lincoln,meira,kewell,baros, Bu yıldızları bize kazandıran yönetimimize sonsuz teşekkürler
Amaaaa kuru kuru teşekkür yetmiyor.Bütün galatasaraylılar GSstore'lara.İster forma al ister bileklik al maksat kulübüne destek ol.
Bu takım ve yönetim artık gercek bir destegi hak ediyor.
bu sene üniversite için istanbula gideceğim. çok heveslenmiştim bu sezon maçları ASY'de izlemeye ama ligin ilk maçında en ucuz bilet 50 ytl olunca vazgeçmiştim. artık bu transferden sonra bi şekilde parayı denkleştirip elimden geldiğince maçlara gitmeye çalışacağım.
Herkez üstüne düşen görevi yapsa kuru kuru Galatasaraylıyım demese daha nice yıldızlar gelir takımımıza
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
Herkez üstüne düşen görevi yapsa kuru kuru Galatasaraylıyım demese daha nice yıldızlar gelir takımımıza
Kesinlikle katılıyorum
Taraftar olarak herkes üstüne düşeni yapmalı(elinden geldiği kadar)
Ben önümüzdeki günlerde gs store den baya yüklü bi alış veriş yapmayı düşünüorm bu transferlerden sonra
çok önemli bi konu!!!!
Bugün 3 tane forma 1 bileklik aldım yakında metin oktay tişörtünüde alırım
Evet bikaç forma almanın zamanı geldi
2 forma aldım. Desteğede devam edeceğim. Geçen seneden Lincoln forması almıştım ama yazık oldu Arda Turan #66 Harry Kewell #19
önemli bir konu. ama en büyük destek bence takımımızı yalnız bırakmamak. deplasman olsun ali samiyen olsun hep takımımızın yanında olmak destek vermek. 50 ytl olcak tabi o kadar yıldız geliyor takıma. lütfen elimizden gelen gayreti gösterelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme