Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
118
Favori
90.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    See more plans yazılı yere tıklayın. Diğer planları da göreceksiniz. Oradan işlem yapacaksınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erc44 kullanıcısına yanıt

Başka seçenekler geliyor hocam ancak fiyatlar indirimli değil. İlk web sayfasından baktığımda 2TB 399TL filandı. Şu anda 699TL gözüküyor.

Web sayfası üzerinden de işlem yapamıyorum. Sanırım ilk başta web uygulaması üzerinden üyeliği başlatmam gerekiyordu. Iphone dan başlattığım için oradan yenilemem gerektiğini söylüyor.

• 2 TB alanın USD olarak 99 dolara satıldığını düşünürseniz mantıklı olan 2TB alanı alıp uzatmak oluyor. Dosya boyutları her geçen gün artıyor. 5 yıl sonra 100 200gb alanların yeterli olmayacağını göz önüne almanızda fayda var.

Aile üyeliği ile de eş dostla paylaşırsanız 2tb epey bi idare eder.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Bilen var mı? 5TB alıp düşüren oldu mu hiç aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi hoş yükseltiyoruz da şeyi soran oldu mu;

uzatma işlemlerini şu anki fiyat üzerinden otomatik olarak yapıyor google, yani 2 TB üyelik yıllık 289 olduğu için otomatik 5 yıl ekliyor üzerine (5 TB alıp geri 2 TB'a dönünce).

seneye zam geldiğinde ve fiyat 600 lira olduğunda sistem tekrar otomatik olarak hesaplayıp senin 2 yılın kaldı demez mi?

• Ben Google One kullanımı ile ilgili bir konuyu soracağım. Telefonun kamerasının varsayılan kaydetme konumu olarak Google One seçme imkanımız var mı ? Yani genel olarak Android telefonlarda kameraların varsayılan kaydetme konumu olan DCIM klasörü yerine Google One üzerinde belirlediğim bir klasör olsun istiyorum. Sizce bu mümkün mü ? ( Cihaz POCO F2 PRO )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ütopist -- 13 Eylül 2023; 0:27:45 >
  • ütopist Ü kullanıcısına yanıt

direkt o şekilde olacağını sanmıyorum. internet olmayan yerde foto/video çekince ne olacak?

telefonda google photos app'i yüklüyse, ona girince ayarlar kısmından tek tıkla telefondaki hafızayı boşaltabilirsiniz. (google photos'a yüklü olanları telefondan siliyor)

• sudkaldo kullanıcısına yanıt

Eğer üyeliğinizi Iphone üzerinden başlatırsanız fiyatlar yüksek geliyor. Web üzerinden de üyelik uzatma vb. yapamıyorsunuz.

Google MH ile konuyu yazıştım. Tekrar Web üzerinden abonelik işlemlerimi yapabilmem için öncelikle Iphone daki üyeliği iptal ettirmem ve kullanım süresinin bitmesini beklemem gerektiğini yazdı.

• neden 5 tb seçeneği çıkmıyor, daha fazla plana tıkalamam rağmen 5tb şeçeği gelmiyor

• konuda anlatıldığı şekilde 2 yıllık 100gb google one üyeliğini 116tlye aldım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 13 Eylül 2023; 17:5:58 >
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt

İnşallah öyle bir şey olmuyordur ,:) 6 sene aldık

• Bende 5 tb satın alma seçeneği çıkmıyor. Neden olabilir sizce?

• Arkadaşlar 2tb alan aldım. 124gb foto ve video yükledim. Ama Depolama alanımda 232gb alan kaplamış hem driveye hem fotoğraflara yükleme yapılmış gibi. Bunu nasıl düşürebiliri ya da google bu şekilde mi yükleme yapıyor. Çözümünü bilen var mı ?

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)
  • Benjamin_1985 B kullanıcısına yanıt
    Manuel olarak Drive'a mı yükleme yaptınız? Eğer öyleyse Google Fotoğraflar da otomatik olarak yedek almış olabilir.

• kron0S K kullanıcısına yanıt

Sadece bilgisayarımda yükleme yapmak istediğim klasörleri sekranizasyonu açtım, o şekilde yüklendi

• 2tb a yukseltip sonra tekrar 100gb a düşürdüm. 2029a kadar rahatız, teşekkürler 🙏🙏

• Merhaba. 5 tb görünmüyor telefonda safaride. Pc den vs.. görebilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler Tam ihtiyacım olan şeydi. 5 yıl aldım 2TB 1500 TL

10 YIL nasıl yapacağımı bilemedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 17 Eylül 2023; 11:39:35 >
  • Ben 100 gb paketi aldım sonra yükseltme yapıp 2 tb pakete geçiş yaptım ama şuanda 100 gb a düşürmek istediğimde 24 eylül 2024 başlangıç tarihi görünüyor bu işlemi güncellediler mi acaba? yoksa ben mi hata yapıyorum?

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)
  • google keklemek gibisi yok 2028 kadar kekledim google 😎

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.