|
Bildirim
|
Madem konusu var en azından kullanım deneyimlerimden bahsedeyim gerçi vbalikcı hocam bahsetmiş genel olarak.
Ekranla başlayayım çünkü en beğenmediğim yönü bu oldu. Çok parlak bir ekrana sahip değil. Note 8 i %50 parlaklıkta kullanırken gözlerim rahatsız oluyordu ama pixel 2 xl yi çok rahat o parlaklıkta kullanabiliyordum. Bu ekranın kötü olduğu anlamına gelmesin. Güneş altında dahi rahatlıkla görülebilen bir ekrana sahip. Ama nedense biraz daha açsam mı diye düşünüyorsunuz. Bu da sanırım yanık oluşmaması için alınmış bir tedbir. Parmak izi okuyucusu stabil vı hızlı ama çin telefonlarına bakınca daha yavaş geliyor. Kamera bu telefonun en önemli iki özelliğinden biri. İnanılmaz güzel bir kamerası var. Tek kamera ile bokeh efektini harika çekiyor. Hem ön hem arka kamerası ile... Bu telefonun kamerasında ilk dikkatimi çeken çektiğiniz fotolardaki detay farkı. Tebrik etmek lazım bu kamera yazılımında çalışanları. Pil vbalikci hocamın da bahsettiği gibi mate 10 pro kadar olmasa da çok iyi dayanıyor. Note 8 ile mate 10 pro arasında daha çok mate 10 proya yakın. Hız ve stabilite işte bu cihazın en önemli ikinci tarafı burası. Çok stabil ve şimşek hızında çalışıyor. Yağ gibi akıyor tabiri iyi bir benzetme olur. İşletim sisteminin en güncel versiyonu ilk alması da cabası.. Ses setreo hoparlörler çok güzel ses veriyor hem kalite hem ses şiddeti olarak. Bu sayede video seyretmek çok zevkli. Kulaklık sesi de çok tatminkar. En son olarak Allah rızası için şöyle beyazından bir xl bulun bana :)))) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyda -- 31 Ekim 2017; 16:25:57 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|