Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Naysla yaptım. Bakalım puan gelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki bilgilerden yararlanarak üye oldum. Üyeliğimi uzattım. Daha önce 15 GB ücretsiz üyeliğim vardı.100 GB yıllık satın almaya izin verdi ve ilk ay için 2.89 TL aldı.

İki kez 2 TB alım sonucu 29 haziran 2033 tarihine kadar uzatma verdi 100 GB üyelik için. (ilk ay ücretsiz olmadı, sanırım daha önce 15 GB ücretsiz aboneliğim olduğu için. 2.89 TL 1 ay için de çok değil. 7 günlük ek süreyi de anlamadım)

Fırsat bilgisi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Sağlıcakla

• paylaşan arkadaşa çok teşekkürler, 5 yıl 2 tb aldım 1450 liraya.

• Google işin uzattık bir de apple için bulsak süper olacak:)

• Konu için teşekkürler.

Keşke aynı fırsat Netflix, Disney vb. platformlar için de olsa.

Sistemsel bu 'açık' diğer ülkelerden yapılacak üyelikler için de söz konusudur diye düşünüyorum. Dolayısıyla aslında bir açık yok.

Sadece ülkemize özel (faiz sebep enflasyon netice anlamsızlığı üzerinden) itildiğimiz fakirleşmeden bu gibi hamlelerle kendimizi korumaya çalışıyoruz.

Yani yurtdışında yine enflasyon var deseler bile (ki %6-10 arası ve düşüyor) bu sistem üzerinden üyeliklerle o taze parayı işleterek hayli hayli kar ediyordur Google.

Ancak ülkemize özel 58 x 10 = 580 lira peşin parayla 10 yıllık 100 gb alabiliyoruz. Ki yıllığı 3 usd ye geliyor şu anda neredeyse.

Arbitrajla para kazanılmasını biliyoruz ama bu hikaye duyulursa, yakında VPN'le server'ı Türkiye seçip onyıllarca abonelik süresi satın alan yabancılar ortaya çıkmaya başlar.

ABD'de yaşasam, oradakilere bunu anlatmaz, satarak yapar, gelir kapısı açardım kendime.

Düşünsenize, 20 dolarlık ürünü 3 dolara alabiliyorsunuz. 15 dolara satsanız, 12 dolar yıllık abonelik başına kar eder.

• 2 tb dan 100gb a dusme normalde provizyonda 289tl idi. bugun sans eseri denk geldim 341tl. olarak yansımış. ziraat bankkart. nays flnnda değil. 🤔

• 8haziran2031 e kadar uzattım teşekürler

• Planı alırken 1 aylık indirimli ücret çekiyor , planın tamamını tahsil etmiyor, siz nasıl yapabildiniz.

• şu 1 ay ücretsiz kullanım sıkıntısını nasıl aşacağız ya para çekmiyor bir türlü

• 1 yıl alarak 200'e yükselttim, şimdi de 100'e geri düşürebileceğim seçenek çıkmıyor

• 2029 sonuna kadar geçerli 200gb aldım. Bu fiyata bedava.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Kaçtan kaça düşürdünüz?

• pixelcik P kullanıcısına yanıt
    adresine giriyorsunuz ve en altta "Üyelik planını değiştir" kısmını genişletiyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erc44 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, dediğiniz yerden girince seçenek çıktı, ben plan yükseltme kısmına bakıyormuşum.

• Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)

yükselteceğim yer çıkmıyor. yardımcı olur musunuz? halihazırda kullanıyordum

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Sizin ekran görüntünüzde tuhaflık var TL değil dolar görünüyor ücret..

Ek olarak ilk mesajda verdiğim bağlantıyı kullanın, planlar sekmesini değil.

• albati kullanıcısına yanıt

100 GB aldım (1 ay düşük fiyatlıdan aktive etti, 2,89 TL çekti (yıllık çekmedi))

2TB'a yükselttim 289 TL çekti, geri 100 GB'a düştüm.

tekrar 200 GB almaya çalıştığımda 2026 gösterdi tarihi, google desteğe sordum 2028 dedi (yani 5 yıl uzamış Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) ). Sürekli 15GB sınırda kullanıyordum çok iyi oldu.

Bu arada farklı ülkeler arasında en ucuz teklif Türkiye'de, Youtube'da VPN'le alma yöntemi falan paylaşılmış.

https://www.youtube.com/watch?v=qtwGneCvGm4

Yakında google uyanır ve zam yapar gibi görünüyor...

Üyelik geçerlilik tarihini öğrenmek için:

https://accounts.google.com/ServiceLogin?passive=1209600&osid=1&continue=https://play.google.com/store/account/subscriptions&followup=https://play.google.com/store/account/subscriptions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcellat -- 28 Mayıs 2023; 2:23:7 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.