Bildirim
Google Pixel 9, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keşke resmi olarak ülkemizde satışı olsa alırdık. Çok sade bir arayüze sahip çok iyi.
-
Türkiye' ye glemeyecek ürünler işte. Dövletimiz sağolsun iphone!' u geçtim std bir telefon aldığımızda bile 30k ödediğimiz için mümkün de değil. Keşke şu yasa alınacak ürünün fatura bedeline ortantılı olsaydı. Benim gibi std telefon edinmek isteyenlerin önü kesilmezdi.
Eee Türkiye' den al diyecekler için; Asus Zenfone ya da Pixel gibi daha küçük cihazlar ülkemizde maalesef satılmıyor. Tüm telefonlar tepsi kadar oldu...
-
Sade arayüzden çok kamera performansını merak ediyorum...
-
Bu skorlar sanırım test amacıyla yapılmış. Başka bir açıklaması olamaz. Bunun aldığı çoklu skoru iPhone 15 Pro neredeyse teklide alıyor. Bunlar SD888 seviyesinde skorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google'ın çok işlemci yarışına katıldığı söylenemez zaten de, henüz çok kaba taslak skorlar da olabilir bunlar.
-
Tensor serilerinde her daim iddiali skorlara sahip kaslı gpu lar olmalı. Alphabet şirketi Pixel lerde son yıllarda yapay zeka npu birimindeki yeniliklere odaklanmaktadır.
Geekbench NPU test skorları esas önemli olan bu. Merak edilmesi gereken NPU da neler var performans ve kabiliyetleri babında ...
-
Şuan nothing phone 2 kullanıyorum. Google Pixel arayüz ile aynı. Bir çok arayüz kullanmış biri olarak Android için en iyi arayüz pixel bence.
-
İlk pixel telefonlar 2 sene güncelleme alıyordu. Türkiye’ye de gelmişti hatta. Fakat satılamadı. Şimdiki yeni pixel telefonlar 7 yıl güncelleme alıyorlar. S24 karşısında şansının olması yine de zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Keşke resmi olarak ülkemizde satışı olsa alırdık. Çok sade bir arayüze sahip çok iyi.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X