Alternatif tarayıcı önerenler iyisiniz hoşsunuz da bana Chrome'daki gibi çoklu profil desteği olan bir tarayıcı önerirseniz müteşekkür olurum. Bu özellik olmazsa olmaz durumda. Adım gibi eminim daha bu özelliğin ne olduğunu bilen bile çok azdır. Bakın multi sessions eklentilerinden falan bahsetmiyorum. SS atıyorum anlaşılması için: ![]() Benim için bu özellik çok elzem. Her profilde farklı eklentiler, mailler falan kullanıyorum yaptığım işe göre. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 5 Mart 2025; 18:41:15 > |
Google, uBlock Origin'i daha fazla tarayıcıda engellemeye başladı (2. sayfa)

-
-
Adblock kırmızı çizgimizdir buna izin veremeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bana da geldi bu uyarı. Yine de kullan deyip tekrar açtım. Tarayıcılardan çok anlamam ama chrome engellerse firefox opera vesaire kullanılabilir. Ben reklam engelleyicileri devre dışı bırakacaklarını sanmıyorum bu kullanıcıları başka tarayıcılara kaptırmak olur çünkü.
Eyyy Google..‼️
Sen kimsin yaa , bunlar eski vesayet alışkanlıkları!!
Zen browser deneyebilirsiniz. Firefox tabanlı bir tarayıcı ve yanlış hatırlamıyorsam eğer dediğiniz gibi çoklu profil desteği var. Ayrıca kişiselleştirme olarak da çok fazla seçeneği olan bir tarayıcıdır. Örneğin klavye kısayollarını istediğiniz gibi değiştirebilir, temasını kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Zen browser dikey sekme tasarımını kullanan bir tarayıcı. Bunu da belirtmek istedim.
-
Umarım insanların Chrome'u bırakması için bir sebep olur. Şu spyware vari tarayıcının pazar payı gerekenden fazla.
Dahili bir reklam engelleyicisi olan Brave, Vivaldi, Opera gibi Chromium tabanlı tarayıcılar veya hala reklam engelleme eklentilerinde hiçbir sıkıntı olmayan Firefox güzel seçenekler. Mac kullananlar için de Safari+AdGuard eklentisi iyidir. Chrome'u bırakmanızı tavsiye ederim.
-
Opera önerenler neye istinaden öneriyor anlamıyorum. Adamlar Chrome'dan bile daha fazla veri topluyor. Şöyle bi' bakayım dedim, oyun falan gömmüşler yazılıma, kullanılacak gibi değil abi. Firefox'a bi' şans daha verme dışında hiçbir şansım yok sanırım. DuckDuckGo'ya bakayım dedim, o da kasıtlı olarak Microsoft'un telemetrilerini engellemiyormuş, bundan dolayı benim gözümde sıfıra indi değeri... Tabii bu dediklerimin tamamı Android için geçerli :).
-
brave var. ben memnunum.
-
Gömülü VPN, Reklam engelleyici özellikleri var mı? Gerçi VPN süper önemli bir şey değil ama olursa bir artıdır. En önemlisi eklentiler var mı, izlenilen herhangi bir videoyu yakalama indirme eklentileri bulmak mümkün mü? Masaüstü sürümü bilmem ama mobilde Brave'i beğenmedim, Opera'daki o yatay ve şık sekmeleri, denediğim hiçbir tarayıcıda bulamadım. (Tüm tarayıcıları denemedim tabii)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Mart 2025; 0:14:57 >
reklam engelleyici ve tracker blocking özellikleri var. Ben VPN olarak kaspersky kullanıyorum.
-
Youtube'da Yusuf İpek'in (bu tarz yazılım içerikleri olan bir kanal) Zen browser videosunu izlemiştim, hocam hala birtakım eksiklikleri var tarayıcının. Bir de sanırım dikeyden, yataya da geçemiyoruz. O çoklu profiller de Chrome kadar detaylı değil sanırım.
-
Chrome kullanacağıma edge kullanamaya razı olurum. rezil bir tarayıcı.
-
Sanırım ana taraycı olarak Safari'ye döneceğim, en son ne hale geldi en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum bile, ancak Windows tarafında ne yapacağım emin değilim. Hem şu hesapların hatırlanması olsun, hem geçmiş olsun Chrome çok işime yarıyordu. 4 Cihazda çok rahat ve 0 sıkıntıyla kullanıyordum.
Neyse şu kadar hesabı hangi ara yeni tarayıcıya geçiririm bilemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X