Şimdi Ara

En İyi Skorlarınız (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demedim mi 7 domine yaparım ben diye xD

En İyi Skorlarınız

http://img95.imageshack.us/img95/9489/asdpn8.jpg
  • Hiçbir zaman 3-4 den fazla dominem olmaz.Genellikle piskopat bir oynayışa sahip olduğumdan düşmanın ortasına dalarım.Eh bu durumda bana karşı havada uçuşan bir çok şey olduğundan domineler birer birer bozuluyor.Ama pis kill kasarım, çıkmayın karşıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Hiçbir zaman 3-4 den fazla dominem olmaz.Genellikle piskopat bir oynayışa sahip olduğumdan düşmanın ortasına dalarım.Eh bu durumda bana karşı havada uçuşan bir çok şey olduğundan domineler birer birer bozuluyor.Ama pis kill kasarım, çıkmayın karşıma

evet arda arkadaşımızın bu sözünden sonra....

En İyi Skorlarınız

http://img515.imageshack.us/img515/7338/adszyl5.jpg

edit:skor olarak baya öndeyim kimse sonradan girmedi sentryler sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 22 Haziran 2008; 22:25:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Hiçbir zaman 3-4 den fazla dominem olmaz.Genellikle piskopat bir oynayışa sahip olduğumdan düşmanın ortasına dalarım.Eh bu durumda bana karşı havada uçuşan bir çok şey olduğundan domineler birer birer bozuluyor.Ama pis kill kasarım, çıkmayın karşıma

evet arda arkadaşımızın bu sözünden sonra....

En İyi Skorlarınız

http://img515.imageshack.us/img515/7338/adszyl5.jpg

edit:skor olarak baya öndeyim kimse sonradan girmedi sentryler sağolsun

oyunun bitiminden varmi son elden

• valla bende yok da, dangwar da var koyucak şimdi
  • Hey hey ilk başlarda kötüydüm kabul.Sonra domine falan kalmadı.İşte ss, lütfen forumu yanıltmayalım
     En İyi Skorlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 22 Haziran 2008; 22:34:03 >
  • Domineyi bu kadar içerlemeyin ya
  • Dedim ya kill lerim konuşur benim
  • nası içerlemeyelim 4 tane öldür ard arda daha ne bırak abi ya
  • Ya 10 kişinin arasına sticky döşüyorsun bir patlıyor genellikle balına.Eğer scout falan varsa dominesi kolay zaten.O yüzden domine etmek marifet değil, önemli olan map teki görevini yapmak.Goldrush da kaç engi domine yapmaya çalışıyor?Ama onlar olmasa senin domineler oyunu kurtarmaya yetecek mi?Birde burdan bak
  • iyide abi demoman nabar stick döşer daha iyi bi fikrin varsa geç sen yap xD he oyunu kurtarmaz tabiki fakat ilk aldığımızda diodunuz takımlar dengesiz oldu karıştıralım diye
  • Domine kişinin iyi oynadığının anlamını vermez ben bazen can sıkıntısından yada başka şeyler düşünürken dogru düzgün oynmadığım çok olur herkes oyuına kendisini tam olarak her zaman veremez bugün ben seni yarın sen beni bunu gurur meselesi yapmak saçmalık...
  • gurur filan yapan yok, ayrıca domineden öte fragımda yüksekti
  • Arkadaşlar ortalığı karıştırmayalim dominenin anlamı yok şahsen mesela bir pyro olarak dominlediğim kimse yoktu ama herkez elimden en az 4 kere geçmiştir ve bu arada o gün takıma engilerden sonra en çok yarayan kişi olduğumu düşünüyorum çünkü son elde cart tam değicekken 6 kişiyi indirdim ve cart geriledi engiler yerleşirkende blu üyelerin, elimden geldiğince dağıttım(dağıttım derken bir birlerinden ayırdım) ve kazandık önemli olan domine kill death assist yada başka bişey değil takıma ne kadar yarar sağladığınızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 23 Haziran 2008; 17:53:02 >

• abi domine ne demek anlamı yoktur anlamıyorum, 1 adamı 4 kere üst üste öldürüosun adam seni vramıyor bile, domine önemli değil diyosunuz ama bence çok önemli sonuçta fraglara çok çok katkısı var. ayrıca diyosunuz ki adam o gün iyi olmayabilir, abi yukarıdaki resimde 7 kişi de mi iyi değildi o gün
  • DOMINATION (DOMİNE) ÜSTÜNLÜK SAĞLAMAK DEMEK

Mesela oyunda bir kişiyi 4 kez ard arda öldürdün O düşmanına karşı üstünlük sağladın anlamına gelio
    valve bu konuda çalışma yapmalı oyunda sadece ''dominatıon,revenge,nemesis'' terimleri kullanılıyor bence bunlara yenileri eklenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLDFRMRS -- 23 Haziran 2008; 23:17:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

abi domine ne demek anlamı yoktur anlamıyorum, 1 adamı 4 kere üst üste öldürüosun adam seni vramıyor bile, domine önemli değil diyosunuz ama bence çok önemli sonuçta fraglara çok çok katkısı var. ayrıca diyosunuz ki adam o gün iyi olmayabilir, abi yukarıdaki resimde 7 kişi de mi iyi değildi o gün

oyunda şans unsuru büyük önem taşıyor

evet 1 e 1 koşullarda domine önemlidir büyük üstünlüğün var demektir ama ne yazikki oyun 1 e 1 oynanan bir oyun değil örnek vermek gerekirse mesela ben bir soldierim bi pyro ile karşılıklı çatışmaya girdim onu öldürdüm canım az ve yanıyorum sen bu konumda bana bir tane pipebomb atarak beni öldürerek dominelemişsen bu senin iyi oynun oynadığını değil şanslı olduğunu göstermektedir yada bir pyrosun heavy başka bi heavy ile çatışmada flaregunla bir tane attın öldü buda şans meselesidir yani domine kesin olarak iyi oynadığını göstermemektedir

• @fordeath burda bi yanlışın var ben ne kadar küçük bi çabayla seni domine edebiliyosam, sende o kadar küçük 1 çabayla domine olmadan olayı bozabilir veya domine olup direk revenge alabilirsin.
  • Domine hiç bir işe yaramaz.Evet Pub'da biraz havanız olur ama yabancı maçlarda yaptığınız domineler kazanmanıza yaramıyor.Zaten bu oyunu ben Pub'da bile görev bilinci ile oynarım.Zaten bu oyunun farkıda bu yoksa gider CS,CoD oynardım.

Bu gibi takım oyunu ağırlıklı bir oyunda böyle bir sistemin olmasıda mantıksız bence.
  • 5 dom

En İyi Skorlarınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.