< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (14. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu konuda yardımcı oalbilecek kimse yok mu?
-
5 tb alıp 2 ye geri düşürdüm. 5 sene uzadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
Yorumlarda "Nays" ile ilgili bir konu geçti mi bilmiyorum. İzninizle belirteyim, uygulamada Play Store'daki alışverişlerde %20 cash back veriyor (max. 100 TL). Belki işinize yarar.
Şu an alışverişimi yaptım, iadeyi bekleyeceğim.
Güncelleme: "Nays" uygulaması İş Bankası'na aittir.
Referansım ile üye olmak isteyen olursa PM atması yeterlidir. Sanırım karşılıklı TL bakiye (20tl) veriyor.
Güncelleme: 26,55 TL iade verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JemeLh -- 2 Haziran 2023; 10:51:59 >
Üst paketten alt pakete geçerken tahsilat yapmıyor.
100 GB'ın parasını aldı, tekrar üst pakete geçtiniz (+1450 daha aldı) Sorun yok.
Alt pakete geçerken de 11 gün ekstra vermiş ( 1ay/100GB yerine), yine sorun yok.
Aslında 100GB aylık ve 2TB aylık arasında 5 kat var, 30/5=6 gün de verebilirdi :)
-
Ben biraz fazla uzattım galiba. 100 GB paket kayboldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzutku -- 1 Haziran 2023; 5:2:29 > -
Ayarlarda bir yerde çıkıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 kere 2tb alarak tekrar 100e düşürdüm. 10 sene olarak faydalandım. Konu sahibine teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Depolama alanınız tükenirse ne olur?
Tüm dosyalarınız yine güvende kalır ancak yeni öğeler depolayamazsınız. Örnek:
Gmail: İleti gönderemez veya alamazsınız. Size gönderilen iletiler gönderene geri döner.
Google Drive:
Yeni dosya senkronize edemez veya yükleyemezsiniz.
Şu ürünlerde yeni dosyalar oluşturamazsınız:
Google Dokümanlar
E-Tablolar
Slaytlar
Çizimler
Formlar
Jamboard
Kullandığınız depolama alanını azaltana kadar siz de dahil hiç kimse dosyalarınızı düzenleyemez veya kopyalayamaz.
Bilgisayarınızın Google Drive klasörü ile Drive'ım arasındaki senkronizasyon durur.
Google Fotoğraflar: Fotoğraf veya video yedekleyemezsiniz. Daha fazla fotoğraf ve video eklemek istiyorsanız Google depolama alanını temizleyebilir veya daha fazla Google depolama alanı satın alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam tam olarak nasıl yapıyoruz? ilk defa alacağım da
-
ilk olarak 100GB aldım yıllık olarak işaretledim ama aylık aldı. sonra 2TB yıllık aldım ödedim. aboneliğe gelip 100GB'a düşürdüm. 5 yıl verdi. Keşke daha önce bilseymişiz, boş yere bir sürü resim silme ile uğraştık.
-
Konuyu açan ve bilgi veren herkesin emeğine sağlık.
---
Kredi kartı ekstrede provizyonda her işleminki yansımış normaldir herhalde di mi? 120 TL X 7 adet görünüyor, totalde de 2030 a kadar 200 gblik görünüyor planımda.
-
Arkadaşlar merhaba 29.05.2023 de yaptığım harcamaya nays iadesi yatmadı. Bu tarihten sonra ödeme yapıp iade alan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 kere 200 GB alarak 100 GB'a düşürdüm 4 yıl uzadı üyelik. Peki 4 yıl uzattıktan sonra 200 GB'a yükseltince mevcut 4 yılı sabit tutup üzerinde 1 yıllık ücret alarak kotayı 200 GB mı yapıyor yoksa aynı oranda üyelik bitme tarihini geri çekip 200 GB mı yapıyor deneyen var mı?
-
Dün gece yapmıştım, az önce 26,55 TL iade yapıldı.
Konu sahibine teşekkürler.
Abarttım galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 2 Haziran 2023; 11:24:18 >
-
-
Hocam ne yaptın böyle sen .16 yıla hologram resim falan çıkar, deri altına hdd çip falan takarlar biraz fazla olmuş sanki
-
Ileriye dönük kapasite ihtiyacım olursa yukarı doğru kolay gideyim de diye aldım bir yandan, her yükselttiğimde süre kısalır diye umuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X