Şimdi Ara

Görev, Meslek, Dungeon...[Ücretli Addon] Zygor Guide vs Dugi Guide (Kullanan varmı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • addon çok kullanışlı bir addon ama gel görki leveling için farklı bir ödeme pet mounts için farklı bir ödeme achie pro. lar için farklı bir ödeme istiyor addonu komple almaya kalksan 250 dolar gibi uçuk ve gereksiz para istiyor
  • Zygor guide kullanıyorum. Her şeyi ile çok güzel bir guide, tavsiye ederim.
    Yukarıda Muten Roshi'nin dediği gibi farklı yöntemler kullanarak :)
    All-in-One olarak Leveling,Reputation,Prof vs. vs. gerçekten başarılı bir guide :)
    Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserttas -- 8 Nisan 2014; 21:02:16 >
  • Arkadaslar rica etsem bana da şu zygor linkini yollayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi pm de ben alabilirmiyim.
  • Bir tane PM alabilirsem çok güzel olur.

• bende bi pm alabilirmiyim.
  • ben de pm alabilir miyim acaba
  • Bende bir pm alabilirmiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir pm alabilirmiyim merak ettim
  • Xpantheroo kullanıcısına yanıt
    Bu PM sevdasi nedir? Acin torrent da full versiyonu var hemde kendiniz update edebiliyorsunuz.
  • Zygor hakkında görüşleriniz nedir? Şahsen avucun içi gibi bilinen haritalarda kişiyi yavaşlattığını düşünüyorum; questie gibi harita üzerinde pek kendi belirlediği quest hakkında hiç bir bilgi yok- aldığınız ve leveling rehberinde yer almayan questi hakkında bilgi vermeyip kendi bildiğini okuması da cabası.

Sanırım tek iyi nokta fps olayı için questie'den daha sağlıklı oluşu, malum questienin eşek gözü kadar grafiklerinden sonra çok daha sade bir addon.
  • 1 saat önce zygor premium aldım trial versiyonundan cok memnun kaldım bakalım 60a serüvende aynı şekilde olacak mı
  • 2014'ün konusu hortlamış
    önceden dugi de zygor'da paralıydı sonradan dugi ücretsiz oldu ve zygor kadar işe yarıyordu. görev yerlerine yönlendirmesi, gear önerisi falan iyiydi.
    şimdi zygor yerine gene dugi'ye bakayım dedim sitesine artık o da ücretli görünüyor
    şimdilik wow-pro ve wow-pro leveling'in gideri var
  • Classic için bazı yerlere düşmüş para vermeyin.
  • çoğu questi hatırlıyorum zaten ama yine de quest addonları kurdum biraz buglu gibi geldiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

çoğu questi hatırlıyorum zaten ama yine de quest addonları kurdum biraz buglu gibi geldiler.
    Questie 1.13 bugsuz ve yalın bir şekilde çalışıyor gibi şuanlık. Onu deneyebilirsiniz.

• Zygoru orijinal olmayan şekilde kullanmanın bir riski var mı, hesap banlanması vb gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Classic için bazı yerlere düşmüş para vermeyin.
    4-5 saat önce satın aldım pm den link atma şansınız var mı belki gelecek ay kullanırım
  • PM alabilirmiyim ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.