< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (19. sayfa)

-
-
Ben daha xda daki yontemi de denemedim S25 Ultra kullanmistim Samsung tan gelen 6 aylik Bedavasini suan kullaniyorum.
Cevap gelmisti ama nasil yapiliyorun cevabi surada :
xda forums
2TB AI premium offer in unsupported countrieshttps://xdaforums.com/t/2tb-ai-premium-offer-in-unsupported-countries.4692762 -
Sahsen Samsung un yillardir sacmaliklari ozellikle son yillarda S24 Ultra da yasanan absurt gecikmeler ile bende bardagi tasiran son damla oldu. Samsung babamin markasi degil ... Eski bir Pixel / Nexus kullanicisi olarak tekrar geri dondum ama keske cok guclu bir CPU GPU NPU ile gelseydi Qualcomm i takip etseydi eskilerde oldugu gibi bu yuzden de Samsung a bagli kaldim hem S-Pen kalemi de belirleyici idi .
Bu tip sorunlar ve cozumleri Google ciddiye aliyor. Kernel gibi onemli bir detayda belki tedbirli olacaklardir kapsamli inceleyip oyle bakabilirler.
Kernel ceyrek guncellemeli Android 15 Betasinda .118 den .119 a Kernel i guncellenmistir ama Suanki Android 16 Beta 3 nedense Kernel eskisi ile devam ediyor .
Bahsedilen sorunlar Mozilla Firefox ta da basima gelmisti sonra cozuldu. Bazen de uygulamalarin kendisinden de kaynakli olabiliyor.
issuetracker.google.com
Google Issue Trackerhttps://issuetracker.google.com/issues/337099051?pli=1#comment110SULTANA kendi cozumunu de Google yollatmis . Bakalim Google neticede bahsedecek mi veya sessizce cozecek mi ?
-
Uleyyyyy benim konum neden sakin ,atarım hepinizi görürsünüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz sorunsuz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım haklısın 😄
%80 den sonra şarj dolumu çok çok yavaş, o biraz can sıkıyor 🥲
Herkese merhaba. Elimde Samsun S24 Ultra var ve cihaz büyük geldiği için pixel 9 pro serisine geçmek istiyorum.Pixel 9 pro dan benlentim kamera ve cihazı küçültmek. Pixel 9 pro yu tavsiye eder misiniz? Google pixel ülkemizde olmadığı için her uygulama ile sorunsuz kullanılabiliyor mu?
Bi ara o kadar kafam karıştıki büyük müyük demedim Huawei sevdasından Honor Magic 7 Pro aldım takas desteği ile. Ama o telefon da büyük Honor'u iade edicem. Telefon henüz teslim edilmedi.
-
Hiç bir uygulamada sıkıntı çekmezsiniz. Samsung da ki gibi ana ekran kişisellestirmeleri yok, çok sade bir Android deneyimi yaşayacaksınız, alışkanlığınız var ise zor gelebilir. Bir de 45w şarj hızından 27w şarj hızına düşeceksiniz, bu da problem değilse sizin için pixel 9 pro sizi üzmez.
S23 ultra dan pro Xl e geçtim hocam, Xl ve düz Pro arasında gördüğüm kadarıyla boyut ve batarya dışında fark yok, görüşlerimi belirteyim
Kamera konusunda bence çok daha iyi S23 ultraya göre, çok daha doğal ve gerçekçi sonuçlar veriyor, s23,25 ultra'larda karşıma geliyor ama Pixel gibisi bence yok, eğer çok işlenmiş ve yapay fotoğraflar gözüne daha hoş gelmiyorsa, kesinlikle fotoğraf ve video kısmından çok memnun kalırsın
Samsung a göre bence eksi tarafı çok fazla özelleştirme seçeneği yok, bana yetiyor mu yetiyor ama Samsung bence o konuda derya deniz ve rakipsiz
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cihazı herhangi bir uygulamada herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Genel olarak ben çok memnunum, sorana da tavsiye ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 15 Mart 2025; 3:22:20 >
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Şarj hizi sorun değil s24 ultrayi da 25 w ile şarj ediyorum. Arayüzde android in avantajı var yıllardır her telefonumda smart launcher arayuzunu kullanırım. Samsung s24 ultra yukarda da belirttiğim gibi büyük bi telefon cebe sığmıyor elde kullanımı bana zor geliyor. Kamera tarafını da begenemedim. Huawei p20 telefonumdan aldığım foto hazzini şu ana kadar hiçbir telefondan alamadım.
Bir de burda sorulur mu bilmiyorum ama ürünü tercih edebileceğim bir satıcı var mıdır?
