Şimdi Ara

goonet? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim hattımı alamadılar 100 mb aknsiz olana sistemde sorun varmış herhalde
  • evet ya bu müşteri hizmetlerini bi düzeltseler bari,geçmek için gerekli işlemleri yaptım mail filan attım sözleşmeleri imzalayıp ,ama işleme konuldu mu konulmadı mı onu bile bilmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @underzero21

Kişisel bilgilerinizi özelden yazın yardımcı olayım :)

@soner07
    telefonda görüşmüştük ama neden verilemiyor muş?
  • Aynı b.kun mavisi 8\16Mbps ortalama 60 küsür lira. E şimdi neden ben değiştireyim iss'mi ? Diğerlerinden farkı ne ki bunun. 50GB AKK bunda da var ve '' e' kadar'' ifadesi bunda da var. 20Mbps sınırsız ( gerçek bir kullanım kotası ile mesela gece 12'den sonra muslukları açma ya da ne bileyim günlük 10*20gb akk ama ertesi gün aynı nromal hıza dönme) en fazla 20 lira olmalıyken. Bunlar 4gb kotalı 20mbps fibere 30 küsür lira çekiyorlar. Size edilecek o kadar çok küfür var ki malum forumda edenler engel yiyor yinede anlamışsınızdır şu an içimden geçenleri

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Aynı b.kun mavisi 8\16Mbps ortalama 60 küsür lira. E şimdi neden ben değiştireyim iss'mi ? Diğerlerinden farkı ne ki bunun. 50GB AKK bunda da var ve '' e' kadar'' ifadesi bunda da var. 20Mbps sınırsız ( gerçek bir kullanım kotası ile mesela gece 12'den sonra muslukları açma ya da ne bileyim günlük 10*20gb akk ama ertesi gün aynı nromal hıza dönme) en fazla 20 lira olmalıyken. Bunlar 4gb kotalı 20mbps fibere 30 küsür lira çekiyorlar. Size edilecek o kadar çok küfür var ki malum forumda edenler engel yiyor yinede anlamışsınızdır şu an içimden geçenleri

haklısınız ben 32 mbit 159 lira derken utanıyorum karsımdaki oo süper çok iyi ucuz diyor ne hallere gelmişiz :(

google a dsl toptan satış yazarsanız turk telekomun belirleyip sattıgı ve ısplere sattırdıgı internet paketleri yazıyor bosuna ısp lere yüklenmekte yersiz kalıyor açıkçası

• ben ortalama 5 yere baglattım daha sorun yaşamadım ilgi alaka yüksek su aralar sorun var telefonlarında ulasamiyorum bide onu düzeltseler harika olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent0119

ben ortalama 5 yere baglattım daha sorun yaşamadım ilgi alaka yüksek su aralar sorun var telefonlarında ulasamiyorum bide onu düzeltseler harika olacak

ulasamadıgınızda bana mesaj atabilirsiniz işleminize yardımcı olurum
  • can_m C kullanıcısına yanıt
    Çok kazık onun aynısı superonline da 79 Tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Çok kazık onun aynısı superonline da 79 Tl

Akn siz olarak 32 mbit 159 lira bilmem farkettinizmi?

• faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Tamam da sizin referansınız varmı superonline 69 liraya hem tel veriyo ve üstünede 50mbps internet veriyorlar ve akk 100gb gayet yeterli ve Türkiye'nin her yerine fiber çekmiş olmanız mümkün değil insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen DH de silse şu şirket üyeliklerini süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 5 Kasım 2013; 16:37:41 >
  • Ben firma kiyaslamasi yapmadim paket ihtiyaciniza gore degisir benzer paket superonlineda 20 mbit 200 liralik pro pakettir

referanslarim mevcut

ben flood yapan reklamcilardan degilim herkese yardimci olan birisiyim goonetliymis degilmis fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 5 Kasım 2013; 16:54:07 >
    Türkiye'nin her yerinde fiber var olayını sorabilirmiyim asıl

• Yanlis anlasilma var sanirim.Tum turkiyede fiber var demedimki
    sadece bazi kisiler gooneti bir kac ilde hizmet veren bir servis saglayici saniyor bu sebeple oyle bir ifade kullandim.ev telefon numarasi yazan herkese altyapi destegini yaziyorum bukadar hiz destekler diye ve paket onerisi isteyenlerede kullanima gore paket oneriyorum :)

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

• Rica ederim
    Bu 39 TL lik kampanya bitti mi? 30 Eylül yazıyor sitede ama hala sitede duruyor. Bitti ama size bir kıyak yaparız ayağı mı? Anladığım kadarıyla telefon sabit ücreti dahil 39 TL?
    "GOONET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.

Kampanya tarifelerine Yalın İnternet aylık erişim ücreti dahildir.
    GOONET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve ADSL internet hizmeti aboneliği bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır.
    "

modem konusunda da net bir açıklama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

Bu 39 TL lik kampanya bitti mi? 30 Eylül yazıyor sitede ama hala sitede duruyor. Bitti ama size bir kıyak yaparız ayağı mı? Anladığım kadarıyla telefon sabit ücreti dahil 39 TL?
    "GOONET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.

Kampanya tarifelerine Yalın İnternet aylık erişim ücreti dahildir.
    GOONET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve ADSL internet hizmeti aboneliği bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır.
    "

modem konusunda da net bir açıklama yok.

Kampanya devam ediyor ama benim bildigim ev telefonu varsa 39.90
    Yalin isterseniz
    yalin+modem+internet 59.90 oluyor

• bu goonetin sabit bayii yok galiba ,sitesinde görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

bu goonetin sabit bayii yok galiba ,sitesinde görmedim.

antalyada varda sabit bayiye ihtiyaç yokki herşey online olarak gerçekleşebiliyor
  • İstanbuldayım Mayıs ayından beri 32/2 mbit vdsl internetlerini kullanıyorum 0 sorun desem yalan olmaz. Ttnet sonrasında Biri şimdi Goonet. En sorunsuzu Goonet. Goonet müşteri temsilcisi İsa Bey'e de ayrıca teşekkür ediyorum.

Hat Değerlerim :

DSL Hızı(Kb/s): 32766 2044
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 126884 59605
    SNR Sınırı (dB): 36.6 30.9
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 14.5 6.7
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.