrafları yedeklemek. Paylaşılan alana ben kendi telefonumdaki fotoğraları, eşim de kendi telefonundaki fotoğrafları yedekleyecek. Yazdığınızdan bunun mümkün olduğunu anlıyorum.

• 5 yıl süreli 2TB alabilen arkadaşlar var. Ancak anladığım kadarıyla önce 5TB alıp sonra 2TB'a düşürmüşler.

Ancak şu anda sistemde 5TB seçeneği yok.

Bunu yapabilme şansımız var mı?

• Biri beni aydınlatabilir mi? Yıllık 100 gb ne demek? Satın aldık diyelim, 100 gb alanı 1 yılda video vs. ile doldurduk diyelim. Yenilemezsek 1 yıl dolduktan sonra dosyalarımıza erişemeyecek miyiz?

• sudkaldo kullanıcısına yanıt

Evet herkes kendi yedeğini alır ve diğer kişiler yedeklerini göremez.

• Arkadaşlar acil desteğe ihtiyacım var. Telefondan deneme üyeliği başlattım. Daha sonra plan değiştir kısmında aşağıdaki fiyatlar karşıma çıktı. İndirimler gözükmüyor.

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.