Arkadaşlar Discovery telefonumu servise vermiştim ve sorunu çözülerek geldi. Google Playde oturum açtığım zaman "Kimlik doğrulama gerekli. Google Hesabınızda oturum açmalısınız." şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum. İnternetten baktığım zaman 2 adımlı doğrulamayı açıp denenmesi ile alakalı yazılar gördüm. açtım telefon numaram zaten Google ile bağlantılıydı o şekilde denedim sms ile tarayıcıdan koduda girdim ancak play üzerinde aynı hayatı tekrar aldım. çıkış yapıp tekrar girdim olmadı, başka gmail hesabım ile girdim yine olmadı ne yapmamı önerirsiniz play üzerinde oturum açamıyorum :( Chrome üzerinden Google playe giriş yaptım ve oradan sıkıntısız olarak dolaşabiliyorum ancak uygulamaları play ile giriş yapmadığım için indiremiyorum kuyrukta bekliyor...
Çözümü paylaştığınız için teşekkürler başkalarınında işine yarayabilir. =)
K E N
kullanıcısına yanıt
Duyarlı olmak gerekli elbette karşılaşan olacaktır benim gibi forumun amacı bu ;)
EnverJanE
kullanıcısına yanıt
Öncelikle Merhaba ,
Ben de aynı sorunu yaşıyordum . Çok uğraştıktan sonra yapabildim . Telefonumda çok fazla g-mail hesabı vardı . Birinin şifresi değiştirilmiş . Üst tarafta ünlem işareti vardı . Umursamadım ilk başta . Yani kolayca o hesabı kapatıp o ünlem işareti kaldırabilirdim . Üşendim yapmadım . Neyse bu sıkıntı iyice canımı sıkmaya başladığı zaman acaba bunla alakası var mı diye düşündüm sekranizasyonlardan bu hesaptan çıkış yapıp her şeyini sildim . Google Playi uygulama yöneticisinden güncelletip önbelleğini temizledikten sonra girebildim Sorunum böyle çözüldü . Belki sizde de aynı şeyler olabilir .
Eğer sizde sekranizasyon hatası yoksa uygulama yöneticisinden google playe dediklerimi yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme