Bildirim
Google Pixel 8'in görselleri sızdırıldı: Pixel 7'den bile küçük olabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkiye'ye gelmesi lazım , yoksa bizim için bir anlam ifade etmiyor .
-
Telefon dediğin böyle 6.0" altı olması gerekiyor. Pixel 4a da çok güzel telefondu. Umarım türkiyeye gelir. Gerçi 13 mini fiyatına gelecekse yine anlamı yok.
-
Vay be bende zamanında nexus 3 vardı güzel telefondu. Hatta nexus 10 tabletim de vardı. Hala duruyor çekmecede. Ekran yanığı oldu 2560 x 1600 pixel çözünürlüğü vardı. Hala bile bu çözünürlüğe ulaşan tablet sayısı az. 2 gb ram vardı. Tüm tabletleri tokatlıyordu zamanında. Ve fiyatı 260 euro civarıydı. Samsung ortak üretimdi. Samsungun kendi amiral tabletlerinin çok ilersineydi. Şimdi pixel telefonlar benim hiç ilgimi çekmiyor
-
Uzunluk çok iyi fakat kalınlık bir tık fazla olmuş. Gerçi zaten TR'ye gelmez, bana neyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Küçük telefonun kalın olması daha iyi batarya açısından, diğer türlü şarjı az gidiyor deyip memmun olmayacaklar.
-
sarı sitede vardır satan
-
Pixel telefonlar çok iyi iPhone la yarisabilir
-
üyeliğimizi giremiyoruz. devamlı misafir olarak yazıyoruz. halbuki 2004 mü 2005 mi nedir buradayız.neyse,
bu makineye sony gibi shutter tuşu lazım...
ve ayrıca samsung işlemcilere güvenip pil tasarrufundan bahsetmemeli.
-
google sen bu işi biliyorsun küçük ekranlı uygun telefonlar bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah keşke Türkiye'ye gelse. Pixel arayüzü ve Google'ın AI özellikleri inanılmaz, özellikle kamera yazılımlarında kullandıkları HDR+ ve SuperRes Zoom gibi şeyler çok öne çıkıyor. Gece moduna değinmeye gerek yok bir de, kendim bile N10 telefonumda Gcam modu kullanıyorum gece çekimleri için, sensör modelinden dolayı HDR+ bazen pembelik yaratsa da gece çekimleri stok kameraya göre inanılmaz güzel duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X