Şimdi Ara

Gördüğünüz en iyi-kötü rüya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler gördüğünüz en korkunç-iyi veya kötü rüyayı bizlerle paylaşır mısınız?Ben başlayayım;
    -Kardeşimin gözümün önünde öldürüldüğünü görmüştüm sabah kalkınca bile rüya oldugunun farkına varamamıstım ilk yanına koşup onu öpmüştüm

• Kötüsü de İyisi de..

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü rüyam, yüzlerce metre yukardan geniş bi çukura düşmüştüm.Ertesi gününde birilerinden kaçarken sırtımın tam ortasından bıçaklamışlardı, o acının aynısını uyanıncada çektim.Baya garipti..

En iyi rüyamsa, insan hayatında bi kere aşık olur diğerleri hoşlantıdır.O aşık olup beni terkeden kızı görmüştüm ve olaylar gelişip barışıyodum rüyamda çok mutluydum ancak uyanınca çok kötü üzülmüştüm.
  • Kartal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi rüyam içinde RTE olan en kötü rüyam içinde RTE olmayan
  • En iyi rüyam,alexis texas ile geçirdiğim rüya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi diyebileceğim şuan hatırladığım kadarıyla bi rüya yok. Ama en kötüsü var. Şimdi rüya şu şekilde. Dünyadaki insanlar din üzerinden 2 yöne ayrılıyor. Bi grup aşırı dindar diğer grup din karşıtı. 2 tarafta birbirinden nefret edip farklı ortamlarda takılıyorlar. Cafe tarzı bi yerde oturuyorum bi kaç bişey söylüyorum bende din karşıtı sonra hemen "sessiz ol duyan olacak" falan diye uyarıyorlar beni. Dışarı çıkıyorum eve geliyorum. Eski evin yatak odasındaki cam açık kalmış çarpıp duruyor gidiyorum onu kapatmaya. Aynı zamanda yatak odasında musluk var açık kalmış onu kapatıyorum. (wtf) Sonra aynadan kendime bakayım diyorum bi bakıyorum arkamda eli bıçaklı bi adam var. Siyah pardesü var üzerinde göz çukuru oyuk ve gözleri parlıyor. Bıçağı bana doğru doğrultuyor kaçmaya başlıyorum.O ara böğüre böğüre kardeşimin dürtmesiyle uyandım işte. En kötü rüyam buydu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.