Arkadaşlar microsoft wireless mouse 1000 modelini aldım.
Sorunum kayırma tuşuyla.
İnternette dolaşırken, klasörlerde falan kaydırma tuşu işliyor sorun yok. Yeni sekme açarken şu bu tıklama yaptığımda sorun yok. Yani özetle tuş sapsağlam sorun yok.
ANCAK, Mesela Football Manager oynarken kaydırma tuşu işlemiyor, Picasa resim görüntülemede zoom için kullanılıyor oradada işlemiyor. Bir başka resim programı var elimde ondada çalışmıyor kaydırma tuşu.
Sorun acaba program oldukları için falan mı diye düşündüm ancak bazı programlarda hiç sıkıntı çıkmıyor.
Eski mouseumda böyle bir sorun yoktu hepsinde kullanılıyordu. Sebebini bilen varsa çok sevinirim bir kaç yıl bu mouse ile geçmez yoksa. Ne FM oynayabiliyorum, ne bişi, tutup kendim aşağıya indirmek zorunda kalıyorum çok can sıkıcı.
hocam sekmelerde felan tık yapıyorsun , belki dönmesinde bir problem vardır
yeni sekme açmak için tıkladığımda sorun yok, sayfayı kaydırdığımdada sorun yok. kaydırma tuşunda hiçbir problem yok, dediğim gibi yeni mouse zaten.
iki program açıyorum yan yana. ikisindede listeleme yapılmış ve kaydırma çubuğu var.
birinde kaydırıyor aşağıya diğerinde kaydırmıyor. fm'de picasada kaydırmıyor mesela. tarayıcılarda, klasörlerde kaydırıyor, onun dışında oyuncu listeme programı vardı ondada kaydırıyor.
cidden garip bir programda işliyor, diğerinde işlemiyor.
programa bağlayan olabilir hani belki o programlarda çalışmıyor gibisinden ama öyle değil. eski farem ile gayet kaydırma yapabiliyordum programda bir sorun yok, tuşta sağlam.
sıkıntı nerede acaba birinde çalışırken diğerinde çalışmıyor.
Yok mu bir çaresi ey dostlar?
Sürücülerini yada yardımcı yazılımlarını kurmanız gerekiyor olabilirmi?