Şimdi Ara

En İyi Skorlarınız (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Avrim

Ne oluyor mu?10k Heal mi?

Orange X'de Baseden aşağı inmeden AFK bir adam varsa ona tut oto heali 30 Dk belki sürer 10k heal oluyor.

hızlılaştırılmış serverlar var. 2 snde uber filan doluo orada 5 dk da 1m heali yapıosun
  • Sonrada Statslar aksoy gibi oluyor.Ondan ben normal yollardan yapıyorum.
    Statsların oranı bozulduktan sonra Reset atıyorsun bu seferde emek harcayarak yaptıkların kayboluyor.
  • Ağzınız değil skorlarınız konuşsun millet@xanty kutlarım ve üzerine sorun olmazsa antalya da ne işle uğraştığını sorabilirmiyim?

Pazartesi yeni skorları yükleyeceğim, o zamana kadar doldurun burayı boş kalmasın.Artistlik yapmak serbest bu konuda

Ha birde ben şu an Konya dayım, eğer buluşma gibi bir imkan olursa konya ikametgahlı 3-4 arkadaş var aramızda(aksoy93 ve abisi,ylcnstrk,soulreaper,foxhound gibi) onlarla buluşmak isterim.Tabi Konya'nın yabancısıyız artık beni gezdirmeleri şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 6 Haziran 2008; 14:59:13 >

• Nerdesin şimdi.Öğrenci adamız gezdirmeyi unut arabam yok.Kaç gün kalacan?
  • Valla köyişleri oluyor sanırım burası tramvay durağı olarak.Pazar öğlene doğru Antalya'ya geri yola çıkacağım.Yani yarın olabilir ancak bir buluşma.Valla gerçekten tanışmak isterim ne de olsa ileride daha iyi kaynaşırız diye tahmin ediyorum en azından yüzyüze karşılaşma imkanımız olur.Hatta foxhound hocam dershane de çalışıyormuş sanırım ona da bir ziyaret gerçekleştiririz.

Yanlız gıdım kadar yol bilmiyorum Konya'da, alıp geri bırakması sizdenEğer müsaitseniz buluşma için bir pm alayım

Ek not:Eğer buluşma olmazsa bu mesajlarımı sileceğim arkadaşlar, kimse kirlilik olarak düşünmesin.
  • Dostum sen bana telini pm den at, çoğunluk olursa ben sana yarın haber edeyim :)
  • bu arada bende konyada yaşıyorum
  • Eh bunu dedikten sonra buluşma için bi pm atarsın artık
  • ne yzk ki yakında gidiyorum uzun ince bir yola güzel bir tatile hehehe

edit:fakat tam olarak ne zmn geliyosunuz belki tatilde olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 7 Haziran 2008; 8:51:53 >
  • Geldim bile hocam buluşma bugünGelebilirseniz çok iyi olur, tanışmış oluruz.Bi sürü foto çekeriz buraya koyarız falan, hem tatil Antalya ya falansa orda da ben işinizi görürüm
  • haydaaa hocam daha önce haberim yoktu ki bugün arkadaşlarla cafe+halısaha filan yapcaktık

keşke önceden haberim olsaydı yaw
  • gelin gelin Antalyaya içeriz accık

DanGWaR cep telefonu işiyle uğraşıyorum.
  • xanty bizi kumsala götürsene almanların yanına
  • Tryagain hocam arada 1-2 saat vaktin yok mu?1 gibi buluşma düşünülüyor.Hani fotoğraflarda falan sende olda, buraya koyduğumuzda görün.Foxhound hocamızın dershaneyi öğrenmeye çalışacağım ziyaret için.Aksoy geliyor buluşmaya, yalçına telefonu attım ama hala online olmadı sanırım oda gelecek.

@xanty tam bu aralar benim de 2. el telefon işlerim var.Eğer ilgilenirsen ben antalya ya döndüğümde yanına uğrarım
  • siz hele bi gelin alman malman hikaye.

gideriz kemere bak sen ruslara

DanGWaR gel hocam elimden geldiğince yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 7 Haziran 2008; 9:14:21 >
  • hocam inan yok yanese abi size iyi eğlenceler zaten ylcn gilde oranbe box alıor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

hocam inan yok yanese abi size iyi eğlenceler zaten ylcn gilde oranbe box alıor galiba

Tamam abi, antalya ya geleceksen orda görüşürüz artık.

Zaten yalçın,aksoy ben şans eseri bayağı yakınmışız birbirimize artık takılıcaz heralde
  • hehehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Ağzınız değil skorlarınız konuşsun millet

Allahtan skorlar konuşulcak yani.
    Abi neden herkes Konya da TF2 oynuyor.Çoğunuz Konya da yaşıyorsunuz.Bi nedeni varmı bunun ?
    İyi eğlenceler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 7 Haziran 2008; 10:26:35 >

• Dangwar ne adamsın sen ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.