Şimdi Ara

Görev, Meslek, Dungeon...[Ücretli Addon] Zygor Guide vs Dugi Guide (Kullanan varmı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette dolaşırken çok kaliteli 2 addon gördüm paralı. İkiside aynı mantıkda çalışıyor. Meslek, level, oyunda ne varsa yardımcı olacak şekilde hazırlanmış oyun içi addon. İkisininde trial versiyonu mevcut (Deneme amaçlı bakılabilir). Zygor'u indirdim. İlk bakış olarak çok hoşuma gitti. Hangi mesleği nerede nasıl en kolay şekilde kasmaktan tutun en kolay level nasıl atlanır vs. diye gidiyor rehberler. Fakat ücret politikası aşırı pahalı Crack aramaya koyuldum ararken daha ucuz tam anlamıyla tepki olarak doğmuş Dugi guide'ı gördüm. Benim gibi yeni başlayanlar için adeta nimet gelgelelim kullanan var ise önce onların yorumlarını bilmek isterim. ^^
    Dugi Guide
    Zygor Guide
    Benim fark ettiğim farklılıkları ise;
    -Zygor Guide'da Level kısmını ayrı, meslek kısmını ayrı almak zorunda kalındığından fiyat uçup gidiyor (Alliance, Horde veya ikisi birlikte olarak seçenkler var, fiyat ona göre belirleniyor)

Görev, Meslek, Dungeon...[Ücretli Addon] Zygor Guide vs Dugi Guide (Kullanan varmı)

-Dugi Guide ise dediğim gibi tamamen tepki olarak doğmuş Daha kişisel bir yapım. 5 senede yapıldığı iddia ediliyor. Günde 2 saatten, toplam oynama süresi 48 saat olacak şekilde 90 level olmayı garanti veriyor hazırlayan. Yapan 2 çocuk babası ve iş sahibi olduğundan günde sadece 2 saat oynayabiliyormuş. Reklamıda "günde 2 saatten 2 güne 90 olun" Memnun kalınmazsa 60 gün içinde %100 para iadeside veriyormuş. Aynı zamanda gold farm yapmak için ayrı bir rehberi var.

Neyse uzatmadan, çok merak ederseniz girer bakarsınız iyice pazarlamacı gibi hissettim kendimi Sadece kullanan varmı merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archamanel -- 3 Nisan 2014; 9:37:45 >

• Zygor kullandım.
    Benim bütün ihtiyaçlarıma cevap veriyordu şahsen, çok memnun kaldım.Ama "paralı" kısmına katılmıyorum, ne demek istediğimi anladın mı?
    Yasadışı yollarla elde etmiştim, tavsiye ederim

Diğerini kullanmadım, bi fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Zygor kullandım.
    Benim bütün ihtiyaçlarıma cevap veriyordu şahsen, çok memnun kaldım.Ama "paralı" kısmına katılmıyorum, ne demek istediğimi anladın mı?
    Yasadışı yollarla elde etmiştim, tavsiye ederim

Diğerini kullanmadım, bi fikrim yok.

Hocam pm den biraz detay verme şansın var mı?
  • Gripholion kullanıcısına yanıt
    pm gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

pm gönderdim

Teşekkür ederim dostum.
  • Gripholion kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek :) o sayfada en güncel sürümünü bulabilirsin her zaman
  • PM atanlara teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

pm gönderdim

Pm hocam :))
  • Bir pm de ben rica edebilir miyim addon için
  • Hemen yolluyorum
  • Hayrına bana da bir pm atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Hayrına bana da bir pm atın.

Yolladım :)
  • Hocam bide bana pm atarmısınız :)
  • bydeprem kullanıcısına yanıt
    Attım :)
  • Banada pm atarsanız sevinirim
  • Bende bi pm alabilirmiyim merak ettim :)
  • herturlu pm alınır :)
  • İsteyen varsa pm'den mail yazsın mail atayım. Linkler kırılıyor hep :D
  • Pm lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm Link ne olsa alınır ^^
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.