Şimdi Ara

goonet? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

merak ettiğim şu:
    sitesinde sadece bir telefon numarası var,
    ne bir adres ne bir iletişim bilgisi bayi bilgisi v.s.
    Bu tip firmalara ben güveneemem, en azından bir bürosu falan olmalı...

+sonsuz.
    Faststyleın ne olduğu belli zaten adam kendi işini kötülermi bayilik alacakmış muhaaa

Haklısınızda sonucta bu firmayıda kullanan kullanıcılar var ve sikayet varda falan şikayet yok,eğer adres ise problem hallettiricem o işi ayrıca uzun zamandır forumda haberleri takip ederdim ama pek bilgili değildim ancak daha yeni bayii oldum ondan dolayı firma hakkında her türlü soruya açığım :)

Goonet Furkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

quote:

merak ettiğim şu:

+sonsuz.
    Faststyleın ne olduğu belli zaten adam kendi işini kötülermi bayilik alacakmış muhaaa

Haklısınızda sonucta bu firmayıda kullanan kullanıcılar var ve sikayet varda falan şikayet yok,eğer adres ise problem hallettiricem o işi ayrıca uzun zamandır forumda haberleri takip ederdim ama pek bilgili değildim ancak daha yeni bayii oldum ondan dolayı firma hakkında her türlü soruya açığım :)

Goonet Furkan

Her mesaja :) böyle koyman insanlara güvensizlik veriyor. Daha önce bilgili değildimde yeni bayilik aldım demişsin hani bayilik almaya çalışıyordun 2 saattemi aldın

• quote:

quote:

quote:

quote:

merak ettiğim şu:

+sonsuz.

Goonet Furkan

Her mesaja :) böyle koyman insanlara güvensizlik veriyor. Daha önce bilgili değildimde yeni bayilik aldım demişsin hani bayilik almaya çalışıyordun 2 saattemi aldın

Onu belirtmiyorum mesaj sayım 300-400lerde ya hani neden 1500-2000 değil diyebilirsiniz diye dedim,2 aydır bayiiyim öyle ayda tamamlaman gereken kota yok öğrenciyim zaten kendi konumda var ve kendimle ilgili bilgilerde verdim konuda.

32 mbit 159 lira baslıklı konu bakabilirsiniz

edit:mobilden dolayı internet hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 17 Haziran 2013; 23:00:48 >

• Merhabalar Uzun Süren bir Konu olmuş Şuan farkettiğimiz için üzgünüm :) Uzun Süredir hizmet Veren bir Kurumuz Türkiyenin Hemen hemen heryerinde Abonelerimiz bulunmaktadır.7/24 Destek Hizmeti Vermekteyiz.İnternet Cafe Abonelerimiz Hizmetimizden Gayet Memnundur.www.goonet.com.tr Adresinden İletişim Formunu doldurmanız yeterlidir istediğiniz bilgileri ben ve arkadaşlarım size vericektir.Eğer Arzu Ederseniz 444 0706 'nolu Numaradanda Bizlere ulaşıp bilgilendirme alabilirsiniz.Ben ve arkadaşlarım size hizmet vermekten memnunuz.Türkiye Geneline İnternet Hizmetimiz Mevcuttur ve Hemen hemen her il ve ilçede internet cafe müşterilerimiz bulunmaktadır.Ayrıntılı bilgiyiwww.goonet.com.tr Adresinden Öğrenebilirsiniz.

Enis Demirseren
    Müşteri Temsilcisi

444 07 06

enis.demirseren@goonet.com.tr
    www.goonet.com.tr

• Merhabalar her Servis Sağlayıcının Çıkış Noktası Farklı Olduğundan Verebildiği ve Desteklediği Hız farklıdır Arzu Ederseniz 444 07 06 nolu Numaradan arayıp Size nasıl bir Paket Verebileceğimize Beraber Bakalım.
    Veyawww.goonet.com.tr Adresinden İletişim Formunu Doldurun biz sizi arıyalım İyi Günler.Dipnot Arz ederim:(TTNETİN ALTYAPISINI KULLANIYOR ŞEKLİNDEKİ CÜMLELER YANLIŞTIR.İNTERNET SAĞLAYICILARININ HEPSİ TÜRK TELEKOMUN ALTYAPISINI KULLANMAKTADIR)

