Şimdi Ara

En İyi Skorlarınız (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 12 Haziran 2008; 9:10:06 >
  • Evet benden eski bir skor daha ve en sevdiğim skorlardan biridir.
     En İyi Skorlarınız
    kills+assists ve death arasındaki farka dikkat çekerim, skor sadece soldier la yapılmıştır

Ek:Arkadaşlar kuru kuru resim eklemeyin, altın a bir iki yorum yazın.Dedim ya burada artistlik ve hava atma serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 12 Haziran 2008; 14:20:19 >

• O 2Fort serverı Premium serverı değil mi?Eğer öyle ise kusra bakma ama skordan saymam ben onu.Ben o serverda 15 dakikada rahat 50 yapabiliyorum Spy'la.

6 tane rokettende garanti 2 si Crit geliyor.Birde Soldier hızını düşünürsek.İşten bile değil.
  • Hayır bildiğim kadarıyla premium değil.Sadece Fast Respawn var o kadarBen o bildiğiniz yerlere takılmam

Edit:Ayrıca şimdi farkettim benim harita 2fort değil ki çamur atmayalım skorlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 12 Haziran 2008; 18:23:13 >

• Sen demişsin her şey serberst diye
  • hiç oynayamadiğim 2 classin en iyi scorelari

En İyi Skorlarınız

En İyi Skorlarınız

En İyi Skorlarınız

ve buda spy score bunu bugün cyberla oynadik bastan beri oynasaydim daha iyisini yapardim yaklasik 4/1 bir kd ratiom var uzun süre oynamisin yapmisin demeyin lütfen

En İyi Skorlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 19 Haziran 2008; 2:18:42 >

• GECE 5

En İyi Skorlarınız
  • TAMAMIYLE ALIN TERİ

En İyi Skorlarınız
  • Şu son skoru kaç saatte yaptın?Sanıyorum rahat bi 4 saatten fazladır.İnsan sıkılır be aynı server dan

Edit:sukoru yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 19 Haziran 2008; 10:47:00 >
  • Cyber uzun zamandır yoktu.Bende silebildim.Görürsen söle beni eklesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLDFRMRS

TAMAMIYLE ALIN TERİ

En İyi Skorlarınız

iyide bu ach serveri
  • Arc serverındaki skor ve alın teri ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 20 Haziran 2008; 16:53:50 >
  • Yaa benim skorlarıma kurban olunGerçi sabah ach kasarken pyro statları sapıttırdı ama olsun yakında yeni skorlarımı eklerim
  • bu sadece demo ile yüksek skorlarımdan birisi fakat 2 domine az kaçtı xD

En İyi Skorlarınız

En İyi Skorlarınız

http://img48.imageshack.us/img48/8352/nihahagc8.jpg

• Resmi bide ters çevirip koysaydın.Belki daha açıklayıcı olurdu
  •  En İyi Skorlarınız

Dün yaptığım küçük skorlarımdan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 22 Haziran 2008; 10:11:34 >
  • geçen gün bende 7 domine vardı sas da keşke alsaydım ss neyse bi daha yaparım
  • Beni domine edememişsinİyi iyi, dün tf2 türkiye server ında manyak muhabbetler çevirdik.Acayip zevkli oluyor oynaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Beni domine edememişsinİyi iyi, dün tf2 türkiye server ında manyak muhabbetler çevirdik.Acayip zevkli oluyor oynaması

Yo sende dominate'inde dua et crit fişeğe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Beni domine edememişsinİyi iyi, dün tf2 türkiye server ında manyak muhabbetler çevirdik.Acayip zevkli oluyor oynaması

Yo sende dominate'inde dua et crit fişeğe

doh senmiydin yahu bilmiyodum wallaha bende yeni girmişim o ara az daha sonra çekseydin ya

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.