Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim hocam 4 yıllık da ben aldım iyi oldu.

• en karlı ödeme nays ile mi oluyor? 2 tb alıp, 5 yıl 100 gb yapcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

evet nays kullanmazsan zaten bir indirim olmuyor sadece aylık ödemek yerine nakit ilk baştan ödemiş oluyorsun kaç yıllık alırsan.

• Teşekkürler 2036 yılına kadar faydalandım. Yaşar mıyım bilinmez ama böyle fırsatları çok seviyorum :)

• Ne zamandır konuyu takip ediyordum kredi kartı kesilsin diye bekliyordum.

Bugün girdim 1 yıllık alayım diye ilk önce ve sanırım sistem değişmiş.

Önceden direk yıllık olan kısmı gözükürken şimdi öncelikle 1 aylık indirimli 2,89 lira var.

Sonrasında yıllık olarak 1 ay sonra otomatik çekim olacak denilmiş. (Fiyat aynı; 57,99 tl)

Acaba bu sisteme bir sıkıntı olur mu? Bu yeni haliyle deneyen oldu mu?

Gerçi alınca sadece 1 aylık verecek. Bilemedim. Var mı bu şekilde bir alışverişi olan?

Güncelleme: Gözümü kararttım ve yine de denedim.

2,89 TL ye 1 aylık 100 gb ücreti ödedim.

Sonrasında üyelik yükseltmeden 289,99 tl ye 2 TB lık planı aldım.

Sonrasında ilk girdiğimde üyelik düşürmeyi bulamadım. Sayfayı güncelledim (arada bayağı tırstım bir yıl için para verdik gitti diye)

Üyelik düşürmeden 100 gb lık kısma girdim ve güncelledi. 17 Temmuz 2028 de yenileme tarihini verdi.

Sıkıntı olmadı gibi.

(Bu arada sistemde değişiklik yokmuş bana bir aylık bir deneme süresiymiş sanırım. Daha öncede benzer sorular ve cevaplar varmış. Yine de tecrübe edince mesajım kalsın istedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnA -- 14 Haziran 2023; 10:30:53 >

• teşekkürler faydalandım. google hesabım yoktu hesap açıp aylık 100gb hemen ardından yıllık 2tb abone olup yıllık 100gb geri düşürdüm. 5 yıllık 100gb almış oldum. nays ile alınırsa aylık 4 liraya gelir bundan ucuzu yok.

• b9y7e4 B kullanıcısına yanıt

hocam nays ile yüzde kaç inidirm oluyor.Ben sırf şu olay için nays açayım diyorum da tam sistemi anlamayadım.Nays ile taksikle ödemeyemiyor muyum?

• XII kullanıcısına yanıt

papara, ininal veya tosla kullandıysanız nays kullanırken yabancılık çekmezsiniz. iban veya banka kartı ile hesaba para yüklüyorsunuz, sanal kart ile ödemelerinizi yapıyorsunuz. ön ödemeli kart olduğu için taksit olmaz. google market için şu an ödeme tutarının %20si kadar iade (max 100tl) hesaba yatıyor. ibana geri almak için de sanırım onaylı hesap gerekiyor onun için de iş bankası ile görüntülü görüşme yapmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 15 Haziran 2023; 15:45:33 >
  • b9y7e4 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.İyi forumlar.

• Teşekkürler. İçindeki dosyalara bir şey olur mu acaba dedim ama hiçbir sorun olmadı.

• nays bu kampanyayı oyun kampanyasına sayıyor sanırım, ay başında bunu almıştım cuma oyun kampanyası için psn'e yükleme yaptım azami tutara ulaştınız diye eksik yattı.

• Arkadaşlar Nays aynı gün yapılan alımlarda CashBack veriyor mu

Şimdi ilk adım aylık alımı yaptım üst paket işlemi de hemen yapsam aynı gün işlem vs diye asıl yüklü olacak alıma CashBack vermez mi acaba Nays

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki aylık alıp yıllığa çevrilebiliyor mu?

Bir aylık 20 tb alıp sonra yıllık 2 tb'a düşüş mümkün mü?

• redsmoke R kullanıcısına yanıt

Evet

• PCkopat065 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam 👍🏼

• nays kampanyasından bilgisayar üzerinden yararlanabiliyor muyuz?

• nays ile yaptığım ödemeden yüzde 20 iade gelmedi müşteri hizmetleri ile görüstüm google play olmadığı için geçersiz dedi .Gelenler nasıl oldu acaba

• Toplam 380 lira ödedim 2031 senesinde dolacak.. Ben kalırmıyım hayatta Allah bilir.. Konu sahibine teşekkürler.

• Merhaba ben baya fransizim ama Bu google one nedir gmail kapasitesini de arttiriyor mu? Baska avantajlari varmi ornegin ozel email adi (osman@osmanogle.com.tr gibi) baska ek avantajlari var mi? Google in sitesinde uyelere ozel ek avantajlar diyor ama detayini goremedim.

• calzebur kullanıcısına yanıt
    2100 falan yapsaydın dün olsun😁

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.