bende de bu şekilde hocam. müşteri hizmetlerine yazarak durumunuzu sorgulayabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (15. sayfa)
-
-
nisan ayında nays ile alanlar bir daha alabilir haziran ayında tekrar bu kampanya gelmiş.
ben bir 5 yıl daha ekleyeceğim :D
-
Konu için teşekkürler 15 senelik aldım ben de. Abd fiyatları ile kıyaslandığında çok avantajlı bizim verdiğimiz paraya 3 sene anca alıyor adamlar.
-
Merhaba, Nays yüzde kaç veriyor cashback?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%20 fakat max 100 tl geri veriyor.
-
hocam bu ekrana nereden ulaşabilirim ? abonelik işlemlerini yaptım ama ne zaman bitiş tarihi olduğunu göremiyorum
-
desteklenmiyor diye bir uyarı veriyor hocam ama chrome
-
myaccount.google.com/subscriptions
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aman hocam ne ettin
iyi olmamış mı
-
İyi hocam güle güle kullan :) Miraslık bir yatırım olmuş.
Ben bu kadar yaşamam herhalde. Uzun ömürler diliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıl sonra bir fotoğraf 500mb olacak. 200gb yetmicektir gereksiz olmuş 2 3 yıllık 200gb almanız daha mantıklı.
-
Halihazırda 300 gb farklı bir buluttan vardı, ilerde lazım olabileceğine karar verip günler sonra 2 TB şeklinde 15 Haz 2028'e kadar uzattım 1.505,78 TL'ye nays ile 5 yıl 11 gün 2 TB paketi. Konu sahibi ve bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürler, saygılar
-
2 defa 2tb alarak 10 yıllık almış bulundum, teşekkürler.
-
**3599 nolu kartla GOOGLE STORAGE firmasinda saat 13:28 de yapilan 289.99 TL islem bilginiz disinda ise KAPAT 3599 yazip 4402ye SMS ile iletiniz. B001
2tb için ödememizi yaptık
100gb ye düşürdüm. Sonuç bu. Teşekkürler
Faydalandım, çok teşekkür ederim. @SzolnoK
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X