Şimdi Ara

goonet? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gooneti internetten araştırdım tt'netten kal geldi denemeye kara verdim ve çok memnunum.çevremdeki hekeze önerdim.umarım bu hız hiç kesilmez : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

merhaba,

yalın internet kampanyası dahilinde 12 ay taahhüt süresi dolduğunda ödeyeeğimiz ücrete yalın internet sabit hat ücreti de dahilmidir?

Ben dahildir diye biliyorum.Yalın adsl erişim ücreti olarak sabit 15 tl
  • 6 Yıldır BiRi kulanıyorum 8Mbit Tam sınırsızdayım 16Mbit e çıkarmak istedim Tahaddüt istediler. Tahadüte sıcak bakmıyorum 2 ay sonra ne olacağı belli değil. Sanırım Başka bir Servis sağlayıcısına geçeceğim Yada 8 MBit ile aynı firmada yola devam. Yoksa BiRi den şikayetim yok normalde..

Şimdilik olursa Goonet VDSL 32Mbit Tam sınırsız düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

6 Yıldır BiRi kulanıyorum 8Mbit Tam sınırsızdayım 16Mbit e çıkarmak istedim Tahaddüt istediler. Tahadüte sıcak bakmıyorum 2 ay sonra ne olacağı belli değil. Sanırım Başka bir Servis sağlayıcısına geçeceğim Yada 8 MBit ile aynı firmada yola devam. Yoksa BiRi den şikayetim yok normalde..

tavsiye ederim 32 vdsl de taahhüt yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizyüz

quote:

6 Yıldır BiRi kulanıyorum 8Mbit Tam sınırsızdayım 16Mbit e çıkarmak istedim Tahaddüt istediler. Tahadüte sıcak bakmıyorum 2 ay sonra ne olacağı belli değil. Sanırım Başka bir Servis sağlayıcısına geçeceğim Yada 8 MBit ile aynı firmada yola devam. Yoksa BiRi den şikayetim yok normalde..

Hattımın 32Mbit desteklediğini bilsem dalacağım. Hat hız desteğini Mevcut ADSL mi iptal ettirmeden öğrenmek mümkünmü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizyüz

quote:

Hattımın 32Mbit desteklediğini bilsem dalacağım. Hat hız desteğini Mevcut ADSL mi iptal ettirmeden öğrenmek mümkünmü?

Bildiğim kadarıyla mümkün değil :(

• İptal ettirmeden hattınızın max. ne kadar hız desteklediğini öğrenebilirsiniz.Bu mümkün.
  • merhaba arkadaşlar 8mb 50gb akn ve sınırsız ve tahitsüz interneti 49tl diye başka bir forumda gördüm.
    durumlar nedir trabzonda varmıdır internet sitesinin güncel olmadığı söyleniyor.
    1megabit hızında internete 45tl veriyorum (smileadsl) tahüt vermek istemiyorum.
    cevaplıyacak arkadaşlar alıntıyla yapsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

merhaba arkadaşlar 8mb 50gb akn ve sınırsız ve tahitsüz interneti 49tl diye başka bir forumda gördüm.
    durumlar nedir trabzonda varmıdır internet sitesinin güncel olmadığı söyleniyor.

evet trabzon dahil her yerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

merhaba arkadaşlar 8mb 50gb akn ve sınırsız ve tahitsüz interneti 49tl diye başka bir forumda gördüm.

var hocam
  • başlığı açan arkadaş bir daha yorum yapmamış, demekki tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

başlığı açan arkadaş bir daha yorum yapmamış, demekki tırt.

Tabiki tırt ne zannettinki hep iyi memnunum güzel kaliteli diyenlerin en fazla 10 mesajı var hatta birinin 1 mesajı var adamlar sırf memnunum demek için üye olmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: corridorgroup

gooneti internetten araştırdım tt'netten kal geldi denemeye kara verdim ve çok memnunum.çevremdeki hekeze önerdim.umarım bu hız hiç kesilmez : ))

menun olduğu için arkadaşın netini kestiler galiba, mesaj sayısı :1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

başlığı açan arkadaş bir daha yorum yapmamış, demekki tırt.

Tabiki tırt ne zannettinki hep iyi memnunum güzel kaliteli diyenlerin en fazla 10 mesajı var hatta birinin 1 mesajı var adamlar sırf memnunum demek için üye olmuşlar

Ne alakası war arkadasım ben kullanmaya basladım ondan sonra direk bayii lik istedim :) hergünde mesaj yazıyorum eger katagöriniz buysa

Goonet Furkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanın kullandırrın, TTnet'ten ne azaltırsak kardır. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Kullanın kullandırrın, TTnet'ten ne azaltırsak kardır. :D

Kullanıpta şikayetçi olan abone görmedim zaten :) genelde 32 mbit kullandıkları içinde ping ve 4 mb ile dosya indirme keyfini tadmak bi farklı oluyo :)

Goonet Furkan

• merak ettiğim şu:
    sitesinde sadece bir telefon numarası var,
    ne bir adres ne bir iletişim bilgisi bayi bilgisi v.s.
    Bu tip firmalara ben güveneemem, en azından bir bürosu falan olmalı...
  • adres bilgisi ve kimliği hakkında bilgi veremeyen firma güvenilir bir firma değildir.
    http://www.goonet.com.tr/Sayfalar/28/Kurumsal/Hakkimizda.aspx
  • quote:

adres bilgisi ve kimliği hakkında bilgi veremeyen firma güvenilir bir firma değildir.
    http://www.goonet.com.tr/Sayfalar/28/Kurumsal/Hakkimizda.aspx

Anladım demek istediğinizi,şuanda ofis büyütme amaclı tasnma işlemi var yoğunlar biraz ama ileticem bu meseleyi :)

Başka eksik gördüğünüz kısım varsa lütfen söyleyin bende iletiyim :)

ilginize teşekkürler :)

• quote:

merak ettiğim şu:
    sitesinde sadece bir telefon numarası var,
    ne bir adres ne bir iletişim bilgisi bayi bilgisi v.s.
    Bu tip firmalara ben güveneemem, en azından bir bürosu falan olmalı...

+sonsuz.
    Faststyleın ne olduğu belli zaten adam kendi işini kötülermi bayilik alacakmış muhaaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.