Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk ay ücretsiz olayını bilmiyorum. Aylık bir paket ile başlayan veya sonrasında aylık bir paket alan vardı bu konuya yazan bir arkadaş. İlk ay ücretsiz kısmını aşmıştı. Onun mesajını bulursanız o mesaj size yardımcı olabilir.

Hiç bir şey yapamazsanız Evet o ücret sizden 1 ay sonra çekilince 200 GB a geri dönebilirsiniz. Ama bu yöntemin yolu bir şekilde google tarafından kapatılır ise beklemek de sizi üzebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 16 Mayıs 2023; 23:23:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Hesabımdan para da çekilmemiş haliyle şu haliyle üyeliğimi iptal etsem en başa dönebilir miyim sizce

• espesito kullanıcısına yanıt
    Mantıken işe yaraması lazım. Denemekten zarar gelmez. Ücret çekilmemiş sonuçta. Ama sizin tercihiniz tabii ki.

Dediğim mesajı konudan bulmaya çalışın yine de. Şu an bilgisayar başında değilim.

• SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Mesajı buldum 5 tl lik bir paket aldım ve sorunu aştım demiş ben üyeliği iptal diyip en baştan deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 16 Mayıs 2023; 23:29:32 >
  • Herkese merhaba dün önce 2 tb üyelik satın aldım sonra 200 gb indirdim ancak 1 ay ücretsiz durumunu farketmemişim. 200 gb düşürdükten sonra üyelik yenileme tarihi 2 Ağustos 2023 gözüküyordu bende üyeliğimi iptal ettim ve ilk ekran resmimdeki durum oluştu. Şimdi tekrar 2 tb alan almaya çalıştım zaman
    İkinci ekran görüntüsündeki durum gibi gözüküyor. Satın alsam gene üyelik ücreti düşmeyecek sanırım. Nasıl çözebilirim bu durumu?
    Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)

• kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt
    İki gun sonra geliyor. Hemen gelmiyor. Ben de hep bu sekilde oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Diyelim 100 gb alan aldık ve doldurduk. Sonra üyeliği yenilemedik bu doldurduğum alana erişimim oluyormu. Yoksa belli süre sonra siliniyormu?

• meier M kullanıcısına yanıt
    Bir hafta oldu ama

• Yaptım bişeyler, sağolun;

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Ben de YouTube Premium için var mı? Merak ediyorum. Hiç acımam 10 yıllık alırım.

2 TB 10 yıllık veya 200 GB 10 yıllık kaça geliyor. Bütün mesajları okuyunca, hepsi birbirine girdi.

Aktif kullanılan Google One depolamam yok. İlk defa alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 17 Mayıs 2023; 10:59:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube Premium ile Google One Aile hesabı birleşiyor mu yıllık olarak alabilir miiyiz bilen var mı?

• espesito kullanıcısına yanıt

2. resimde yıl kısmında 2024 yazıyor. Yani ücret çekilecek gibi duruyor.

Deneyince ücret kesilirse işlemlere devam edersiniz. Kesilmezse de ne yapılabilir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 17 Mayıs 2023; 12:50:17 >
  • Teşekkürler 100GB paketi 2033 yılına kadar uzattım.

• Arkadaşlar ödemeyi nays ile yapıp %20 iade almak istedim fakat 289,99₺ ödeme yapmama rağmen nays hesaba 357,23₺ olarak farklı yansıtıldı. Başına gelen varmı? Bununla ilgili nays’a talep açtırdım hala bir cevap yok

• talyurt T kullanıcısına yanıt
    Bir kac mesaj yukarıyi okursaniz, sorunuzun cevabını goreceksiniz.

Özür dilerim ama gerçekten hepsini okudum. Tekrar bakayım

Gördüm ama öyle şey mi olur fazla gözüküyor ne demek? Bakiyeyi kullandı işte. Mantıklı açıklama yok

• Fırsat için teşekkürler.
    Ben de aylık 100 gb olan üyeliğimi önce yıllık 200 gb satın alıp sonra tekrar 100 gb'ye düşürerek 5 yıl uzatmış oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim. Bir aylık paketi aldıktan sonra ilk ay deneme süresi pakete eklenmiş olarak kalıyor mu ?

Sağlıcakla

• aylık 100 gb üyeliğim vardı. 289 tl ye 2 tb alıp 200 gb a geri düşürdüm. yenileme 05.12.2025 görünüyor. yanlış yapmadım değil mi. önce 200ü mü almalıydım :(

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.