Şimdi Ara

Google Pixel 10 Pro XL’nin görselleri ve özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Pixel 10 Pro XL’nin görselleri ve özellikleri sızdırıldı

Google’ın merakla beklenen Pixel 10 serisi yılın ikinci yarısında tanıtılacak ve şimdiden gündemdeki yerini aldı. Özellikle OnLeaks ve Android Headlines tarafından sızdırılan görseller, serinin dikkat çeken yeniliklerini gözler önüne seriyor. Standart Pixel 10 modelinin üçlü kamera kurulumuna geçişi teknoloji tutkunlarını heyecanlandırırken, Pixel 10 Pro XL modelinin tasarım açısından selefiyle büyük ölçüde benzer olduğu görülüyor.

Google Pixel 10 Pro XL’nin görselleri ve özellikleri sızdırıldı

Sızdırılan render görüntülerine göre Pixel 10 Pro XL, geçen yılki Pixel 9 Pro XL ile benzer bir tasarım anlayışını sürdürüyor. Orta çerçevede düz ve hafif yuvarlatılmış kenarların yanı sıra parlak bir kaplama dikkat çekiyor. Arka bölümde ise önceki modelle aynı kamera adası tasarımına sahip olduğu görülüyor. En belirgin fiziksel değişiklik, alt kısımda yer alan hoparlör ızgaralarında. Bu modelde, selefinden farklı olarak sol tarafa konumlandırılmış tek bir büyük çıkış yerine iki ayrı kesik bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Pocket 3, HarmonyOS işletim sistemini tam anlamıyla kullanan ilk isim olacak

Ekran tarafında ise önemli bir değişiklik gözlemlenmiyor. Pixel 10 Pro XL, yine 6.8 inçlik geniş bir ekranla geliyor ve boyut açısından Pixel 9 Pro XL ile aynı seviyede kalıyor. Ancak asıl yenilik, cihazın donanımında ortaya çıkıyor. Google’ın tamamen kendi üretimi olan ilk çipi Tensor G5, bu modelin en büyük avantajlarından biri olacak. Daha önceki Tensor yongaları, performans ve verimlilik açısından Exynos ile benzerlik gösterirken, yeni nesil Tensor G5, TSMC’nin 3nm süreciyle üretilerek önemli bir performans ve güç tasarrufu artışı vadediyor.

Bu yeni çip sayesinde Pixel 10 serisinin özellikle batarya ömrü ve işlem gücü açısından seleflerine kıyasla ciddi bir sıçrama yapması bekleniyor. Ayrıca Google’ın gelişmiş yapay zeka yetenekleriyle desteklenen bu yeni çip, cihazın hem günlük kullanımda daha akıcı çalışmasını hem de fotoğrafçılık ve veri işleme gibi alanlarda daha güçlü bir performans sergilemesini sağlayacak. Yeni Pixel serisi, hem donanım hem de yazılım entegrasyonu açısından önemli yenilikler sunarak, rakip amiral gemileriyle rekabet etmeye hazırlanıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/03/12/the-pixel-10-pro-xls-leaked-render-may-disappoint-pixel-enthusiasts/

• O halde SoC ( CPU GPU NPU ) detayları kesinleşmeden gerisi fark ettirmiyor .

Android 16 ile geleceği kesin.

• Google iyi zorluyor ama boş

• Pixel 9 Pro XL kullanıyorum son derece stabil ve hızlı bir arayüzü var. Saf Android ve gereksiz uygulama yok. Performansı ve özellikle kamerası çok iyi bir telefon. Kullanmadan anlaşılmaz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

işlemcisi yavaş diyoalar ?

• acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    pixel 10 güzel bir işlemci gücü ve batarya performans ile gelirse ben düşünüyorum küçük olsun güzel olur yeter. boş uygulamalara özelliklere gerek yok

• Sarji asiri yavasti. Oncelikle onu cozmeleri lazım.

Bulunurluk sıkıntı. Amazonda bile zor bulunuyor.

Plaka bunda da çözülürse bir sekilde temin edilebilir ama anlamsiz pahali ????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Ben oyun falan oynamıyorum. Onun dışında arayüz ve uygulama performansı vs gayet yeterli. Kullanıcı olarak deneyimleyip görmek lazım. Ne söylenilse boş...

• ufo U kullanıcısına yanıt
    Evet diğer rakipleri ile kıyaslandığında bu işlemci ile bu fiyatlandırma pahalı. Ama kamera tarafında rakipsiz diyebilirim. Yapay zekâ entegre edilmiş kamera ve fotoğraf performansı çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.