Şimdi Ara

Google Play Store'yi Nasıl Güncelleyebilirim? (Lütfen Yardım Edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konu Doğru Yerdemi Bilmiyorum Fakat Size Birşey Soracağım:

Arkadaşlar Google Nexus 4 Kullanıyorum Sürümü 4.4.2 (Son Sürüm) Ve Google Play Store'nin Sürümü 4.5'ti. Tamam Burada Sorun Yok Fakat
    Ben Telefonu Yavaşladığı İçin Fabrika Verilerine Sıfırladım. Tamam Düzeldi Sürümü Aynı Deişen Bir şey Yoktu Taa ki Google Play Store'ye Girene Kadar Baktım Değişmiş Eskisi Gibi Olmuş Ayarlara Girdim Google Play Store adına Girdim ve 4.4 Yazıyordu Ben Nasıl Güncelleyeceğim.

Not: Lütfen Bir Çözüm Bulun 4.5'e güncellemek istiyorum , Şimdi Bana Anca İnterneten Güncelleyebilirsiniz Demeyin Lütfen , Direk Orjinal Kendinden Tekrar Güncellemek İstiyorum . Bunu Nasıl Yapabiirim Lütfen Yazın :))

• Bir Yardım Etseniz Günaha mı Girceksiniz Be Sizden Yardım İstedik Cevap Yazın.
  • dracola D kullanıcısına yanıt
    Hocam google play store gir kendiliginden güncellemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

olmuyo işte o kaç kere girdim ayarlarına girdim olmuyo ne güzel 4.5 ti bune şimdi bi fabrika ayarlarına sıfırlayınca play store'nin sürümü'mü azalcak ne saçmalık bu?
    quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

olmuyo işte o kaç kere girdim ayarlarına girdim olmuyo ne güzel 4.5 ti bune şimdi bi fabrika ayarlarına sıfırlayınca play store'nin sürümü'mü azalcak ne saçmalık bu?
  • Yardım Edin Ya Sizin Başınıza Gelse Mutlu Olurmuydunuz He Söleyin?
  • dracola D kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/download/6i1d3ihxzow4mli/com.android.vending-4.5.10.apk
    valla hocam ne diyeyim bilemedim size, deneyin belki olur
    olmazsa play e girin
    ayarlar deyin
    uygulamaları otomatik güncelleme ayarlarından her zaman güncelleyi seçin belki olur :S
  • Fabrika ayarlarına tekrar sıfırladım şuanda düzeldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.