< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 16 Mayıs 2023; 23:23:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (10. sayfa)
-
-
Hesabımdan para da çekilmemiş haliyle şu haliyle üyeliğimi iptal etsem en başa dönebilir miyim sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mantıken işe yaraması lazım. Denemekten zarar gelmez. Ücret çekilmemiş sonuçta. Ama sizin tercihiniz tabii ki.
Dediğim mesajı konudan bulmaya çalışın yine de. Şu an bilgisayar başında değilim.
Mesajı buldum 5 tl lik bir paket aldım ve sorunu aştım demiş ben üyeliği iptal diyip en baştan deneyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 16 Mayıs 2023; 23:29:32 >
-
İki gun sonra geliyor. Hemen gelmiyor. Ben de hep bu sekilde oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Diyelim 100 gb alan aldık ve doldurduk. Sonra üyeliği yenilemedik bu doldurduğum alana erişimim oluyormu. Yoksa belli süre sonra siliniyormu?
-
Bir hafta oldu ama
Yaptım bişeyler, sağolun;
-
Ben de YouTube Premium için var mı? Merak ediyorum. Hiç acımam 10 yıllık alırım.
2 TB 10 yıllık veya 200 GB 10 yıllık kaça geliyor. Bütün mesajları okuyunca, hepsi birbirine girdi.
Aktif kullanılan Google One depolamam yok. İlk defa alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 17 Mayıs 2023; 10:59:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube Premium ile Google One Aile hesabı birleşiyor mu yıllık olarak alabilir miiyiz bilen var mı?
-
2. resimde yıl kısmında 2024 yazıyor. Yani ücret çekilecek gibi duruyor.
Deneyince ücret kesilirse işlemlere devam edersiniz. Kesilmezse de ne yapılabilir bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 17 Mayıs 2023; 12:50:17 > -
Teşekkürler 100GB paketi 2033 yılına kadar uzattım.
-
Arkadaşlar ödemeyi nays ile yapıp %20 iade almak istedim fakat 289,99₺ ödeme yapmama rağmen nays hesaba 357,23₺ olarak farklı yansıtıldı. Başına gelen varmı? Bununla ilgili nays’a talep açtırdım hala bir cevap yok
Bir kac mesaj yukarıyi okursaniz, sorunuzun cevabını goreceksiniz.
Özür dilerim ama gerçekten hepsini okudum. Tekrar bakayım
Gördüm ama öyle şey mi olur fazla gözüküyor ne demek? Bakiyeyi kullandı işte. Mantıklı açıklama yok
Fırsat için teşekkürler.
Ben de aylık 100 gb olan üyeliğimi önce yıllık 200 gb satın alıp sonra tekrar 100 gb'ye düşürerek 5 yıl uzatmış oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkür ederim. Bir aylık paketi aldıktan sonra ilk ay deneme süresi pakete eklenmiş olarak kalıyor mu ?
Sağlıcakla
-
aylık 100 gb üyeliğim vardı. 289 tl ye 2 tb alıp 200 gb a geri düşürdüm. yenileme 05.12.2025 görünüyor. yanlış yapmadım değil mi. önce 200ü mü almalıydım :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X