Şimdi Ara

Google siparis iptali geri odemesi yapmadi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir hafta once GTA San Andreas i satin almistim. Sonra siparisimi iptal ettim.

Artik oyunun sahibi degilim. Fakat geri odemesi yapilmadi.

15 liranin pesinde degiliz ama boyle buyuk sirkeylerden kazik yemek hos bir durum degil.

Nereden temasa gecmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta önce alıp şimdi mi geri ödeme yaptın ? Uygulamayı aldığın an 2 saat içinde iade edebiliyosun
  • Ne zaman iade ettin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta önce aldığımda 1 saat içinde iade ettim.

Oyunun hakkını benden aldı.

Para yok ortada
  • 2 ay oldu ödeme yapılmadı. Googledan bir şey alırken 2 kere düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkh

2 ay oldu ödeme yapılmadı. Googledan bir şey alırken 2 kere düşünün.

bende mobil ödeme ile indirimli most wanted almıstım 1.49 tl oyun gelmişti ödeme alınmamıştı turkcell müşteri hizmetlerini aradım sorun yok gözükmüyor bir şey dedi ondan sonra bir şey yapmadım almıcaksa almasın :D ama o gmaili bıraktım :D
  • Bu bankaların suçu. Bankanızı arayın faks istiyorlar yok derseniz mail de kabul ediyorlar. Ufak bir dilekçe doldurup gönderiyorsunuz paranız birkaç güne geliyor geri. İş bilmiyorsunuz sadece bence 2 aydır beklemek ne demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Bu bankaların suçu. Bankanızı arayın faks istiyorlar yok derseniz mail de kabul ediyorlar. Ufak bir dilekçe doldurup gönderiyorsunuz paranız birkaç güne geliyor geri. İş bilmiyorsunuz sadece bence 2 aydır beklemek ne demek.

15 lirayı ne bekleyeceğiz abuk subuk sitelerden sipariş iptali yaptığım zaman aybaşından dönüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.