Şimdi Ara

Google play indirme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG g pro telefonum var işyerinde samsung telefonlar başta olmak üzere herkes dahili wireless üzerinden google playi kullanarak prg indiriyor ben hariç
    android versyonlarımız aynı ne değişik olan anlamadım....

• sonsuzevren33 S kullanıcısına yanıt
    Siz niye indiremiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Zaten onu soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

quote:

Zaten onu soruyor

Google Play sizin telefonunuzda mı yok, yoksa indirirken bir hata mı veriyor? O bakımdan sordum.
  • benim telefonumda google play var iş yerinde wireless kısıtlı ama samsung telefonu olanlar daha çoğunlukla olmak üzre google play üzerinden prg indirebiliyor.Googlr play versyonları ile olduğunu düşündüm versyonlar aynı ama genede indirmiyor

başka bir meselede youtubeden video izleyemiyordum diğer arkadaşların kullandığı veryonu yükledim sorun halloldu ama aynı şey goole playden prg indirmek için olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzevren33 -- 7 Şubat 2015; 18:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzevren33

benim telefonumda google play var iş yerinde wireless kısıtlı ama samsung telefonu olanlar daha çoğunlukla olmak üzre google play üzerinden prg indirebiliyor.Googlr play versyonları ile olduğunu düşündüm versyonlar aynı ama genede indirmiyor

başka bir meselede youtubeden video izleyemiyordum diğer arkadaşların kullandığı veryonu yükledim sorun halloldu ama aynı şey goole playden prg indirmek için olmadı

DNS ayarları ile oynamayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

benim telefonumda google play var iş yerinde wireless kısıtlı ama samsung telefonu olanlar daha çoğunlukla olmak üzre google play üzerinden prg indirebiliyor.Googlr play versyonları ile olduğunu düşündüm versyonlar aynı ama genede indirmiyor

DNS ayarları ile oynamayı deneyebilirsiniz.

4.2.2 de nasıl yapıldığını anlatırmısınız?

• Cihazınızda Gapps mi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Cihazınızda Gapps mi yok?

O da nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Cihazınızda Gapps mi yok?

O da nedir?

Google Apps
  • google play store değil mi var ama indirmiyor
  • Baglanti filtreliyse psiphon kurun sorun kalmaz.benim is yerimde google a bile girmiyor normalde (: rootluysa da alternatif orbot.her turlu indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 8 Şubat 2015; 2:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kök erişimi denetleniyor deyip kalıyor ayarları nasıl acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.