Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
25
Favori
14.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kadar kafaya takıyorsan hiç bulaşma. Ben düşünmeden aldım. Batarya ve ekran olarak aliexpresten istediğini alabilirsin. Bunları düşünerek kullanınca keyif alamazsın. Ben aldım çok memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Garanti bu kadar önemliyse faturalı cihazlara bakın hocam, pixel e en yakın cihaz bence one plus 13 , o da Türkiye KVK garantili 53 bin₺ ye satılıyor, Tr şartlarında alabileceğin en donanımlı cihaz fiyat performans olarak.

Ben Türkiye de , Apple dan başka garanti sisteminin rahat ve düzgün işlediği firma görmedim, çok çok önemliyse garanti , iPhone 16e de bakabilirsiniz, hiç üzmez sizi,

Diğer firmalar kabul etmeyip,biz dava edip tüketici hakem heyeti ile yazıp öyle işliyor diğer firmalarda,bu yüzden son 5-6 senedir yurtdışı cihaz kullanıyorum hep, kılıf ,cam takınca riskleri minimum çekiyorum kendimce 😁 zaten cihaz bozulursa, yurtdışı olduğu için fiyatta ona göreydi diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt

Bu fiyata bunu almak mantıksız.

Şu ürün çok daha mantıklı, laptop da şarj edebilirsiniz.

www.hepsiburada.com
    Anker Şarj Cihazı 336 Powerport 67W Yüksek Hızlı USB-C Gan Fiyatı
    https://app.hb.biz/fiq71QZLwozf
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Redditte denenmiş adaptörlerin yorumları var. Watt arttıkça ürün daha iyi şarj etmiyor bu telefonu, önemli olan 37w ye en yakın şarj edeni bulmak. Bu da anker 313 olduğu söylenmiş. Ben de oneplus 100w ve 65w şarj cihazı var zaten. Ama bunlar yeterince hızlı şarj performansı vermiyor.

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Hocam apple in garantisi eskiden iyiydi su anda tam bir rezalet cevremde de kimse begenmiyor artik g*tleri kalkmis asla ama asla bir daha apple urunu almayacagim elimde ip 12 telefonu ve saati de satarsam rahat bir oh cekebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Doğrudur daha önce kullanmadım ama zaruru ise bir şekilde halledilir parça konusu teşekkürler 🫱🏼‍🫲🏻

• Pixel Studio markette güncellemesi bana gelmemişti ama birilerine erkenden gelmiş. Sizde de gelmemişse indirme adresi :

apkmirror
    Pixel Studio 1.5.001.731523577.08-release (arm64-v8a) (Android 14+) APK Download by Google LLC - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/pixel-studio/pixel-studio-1-5-001-731523577-08-release-release/pixel-studio-1-5-001-731523577-08-release-android-apk-download/
  • pixel 9 pro xl sipariş edeceğim fakat hayatımda ilk defa beyaz telefon alacağım hep siyah almıştım.

buna güzel yakışıklı olacak kılıf ve koruma camı nerden bulabiliriz.

Birde samsung 45 w şarj aleti ile şarj etsek bir şey olur mu

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    21v 2.25a akımı olması gerekiyor süper hızlı şarj için adaptörde. Ben de oneplus in 65w ve 100w şarj adaptörü olmasına rağmen yeterli performansı alamadım, anker 313 45w lik ürününü aldım bu voltajı veriyor, ama şöyle ki telefon %20nin altına düşmeden 37w hızında doluma geçmiyor, değişik bi nazı var şarj olurken telefonun, adaptör seçiyor dolum yüzdesi seçiyor :)

Koruyucu cam için sanırım iphone 16 pro max koruyucu camı tam oluyor bu telefona. Telefonu alırken telefoncu taktı sormadan ama 15 pro max mi dedi 16 pro max mi dedi hatırlamıyorum. Ben cam sevmediğim dokunmatik hassasiyeti düşürdüğüne inandığım için film kullanıyorum, filmi de amazon.de den söyledim.

Kılıf için yine amazon.de den ringke marka şeffaf kılıf ve aliexpress den nillkin marka siyah kılıf söyledim. Şeffafa kendim magsafe miktanis i yapıştırdım çok iyi durdu. Nillkin in orjinal magsafe miktanisi var.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

Elinizdeki Oneplus adaptörler aynı sonucu vermez, çünkü Oneplus farklı bir teknoloji kullanıyor, yaygın olan teknoloji PD aksine.

Attığınız şarj cihazı ile benim attığım tamamen aynı teknoloji, aynı firma zaten. Tek farkı watt ve port sayısı. Aynı hızda şarj edecektir.

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi fikrime göre aynı etmeli fakat google böyle bir saçmalık yapmış 21V/2.25A yoksa süper hızlı şarja geçmeyecektir telefon. Sizin attığınız üründe 21V/2.25A yok, 20V/3.35A var. Büyük ihtimalle 37w hız vermeyecek.

• Ekranı en sola kaydırınca çıkan google haberler tarzı etkinlik nasıl kapatılır?

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Ana ekrana uzun basın > ana ekran ayarları > Google uygulamasına erişmek için kaydır Ana ekranda Google uygulamasını açmak için sağa kaydırın, pasif edin

• Allah razı olsun. Sağolasınız.

• Google neden snapdragon cpu koymuyor şu cihazlara ?

• Eski Pixeller hatta Nexus larda Snapdragon kullanılırdı. Telefondakiler hep en üst model işlemciler olurdu ama Google kendisince hız düşürtülmüşü underclocked olarak daha uzun pil ömrü ile esasında verimliliği artırılmış telefonlar çıkartıyordu.

Son yıllarda Qualcomm ın fiyatları aşırı şişirmesi ve kaynak kodlarının tam da Google ın istediği gibi özgürcene derleyemiyor oluşları Google a kendi özel tasarımına sevk ettirdi ama Exynos lu GPU su farklı olarak ... Kısmen tam kontrol kendilerinde idi ama geçen yıldan başlanan tamamen kendi tasarımlı CPU ları ilk defa Pixel 10 serisinde göreceğiz.

Snapdragon denilince akla kamera ve hızlı şarj öncülükleridir. Bir de bağlantı çeşitliliğinde öncüdürler.

Neticede aşırı ve yoğun oyun oynanmayacaksa Pixel idealdir.

• kreat kullanıcısına yanıt

Pahalı 😁 tamamen duygusal.

farkı neyse veririz :) bi şeçenek sunsun bari :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.