Enis Demirseren
    Müşteri Temsilcisi

www.goonet.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Goonet

Merhabalar her Servis Sağlayıcının Çıkış Noktası Farklı Olduğundan Verebildiği ve Desteklediği Hız farklıdır Arzu Ederseniz 444 07 06 nolu Numaradan arayıp Size nasıl bir Paket Verebileceğimize Beraber Bakalım.
    Veyawww.goonet.com.tr Adresinden İletişim Formunu Doldurun biz sizi arıyalım İyi Günler.Dipnot Arz ederim:(TTNETİN ALTYAPISINI KULLANIYOR ŞEKLİNDEKİ CÜMLELER YANLIŞTIR.İNTERNET SAĞLAYICILARININ HEPSİ TÜRK TELEKOMUN ALTYAPISINI KULLANMAKTADIR)

Enis Demirseren
    Müşteri Temsilcisi

www.goonet.com.tr

Enis Bey arkadaşların şuan için tek istedikleri resmi sitemizde adresimizin bulunması şükrü beye söylemiştim ama hatırlatmakta fayda var.Güvenilir firma olmak için adres olması gerekiyomuş haksızda sayılmazlar.

Goonet Furkan

• Merhabalar,açıkçası ben tarife değişiklikleriyle ilgili bilgi almak için üye oldum.Şu an hala forumda yazdığınız tarifelerin devamı sağlanıyor mu?Yoksa goonet'in kendi sitesinde bulunan tarifeler olarak yenilenmiş midir?Çünkü internet sağlayıcılarında benim için önemli olan şeyler internet hızı , kesilme sorunları , müşteri temsilcilerinin yardımları ve paket fiyatıdır.Şu an okuduklarımda ilk üçü var deniliyor fakat sonuncusuda benim için önemlidir. Cevaplamanız dileğiyle.
  • antalya gazipaşaya verebiliyorsanız hemen alayım 100 mpbs akn olmayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner07

antalya gazipaşaya verebiliyorsanız hemen alayım 100 mpbs akn olmayan

Özel mesajla ev telefonu yada iş telefonu numarası aktarırsanız ona göre sorgulatıyım kaç mbit desteklediğini ve size dönüş yapayım
  • ben şu anda 100 mbps alıyorum zaten sıkıntısız siz onu çevirebilirmisiniz sadece onu soruyorum yükseltme değil benim portum açık zaten sadece akn siz istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner07

ben şu anda 100 mbps alıyorum zaten sıkıntısız siz onu çevirebilirmisiniz sadece onu soruyorum yükseltme değil benim portum açık zaten sadece akn siz istiyorum

Tamam ozaman zaten 100 kullanıyorsanız hat desteği var akn siz 100 mbite yada gpon sa altyapı 1gbite geçebilirsiniz

• Kullanan var mı? Sıkıntı yaşayan?
  • 4440706'yı aradım "aradığınız kişi bir başkasıyla görüşüyor lütfen hattan ayrılmayın" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

4440706'yı aradım "aradığınız kişi bir başkasıyla görüşüyor lütfen hattan ayrılmayın" dedi.

Onun sebebi 1 haftadır telekom 444lü numaramızın hattında arıza oldu vedüzeltmediler mecburen cep telefon hattına yönlendirme açtık ki en azından aranabilsin diye.Telekom sorunu çözene kadar yoksa baska bi sebebi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

Ankara'da fiber hizmeti varmı ?

Tüm türkiyede hizmet var imzamda detaylı bilgi mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Kullanan var mı? Sıkıntı yaşayan?

+1
    merak ediyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

+1
    merak ediyorum ben de

Acıkcası bende merak ediyorum :) kullanıpta memnun olmayan varmı varsada neyden memnun değiller falan :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

+1
    merak ediyorum ben de

Acıkcası bende merak ediyorum :) kullanıpta memnun olmayan varmı varsada neyden memnun değiller falan :)

Kimse cevap vermiyor. Kullanan mı yok yoksa :)
  • Kullanan olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta ttnet in altyapısını kullanıyor. Ttnet neyse buda o. Kaldıki ttnet te en azından hiç 444 lü numara arızası yaşamadık
  • iyi ama bu firmanın arıza kayıtları falan çok iyi oluyor :)

kolay kolay arıza yasayan görmedimde yasayan oluncada ilk açılısta oluyor onuda 1-2 gün içinde çözülüyor ben ilk defa rahat ettim açıkçası yoksa bayilik istemezdim çünkü kazanç sağlamıyor gibi bişey :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.