Şimdi Ara

Google Pixel 9, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Pixel 9, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler
    Teknoloji devlerinden Google, şimdilerde Pixel 9, 9 Pro ve 9 Pro XL'den oluşması beklenen yeni serisi Pixel 9 üzerinde çalışmakta. Pixel 9 serisinin lansman zamanı yaklaşırken ortaya çıkan yeni sızıntılar ise seriden Pixel 9'un Geekbench test sonuçlarını ortaya çıkardı.

Ayrıca Bkz.Google'ın Magic Editor'u, daha geniş çapta kullanıma sunuluyor

İşte Google Pixel 9'un beklenen özellikleri:

Google Pixel 9, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler
    Tensor G4 işlemciyle gelmesi beklenen Google Pixel 9; Geekbench 6 testinde tek çekirdekte 1653, çoklu çekirdekte ise 3313 puan elde etti. 3,1 GHz hızında çalışan bir ana çekirdeğe, 2,6 GHz hızında üç çekirdeğe ve 1,95 GHz hızında dört çekirdeğe sahip akıllı telefon, ayrıca listeye göre 8GB RAM'e sahip olacak ve kutudan çıkar çıkmaz Android 14 başlatacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/06/16/google-pixel-9-benchmark-tensor-g3/

• Keşke resmi olarak ülkemizde satışı olsa alırdık. Çok sade bir arayüze sahip çok iyi.

• Türkiye' ye glemeyecek ürünler işte. Dövletimiz sağolsun iphone!' u geçtim std bir telefon aldığımızda bile 30k ödediğimiz için mümkün de değil. Keşke şu yasa alınacak ürünün fatura bedeline ortantılı olsaydı. Benim gibi std telefon edinmek isteyenlerin önü kesilmezdi.

Eee Türkiye' den al diyecekler için; Asus Zenfone ya da Pixel gibi daha küçük cihazlar ülkemizde maalesef satılmıyor. Tüm telefonlar tepsi kadar oldu...

• Cihan kullanıcısına yanıt

Sade arayüzden çok kamera performansını merak ediyorum...

• Bu skorlar sanırım test amacıyla yapılmış. Başka bir açıklaması olamaz. Bunun aldığı çoklu skoru iPhone 15 Pro neredeyse teklide alıyor. Bunlar SD888 seviyesinde skorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Google'ın çok işlemci yarışına katıldığı söylenemez zaten de, henüz çok kaba taslak skorlar da olabilir bunlar.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Tensor serilerinde her daim iddiali skorlara sahip kaslı gpu lar olmalı. Alphabet şirketi Pixel lerde son yıllarda yapay zeka npu birimindeki yeniliklere odaklanmaktadır. 

Geekbench NPU test skorları esas önemli olan bu. Merak edilmesi gereken NPU da neler var performans ve kabiliyetleri babında ... 

• Cihan kullanıcısına yanıt

Şuan nothing phone 2 kullanıyorum. Google Pixel arayüz ile aynı. Bir çok arayüz kullanmış biri olarak Android için en iyi arayüz pixel bence.

• İlk pixel telefonlar 2 sene güncelleme alıyordu. Türkiye’ye de gelmişti hatta. Fakat satılamadı. Şimdiki yeni pixel telefonlar 7 yıl güncelleme alıyorlar. S24 karşısında şansının olması yine de zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.