Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu anki fiyat hesabıyla 5 yıl 100gb depolamanız olmuş oldu. google one sayfasında sağ üstte ayarlar ikonuna tıklayın üyeliği iptal et deyince tarihi yazar orada.

• Sorulan şeylerin çoğu ilk mesajda, kalanları da konu içeriğinde tekrar tekrar soruldu ve cevaplandı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de faydalandı, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Fotoğraf vs yüklüyoruz, herhangi birisine açık değildir dimi klasörler, bir gizlilik ayarı vs yapılması gerekir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Google fotoğraflar uygulamasıyla otomatik yedekleniyor androidde, muhtemelen ios uygulaması da vardır. Depolamanın yanı sıra Çok güzel özellikleri var google fotoğrafların. Önce ücretsiz 15gb deneyip beğenirsen yükseltebilirsin de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ütopist Ü kullanıcısına yanıt
    Merhaba 5TB ‘ı seçeneklerde göremiyorum uygulamadan baktığımda bana özel bir sorun mu bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KariVaara kullanıcısına yanıt
    Bende ücretsiz üye olduktan ya da en alt paekti 1 aylığına aldıktan sonra görünmüştü.

• 30.09.2023 de bitecek olan 100 GB lık planım

Konu daki taktik sayesinde ;

200 Gb için 115,99 TL Ödedim

- 115,99 TL Ödedim

+ 25 TL Paycell Google Play Puanım vardı.

Hesabı 100 Gb düşürdüm bakiye çekmedi süre uzadı.

- 115,99 TL Nays ile ödedim ve hesabı 200 GB a yükselttim.

+ 23,198 TL iade gelecek Nays Google Play iade kampanyasından.

+ 25 TL kazı kazan hakkı geldi Nays'dan harcama yaptığım için.

Toplamda 158 TL ye 30.08.2025 e kadar 200 GB depolama sahibi olmuş oldum.

@SzolnoK teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 30 Temmuz 2023; 20:21:29 >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 😎

• KariVaara kullanıcısına yanıt

hocam ben de göremiyorum nerde bu 5 tb seçeneceği?

• Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. İki ayrı hesabım için 5TB ve 2TB aldım. 5 sene uzatmış oldum.

Selamlar.

• Önce 1 aylık 100GB aldım sonra 2TB alayım dedim yıllık yanlışlıkla 1 aylık da onu aldım 30 lira çekti. Daha sonra 2 TB seçtim yıllık sonra 100GB'ye düşürdüm fakar onun ücretini çekmedi. Şu an baktığımda 12 Mart 2024e kadar görünüyor 100 GB yıllık. 1-2 gün bekleyeyim bakalım ne olacak.

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 5 Ağustos 2023; 20:19:7 >
  • Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

evet, mesela icloud 69 liralık 2 tb aboneliği geçenlere 129 liraya yükseltti, böyle bir fırsat olsaydı en az 5 yıllık önden abonelik alırdım icloudda.

maalesef google ios cihazlarda yedeklemeyi otomatik yapamıyor, sürekli ekranı açık tutup göndermesini beklemek gerekiyor o yüzden almadım yoksa hem fiyat fixleme güzel hem de fiyt

• 2 TB 5 yıl felan uzatabiliyormuyum şimdi. arka arkaya uzatma gibi bir şansım varmı

• sirpeqa S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt

hocam, yıllık 2 tb parasını hemen çekmiyor ,bugün 14,49 1 ay sonra 289,99 tl çekecekmiş.

bu işlemleri yapmak için 1 ay beklemek mi gerekecek ? 1 ay sonra da bu yöntem işe yarar mı acaba ?

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)
  • Maymunlar cehennemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyll kullanıcısına yanıt
    Normalde deneme üyeliği veriyor. Onu pas geçmek için küçük bir GB alıp sonrasında daha büyük pakete geçip ücret çekilmesi gerekiyor idi. Konuda çokça yazıldı.

• SzolnoK kullanıcısına yanıt

hocam konuda bu yazılmış ;

"İlk kez üyelik alanlara 1 hafta ya da 1 ay ücretsiz deneme üyeliği veriyor. Para da çekmediği için uygulayamıyorsunuz. Deneme üyeliği bitecek ya da daha üst bir paket alıp sistemin para çekmesini sağlayacaksınız."

sizin dediğiniz küçük bir GB alma işlemi nasıl yapılıyor ?

• tyll kullanıcısına yanıt
    100 GB lok bir üyelik alıp denemeyi başlatıp, sonrasında örneğin 2 tb a yükseltirseniz sizden o an ücreti çekip yıllık üyelik yapar. Bunu kast ediyorum. Sonrasında da alt kademeye düşebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.