Ben de deneme ayındaydım, satın aldıktan sonra deneme ayınız yanmıyor, toplam süreye ekleniyor. |
Bildirim
Ben de deneme ayındaydım, satın aldıktan sonra deneme ayınız yanmıyor, toplam süreye ekleniyor. |
Hayır yanlış yapmadınız, aldığınız paket farketmiyor, hangisinde kalmak istoyrsanız ona göre uzatıp kısaltıyor. Ben de 100'den 2tb yapıp, tekrar 100'e düştüm, 5 yıl uzamış oldu. sizinki de 2 yıl uzamış. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim, bilgi ve ilginiz için . Sağlıcakla |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler aylık kullandığım hizmetti. 2033'e kadar uzattık kafa rahat :)) |
Bunun icloud olayı da olaydı keşke ama yıllık ödeme yok... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 21 Mayıs 2023; 13:11:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
paralı üyeliğim yoktu, google one ı kurup alayım dedim fiyatlar 2 katıydı o yüzden yazdım, sonra webden üye olmaya çalıştım orda fiyatlar normaldi neticede uzun süreli üyeliği aldım ama neden ilk başta ücretler uygulamada öyleydi bilemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki de zam hazırlığıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 22 Mayıs 2023; 11:33:33 > |
ben de uzattım. haber veren arkadaşa teşekkür ederim. |
Evet ios, hımm ilginç bir bilgi tşkler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |