Şimdi Ara

Gördüğünüz en iyi tf ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sonra dağıldılar :(

• Geçen Ursa'yla KUDURDU yaptım. Benim için en iyi TF oydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi maci ti1 yada 2 olmasi lazim. Navi rosh ta dendi de puck var, puppey enigma almis. Spiker tobi wan. Tam rosh kesilicek rakibi hatirlamiyorum bunlarda rosha geliyor naga ulti basiyor bi an tf navinin lahine gibi gozukurken puppeyin o saniselik refleksi ile blacccck holee. GG

• https://www.youtube.com/watch?v=MAWK5kNDDlM
    8 yıldır gördüğüm en mantıklı ömrüm boyunca düşünsem aklıma gelmeyecek bir teamfighttı milyon tane sayabilirim şuan size ama bu bambaşka

kısacası olayı anlatayım Natural Prophet bilerek gidip rosha ölüyor diğerleride orda 4 kişi daha vardır diye roshanı basıyor ama natural doğup tp atıyor diğer 4 kişi adamların ormanda bekliyor ve 2 kişi kesiyorlar . acayip hoşuma gidiyor neredeyse herhafta izliyorum :)
  • youtubeyi burdan nasıl gösterebilirim bilmiyordum ama rica ediyorum açın izleyin :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Skorlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Navi maci ti1 yada 2 olmasi lazim. Navi rosh ta dendi de puck var, puppey enigma almis. Spiker tobi wan. Tam rosh kesilicek rakibi hatirlamiyorum bunlarda rosha geliyor naga ulti basiyor bi an tf navinin lahine gibi gozukurken puppeyin o saniselik refleksi ile blacccck holee. GG

Benim koyduğum video :) TI2
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Navi maci ti1 yada 2 olmasi lazim. Navi rosh ta dendi de puck var, puppey enigma almis. Spiker tobi wan. Tam rosh kesilicek rakibi hatirlamiyorum bunlarda rosha geliyor naga ulti basiyor bi an tf navinin lahine gibi gozukurken puppeyin o saniselik refleksi ile blacccck holee. GG

Benim koyduğum video :) TI2

Tobi wan orgasm yazmislar bide, haklilar

• MUSHI SAYS NOOO!!

ne zaman izlesem şunu tüylerim diken diken oluyor ne maç ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 6 Şubat 2015; 12:53:47 >
  • ProToneRCi kullanıcısına yanıt
    hocam bu çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

hocam bu çok iyi

diyorum ya yani nekadar düşünrsem düşüneyim aklıma gelmez. düşününki adamlar oyun başlamadan nasıl karşı tarafın moralini bozarız diye oturup saatlerce düşünmüşler .)
  • Ohaaa, kimse Underworld TF yi paylaşmamış...

Gördüğünüz en iyi tf ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

Ohaaa, kimse Underworld TF yi paylaşmamış...

Gördüğünüz en iyi tf ?

Yanlış konu?

• -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Teamfight dememiş ki, başlıkta tf yazıyor... yanlış konu değil, yanlış başlık
  • quote:

Dota bölümü burası.
  • quote:

Yanlış başlık falan değil. Dota bölümü burası. Dota bölümüne gelip loldeki tfyi soracak değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.