Bildirim
En İyi Skorlarınız
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bu da daha bu sabah taze taze çıktı.Skor çok iyi gözüksede diğer takımda 300 point li bir adam vardı çıktı.Tabi benden önce başlamıştı o ayrı.Scout u ve 2fort u seviyorum
Ek:Birde şu iyi oynayınca birinin hack diye bağırmasına gıcık oluyorum.Yukarıda verdiğim bir oyunda adamın teki-kesinlikle beceriksiz- her öldüğünde dang hack, dang hack diye bağırıp durdu.Sonra konuştukta ikna oldu, yoksa steam le falan konuşacağını söylüyorduGErçi konuşsa komik duruma düşerdi ama şöyle diyelim DH&TR Power!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 5 Haziran 2008; 10:42:18 >
-
-
Buldum tamam, eklerim onuda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 5 Haziran 2008; 12:32:36 > -
Beyaz ne yapmışsın sen ya bu kadar score tablosunu koymana ne gerek var aralarından çok iyi olanları ve unutamadıklarını koyman yeterliydi!
Neyse bende koyarım bir görüntü -
arkadaşlar bolum bitince otamatik alıyor dediniz ya goruntu.
hangi klasöre atıyor bu dosyaları ? -
Eğer steam orjinalse ve options dan otomatik ss alma açıksa yol şu Steam\SteamApps\kullanıcı adınız\team fortress 2\tf\screenshots
Eğer non-steam sede sanırım aynı yerdedir. -
@Estremo
Ne bilim sıkılıyodum koydum hepsini.
@xanty
tf/screenshots -
-
-
Achievement kasarken oldu.Kimi kandırıyon sen ? Gerçekte olmazki o -
Benim ordaki score da 5000 küsürdü sonra resetledim ama steamde hala aynı
http://steamcommunity.com/id/estremo/stats/TF2 -
Hiç ölmeden 1 milyon heal yaptın yani aksoy öyle mi?Kaç gün sürdü bu?
Ben statslarım aksoy gibi olmasın diye archivment serverlarında hiç adam öldürmeye kalkamadım.Sadece Medic skorum gerçek değildir Orange_X'de Base'den çıkmadan AFK bekleyen bir adamın üzerinde 10k Heal yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 5 Haziran 2008; 17:50:25 > -
baktım hiç kaydım küreğim yok biraz çalışayım dedim
burda dust ta kapı önü vahşeti yaşandı
ölüm sayısına dikkatinizi kamçılarım
-
Tabi arch kasarken yaptim.Anlımın teriyle kazandım o puanları -
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
Tabi arch kasarken yaptim.Anlımın teriyle kazandım o puanları
bende 7 k var medicde 3k var heavyde 2k var spyda
bu arada frost knife benim oyuna ilk başladığım zaman kullandığım nickdi sadece 1 hafta yanlış anlaşılma olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 6 Haziran 2008; 0:42:39 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Avrim
Hiç ölmeden 1 milyon heal yaptın yani aksoy öyle mi?Kaç gün sürdü bu?
Ben statslarım aksoy gibi olmasın diye archivment serverlarında hiç adam öldürmeye kalkamadım.Sadece Medic skorum gerçek değildir Orange_X'de Base'den çıkmadan AFK bekleyen bir adamın üzerinde 10k Heal yaptım.
sadece 5 dk -
Helal xanty iyi iş başarmışsın.
Bu arada Avrim o oluyorumu gerçekten ? -
Ne oluyor mu?10k Heal mi?
Orange X'de Baseden aşağı inmeden AFK bir adam varsa ona tut oto heali 30 Dk belki sürer 10k heal oluyor.
Benzer içerikler
- cfg nedir
- counter strike bot ekleme
- cs 1.6 crosshair küçültme
- cs 1.6 oda kurma
- cs 1.6 restart kodu
- cs2 indir
- battlefield 1 çanakkale
- cs2 wallhack kodu
- battlefield 1 osmanlı
- cs2 fps gösterme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X