< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (13. sayfa)
-
-
Yaklasik bir kac ay once almis olduğum 100 gb yillik aboneliği, 2 tb a cikartip 289 tl karsilinga tekrar 100gb planina donerek 2029 a kadar uzatmis olum.
Yanliz suan iki telefon bagli ve yüzde 40 doldu bile,
bir kac seneye silme yapmam yada plani yukseltmem gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ödemede en iyi cashback veren hangisi şuanda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kullanıyorum ama hep burası çıkıyor anlamadım neden oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. Örneğin ben 200gb olarak hesabımı yükseltme yapsam ve hesabıma 200gb boyutunda fotoğraf film vs yedeklesem. Hesabın yükseltme süresi dolduğunda yani tekrar 15gba düşürdüğüm zaman hesaptaki 200gb boyutundaki verilerim ne oluyor tam olarak? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdığını okudum riski aldım bende yaptım 302TL ye Temmuz 2028 oldu bir hata mı var hesaplamaya beynimi çalıştıramadım basmadı ?
-
Ben zaten bir yillik aldigimdan daha oncesinden o yuzden 2029 oldu, nornalde 2028 olacakti, sizde sorun yok ilk defa aldiysaniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhabalar.şimdi ben öncelikle ne yapmalıyım.17 gb ücretsiz olan var.
-2 TB için yıllık 289 tl alıp nasıl uzatabilirim yardımcı olabilir misiniz?
-
Önce 100GB aylık üyeliğe abone oldum 2,90₺,
Sonra 2TB yıllık abone oldum 290₺,
Sonra 100GB yıllık üyeliğe geri düşürdüm,
Sonra tekrar 2TB yıllık abone oldum 290₺,
En son yıllık 100GB a düşürdüm.
582,90₺ 100₺ nays iade 482,90₺ ye 12 Temmuz 2033 e kadar uzatmış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 29 Mayıs 2023; 23:19:37 >
Her ne olursa olsun, yine de fiziksel harici HDD'ler de bir yedek tutmak mantıklı olabilir.
Dosyalara acil ulaşım gerektiğind internet bağlantısında herhangi bir nedenden dolayı anlık sorun olabilir, bağlantı sağlanamayabilir veya çok yavaş bağlantı olabilir.
Diğer bir olasılık, google hizmetleri erişime kapatılabilir (örneğin çinde hiç bir google servisi çalışmıyor)
Google hizmet şartlarında değişiklik yapabilir (örneğin microsoft ücresiz kullanımı 15'ten 5GB'a düşürdü), önceden google fotoğraflara yüklenen fotoğraflar depolama alanından götürmüyordu.
Güvenlik konusuna gelince, fotoğraflarınızı başka bir servera yüklüyorsunuz ve her daim bir risk olabilir. Yahoo bile defalarca hacklendi, aynı şeyin google'ın da başına gelmeyeceğini hiç kimse garanti edemez.
-
5TB seçeneklerde var, yıllık 1449 TL görünüyor.
Fiyat 2TB'ın 5 katı olduğu için, 10 yıl değil 5 yıl uzatması gerekir 2'ye düşürünce.
2 kere 5 TB alman gerekir.
https://one.google.com/about/plans adresine girip yıllık planları seçip, tekrar kontrol etmeni öneririm. Hali hazırda 5TB aldıysan belki o yüzden de gözükmeyebilir.
-
Bizim de mevcut 2 TB var şu an. Siz uzatabildiniz mi ?
-
Belki de daha önce ücretli kullanmamanız dolayısıyladır. Önce küçük bir paket alın aylık. Sonrasında yükseltmeye çalışınca 5 TB görünecek mi diye deneyebilirsiniz.
-
Denemek için aylık alıp başlayabilirsiniz
Daha önce ücretli üyelik olmadığı için, 5 TB görünmüyordu.
Önce 1 aylık (ücretli) aldım (100 gb)
Sonra 5 TB aldım ve ardından 2 TB'a düşürdüm.
Sonuç: 5 yıl 11 gün için (2 TB - 1.449,99 TL ödendi) işlem ok.
Konuyu açan (Szolnok) arkadaşa teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 2 Haziran 2023; 10:25:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X