Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
24
Favori
13.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Google yakın gelecekte qualcom işlemci kullanılmayacağını gôre modem yine samsung olacaktır.

5400 eski Samsung modemlerine göre epey yol aldı

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Mart 2025; 13:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

biligiler için teşekkürler eminim öyledir ama ısınma ve batarya yemesin yeter. çünkü yazın cihazların çekilir olmuyor

• S24 ultra ile google pixel arasında gidip geliyorum konuda gezdikçe kararda veremiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

Hocam mevcutta pixel 9 pro kullanıcısıyım. S24 ultra da kullandım.

Birbirinden çok farklı cihazlar özellikle boyut anlamında biri piyasanın en compact amiral gemisi diğeri en kabası neredeyse.

Pixel ekran ses ve kamera olarak çok geride kalmıyor belki zoom kabiliyeti olarak s24 ultra daha iyi denebilir.

Yazılım olarak bence Samsung daha iyi özelleştirme seçenekleri çok bol. Ama bu da kişisel bir tercih.

Pil performansları benzer ben çok fark göremedim.

En önemli fark maliyet s24 ultra kayıt yok fiyat uçuk pixel daha uygun fiyata alınıp kayıt yapılabiliyor.

Ben pixelden çok memnun kaldım bir kere değiştirdim vivo x100 pro aldım boyuttan dolayı hemen geri aldım cihazı alışınca vazgeçmek zor oluyor.

Herşeyi çok çok iyi yapmıyor ama eksik hiçbir yönü yok paket olarak çok iyi.

• Pixel modellerde güç tuşunu kullanmadan ekranı kitlemenin bir yolu yok mu ekrana çift tık gibi ?

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt

Hocam ben 5 aylık s24 ultra deneyimimden sonra pixel 9 pro xl modeline geçtim. Bu az kişisel bir tercih bence.

Benim pixel cihazlara karşı bir zaafım olduğu için bu tercihi yaptım açıkçası yoksa s24 ultrada taş gibi bir cihaz.

Samsung un arayüzü çok caf caflı kullanıcıya çok fazla oyuncak sunuyor pixelin arayüzü one uı arayüzüne göre çok çok sade.

Kamera konusuda bence iki cihazda üzmez ama en azından kendi ihtiyaçlarıma göre pixel i bir tık daha öne çıkarırım.

Ekran konusunda iki cihazda taş gibi şu şundan daha iyidir diyebilmem için normal kullanıcıdan daha fazlası olmam gerekir.

Velhasılıkelam, hangi cihazı tercih edersen et seni üzmeyecektir. Maliyet ve senin bir cihazdan beklentine göre tercih yapman daha doğru olur.

• CanerOzban C kullanıcısına yanıt

pixel tool adlı bi uygulama yükleyerek oluyor ama erişilebilirlik izni istediği için ben güvenemedim.

• Pixel 9 pro için elimde kılıf ve ekran koruyucu mevcut. İhtiyacı olan özelden yazsın.

• Herkese merhaba. İPhone 13 mini’mi satıp, pixel 9 ya da 9 pro almak istiyorum. Ankara’da güvenilir bir satıcı var mı? Aynı zamanda kayıt işlerini de halletmesi gerek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 20 Mart 2025; 18:17:51 >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt

hocam bu ürünler gönderilemiyor diyo Türkiye'ye

• portative P kullanıcısına yanıt
    Facebook markete yada sahibinden de bulunduğun konumda arama yap gör incele istediğin modeli al ben bu şekilde yapıyorum. Görmeden alırsan salatalığda çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerOzban C kullanıcısına yanıt

Telefonda eksik gördüğüm tek şey bu. Çift tıklamayla açıp kapatma. Maalesef yok.

• osassuna O kullanıcısına yanıt

Benim cihaz 9 pro xl 37w desteği var 9 pro yu bilmiyorum malesef.

Pixel tool var farklı özellikler de getiriyor. Güvenlik amaçlı ben kullanmadım.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Çift tıkla açma kapama için belki kullanabilirim. Nereden indiriyoruz? Görmem lazım nelere izin istiyor?

Google play toolbox ismi

• Uygulama bu,
    play.google.com
    Double Tap Screen Off / Lock - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.doubletaptosleepscreenoff

• Android 16 Beta yüklenenler gpu performansında artış gözlemlemiş.

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU
    GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUandroid authority
    Your Pixel phone quietly got a big boost in GPU performance in the latest Android update
    https://www.androidauthority.com/pixel-phones-gpu-performance-boost-3537248/

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.