hayır hocam 100gb'a düşürseniz 5 yıl olurdu. 2.5 yıl olmuş 200 olunca. |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (9. sayfa)
-
-
Cevap için teşekkürler. Tekrar 2 tb yükselt diyip satın alıp, tekrar 200gb a düşürebilirmiyim? düşürebilirsem 5 yıl olur mu?
-
evet olması lazım.
-
Merhaba, bu uzatma işlemi için en iyi cashback veren uygulama hangisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 10tb seçeneği gözükmüyor bende. Yanlış yere mi bakıyorum acaba
10 TB aylık planlarda gözüküyor
Benim aklıma bir şey takıldı. Mesela 2 TB 5 yıllık aldık. 1 ay boyunca kullanıp bu süreçte 1 TB dosya yükledim, amacın burayı depo gibi kullanmak (sürekli dosyalara erişim sağlamam gerekmeyecek)
1 ay sonra bu 5 yıllık 2 TB'yi yıllık 200 GB'ye çevirdim. (10 yıldan az bir süre verecek herhalde ?)
1 yıl sonra yeni dosyalar yüklemek için tekrar yıllık 2 TB yapsam ve 1 ay sonra tekrar yıllık 200 GB'ye dönsem... Bu şekilde çalışır mı merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 15 Mayıs 2023; 13:34:57 > -
Nays %20 veriyor. Toplamda maksimum 100 TL.
-
şuan 100 gb depolama alanım var bunu 200 e yükseltip 116 tl ödeyip geri 100 e döndüğümde ne kadar uzama olacak?
-
2 yıl uzar. ödediğin parayı düşürdüğün tutara böl. o kadar uzar. buradaki olay ucuza almak değil. güncel ucuz fiyatlardan çok yıllık alabilmek.
-
Yemez
200 GB kota dolu göründüğü için de ne olacağı daha önceki sayfalarda yazıldı
-
Mail alamam, yeni dosya yükleyemem… Bunlardan mı bahsediyorsunuz hocam?
Konuyu okumuştum fakat dediğim senaryoya uygun cevap alamadım, müsait zamanda tekrar bakacağım.
Eğer mail alamama ve dosya yüklememe durumundan bahsediyorsanız benim için önemsiz, sadece depolama alanı olarak kullananağım için senede 1 defa dosya yüklesem yeterli olacak. Ama yok sistem buna izin vermez diyorsanız orası başka tabi (200GB-2TB arası geçişe hiçbir şekilde izin vermezse)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 16 Mayıs 2023; 15:58:53 >
Ben eksik okumuşum hocam. 1 ya da 2 yıl sonra siliniyor dosyalar ama o süre zarfında dosyalara erişim olmama ihtimali de olabilir. Denemek lazım :)
200 GB dan 100 GB a düşürünce erişim oluyor mu dosyalara şeklinde belki deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 16 Mayıs 2023; 16:2:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlık erişim olmaması da pek önemli değil benim için Acil erişim gerekirse 2TB yükseltme şansım da olacak tabi
En güzeli denemek, 2 TB alacağım birazdan
Belki şöyle bir sorun olur. 2 TB’den 200’e düşürdüm diyelim. 1 ay sonra da fiyatlar arttı, tekrar 2 TB dönmek istediğimde 5 yıl yerine yeni fiyatına göre atıyorum 2 yıl verecek. En iyisi fazla kurcalamamak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 16 Mayıs 2023; 17:2:13 >
Hocam paycellde cashback görünmüyor
-
Eski ücrete göre süre uzatırsa, ücrete bağlı olarak süre uzamayabilir bile 😃
Nays la alışveriş i yaptım ama parai iadesi olmadı. Ne yapmalıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba önce 2 tb alan satın aldım 280 tl ye sonra alan değiştirme kısmından 200 gb geçtim ancak abonelikler kısmından baktığımda 200 gb yenilenme tarihi ise 2 Ağustos 2023 gözüküyor. Neden böyle gözüküyor bir yerde hata mı yaptım acaba
Edit: sanırım ilk ay ücretsiz olmasından olmuş ben paket düşürmeyi 2 Ağustos tarihinden sonra mı yapmam gerekir?sanki şu an 2 Ağustosta 200 gb alan ücreti kesecek gibi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 16 Mayıs 2023; 23:20:26 >
Paycell ödeme sonrası, Hediye dünyam ve kuponlarımı gör kısmında Google play de kullanmak üzere para tanımlanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X