Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayır hocam 100gb'a düşürseniz 5 yıl olurdu. 2.5 yıl olmuş 200 olunca.

• Cevap için teşekkürler. Tekrar 2 tb yükselt diyip satın alıp, tekrar 200gb a düşürebilirmiyim? düşürebilirsem 5 yıl olur mu?

• kkartaln kullanıcısına yanıt

evet olması lazım.

• Merhaba, bu uzatma işlemi için en iyi cashback veren uygulama hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10tb seçeneği gözükmüyor bende. Yanlış yere mi bakıyorum acaba

• Christhof C kullanıcısına yanıt

10 TB aylık planlarda gözüküyor

Benim aklıma bir şey takıldı. Mesela 2 TB 5 yıllık aldık. 1 ay boyunca kullanıp bu süreçte 1 TB dosya yükledim, amacın burayı depo gibi kullanmak (sürekli dosyalara erişim sağlamam gerekmeyecek)

1 ay sonra bu 5 yıllık 2 TB'yi yıllık 200 GB'ye çevirdim. (10 yıldan az bir süre verecek herhalde ?)

1 yıl sonra yeni dosyalar yüklemek için tekrar yıllık 2 TB yapsam ve 1 ay sonra tekrar yıllık 200 GB'ye dönsem... Bu şekilde çalışır mı merak ediyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 15 Mayıs 2023; 13:34:57 >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Nays %20 veriyor. Toplamda maksimum 100 TL.

• şuan 100 gb depolama alanım var bunu 200 e yükseltip 116 tl ödeyip geri 100 e döndüğümde ne kadar uzama olacak?

• suaybdeniz kullanıcısına yanıt

2 yıl uzar. ödediğin parayı düşürdüğün tutara böl. o kadar uzar. buradaki olay ucuza almak değil. güncel ucuz fiyatlardan çok yıllık alabilmek.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt

Yemez  

200 GB kota dolu göründüğü için de ne olacağı daha önceki sayfalarda yazıldı

• SzolnoK kullanıcısına yanıt

Mail alamam, yeni dosya yükleyemem… Bunlardan mı bahsediyorsunuz hocam?

Konuyu okumuştum fakat dediğim senaryoya uygun cevap alamadım, müsait zamanda tekrar bakacağım.

Eğer mail alamama ve dosya yüklememe durumundan bahsediyorsanız benim için önemsiz, sadece depolama alanı olarak kullananağım için senede 1 defa dosya yüklesem yeterli olacak. Ama yok sistem buna izin vermez diyorsanız orası başka tabi  (200GB-2TB arası geçişe hiçbir şekilde izin vermezse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 16 Mayıs 2023; 15:58:53 >
    Ben eksik okumuşum hocam. 1 ya da 2 yıl sonra siliniyor dosyalar ama o süre zarfında dosyalara erişim olmama ihtimali de olabilir. Denemek lazım :)

200 GB dan 100 GB a düşürünce erişim oluyor mu dosyalara şeklinde belki deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 16 Mayıs 2023; 16:2:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt

Anlık erişim olmaması da pek önemli değil benim için   Acil erişim gerekirse 2TB yükseltme şansım da olacak tabi

En güzeli denemek, 2 TB alacağım birazdan

Belki şöyle bir sorun olur. 2 TB’den 200’e düşürdüm diyelim. 1 ay sonra da fiyatlar arttı, tekrar 2 TB dönmek istediğimde 5 yıl yerine yeni fiyatına göre atıyorum 2 yıl verecek. En iyisi fazla kurcalamamak.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 16 Mayıs 2023; 17:2:13 >
  • siriussirius kullanıcısına yanıt

Hocam paycellde cashback görünmüyor

Eski ücrete göre süre uzatırsa, ücrete bağlı olarak süre uzamayabilir bile 😃

• meier M kullanıcısına yanıt
    Nays la alışveriş i yaptım ama parai iadesi olmadı. Ne yapmalıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba önce 2 tb alan satın aldım 280 tl ye sonra alan değiştirme kısmından 200 gb geçtim ancak abonelikler kısmından baktığımda 200 gb yenilenme tarihi ise 2 Ağustos 2023 gözüküyor. Neden böyle gözüküyor bir yerde hata mı yaptım acaba
    Edit: sanırım ilk ay ücretsiz olmasından olmuş ben paket düşürmeyi 2 Ağustos tarihinden sonra mı yapmam gerekir?sanki şu an 2 Ağustosta 200 gb alan ücreti kesecek gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 16 Mayıs 2023; 23:20:26 >
  • Paycell ödeme sonrası, Hediye dünyam ve kuponlarımı gör kısmında Google play de kullanmak üzere para tanımlanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.