Google Pixel 9 Pro 128GB Obsidian ab 783,99 € (März 2025 Preise) | Preisvergleich bei idealo.de sitesindeki sonuçlara göre bakmıştım. Satıcı EBAY'dan satıyor eğer güvenilir ise alınabilirdi fakat Almanya'ya giden arkadaşım Hollanda'ya geçti. Orada MediaMarkt bulmuş, 128GB modeline 1100€ fiyat istemişler. Tax free yi bile düşsen 1000€ civarına geliyor. Oradan 128GB alacağıma TR'den 37.000 civarına 512GB alabiliyosun.
-
Hocam amazon almanya, fransa ya da ispanyada 1100 euro civarına 512 gb'ı bulunuyor 9 pronun. Amazondan yüzde 19 vergi iadesi alınabiliyor. Normalde yüzde 11-13 veriyorlar sanırım da amazon tamamını veriyor. En uygun böyle alınıyor. Türkiye'de kapalı kutu yurtdışı faturalı cihaz bulunmuyor. Kayıt olayı çıkmadan önce bulunuyordu da yok şuan. O satan arkadaşların cihazlarının swap ya da yenilenmiş olma ihtimali yüksek geliyor bana çok güvenmiyorum. Oralardan halletmeye çalışacağım.
-
Anladım. O şekilde de olabilir dediğiniz gibi %19 vergi iadesi olunca gayet uyguna geliyor. Evet yenilenmiş olma ihtimali yüksek gibi.. peki bunu kutudan veya vidalarındaki tornavida izlerinden falan anlamanın bir yolu yok mudur?
-
Kutuyu kimyasalla falan tekrar kapatıyorlar galiba o bantların olduğu yerleri. Muhtemelen bataryası da değiştiği için pil döngüsünden de bir şey anlamak zor. Cihaz hiç kullanılmamış bile olsa bazı parçalarını değiştirmiş olabilirler. Cihazın muhtemelen suya dayanıklılığı etkilenir. Oradan anlaşılabilir :D Dediğim gibi ben bazı satanlarla da konuştum da pek güven vermiyorlar. Faturalı cihaz aradığımı söyleyince de tuhaf karşılanıyor hep. Keşke şuan sattıkları fiyatların 3-4k yukarısına güvenilir bulabilirsek.
-
Ben 15 gün önce 128 GB pro xl 899 Euro'ya Berlin mediamarkt tan aldım. %19 da vergi iadesi aldım havaalanından. Bilgi amaçlı yazdım.
Fiyat iyiymiş. Siz diyince bende düz pro modeline baktım o da 899€ diyor. indirim yapmışlar.
Google Pixel 9 Pro bei MediaMarkt kaufen
Tax free için çok sıra beklemiş miydiniz? Olmadı ben de Almanya'ya giden başka bir arkadaşımdan rica edeceğim fakat çok sıra varsa beklemeyebilir :)
-
Evet kutu kapatmak aşırı zor bir durum değil diye düşünüyorum ben de. Tek aklıma gelen eğer tamir görmüş bir cihaz ise cıvata yerlerine dikkatli bakarsak tornavida aşındırmış olabilir diye düşünüyorum. Onun harici IMEI ile sorgulanabiliyormuş fakat TR de satılanların neredeyse hepsi IMEI kayıt yapılmış olduğu için onu da anlaması zor.
Cihazı elden alma taraftarıyım bu yüzden detaylı inceleme yapabilirim. Dikkat edilecek başka bir şey var mıdır biliyor musunuz arkadaşlar?
-
Hocam arkadaşınız daha önceden vergi iadesi almadıysa biraz vakit kaybedebilir. Almanya'da zoll formu doldurup mühürletmek gerekiyor. Cihazı da kapalı kutu görmek isteyebiliyorlar. Ben İtalya'dan almıştım sadece orada çok daha basitti süreç. Sanırım cihaz arkadaşınızın uçak altına vereceği valizde de olursa ekstra bir beyanda vs. de bulunmak gerekiyor ve valizi farklı bir yerden vermek gerekiyor. Ucu ucuna yetişecek şekilde giderse alması zor olabilir. Gökhan Gökdeniz'in instagram sayfasına bakın da o detaylıca anlatıyor. Vergi iadeleri için de faturanın arkadaşınızın üstüne olması gerekiyor genelde ona da dikkat edin.
-
Arkadaşlar şuan malum yerlerde 21 bin TL ye pixel 9 satılıyor, kamera olarak bu fiyata bundan iyi cihaz yoktur doğru mu almayı planlıyorum amacım iyi kamera ve premium hissiyat artı saf android deneyimi, cevaplar için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X